tatarelka 15.09.06, 09:48 Szukam dobrego lekarza od ww raka. PILNE! pozdrawiam E.T. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b_a_l_b_i_n_k_a Re: nowotwor nerki Warszawa 15.09.06, 13:07 A kto jest chory? Czy szukasz chirurga, czy innego specjalisty? Napisz coś więcej. Czy przeglądałaś/łeś listę dobrych onkologów? Odpowiedz Link
tatarelka Re: nowotwor nerki Warszawa 15.09.06, 17:37 Chory jest moj tato, przegladalam ta liste, ale tam nie ma namiarow na konkretnych lekarzy - jest to po prostu lista nazwisk wraz z ewentualnym "listem pochwalnym". Rak zostal zdiagnozowany, nie w Warszawie, chce ojca leczyc w Wawie i szukam dobrego lekarza, ktory poprowadzi jego chorobe, bedzie wiedzial co zrobic, do ktorego szpitala sie udac. Trudno mi wiec okreslic czy bedzie to od razu chirurg onkolog. Napisala jedna Pani o nicku mania60, pisalam do niej prywatne ale na razie nie mam odpowiedzi. Zalezy mi na kontakcie bezposrednim z takim lekarzem, wydaje mi sie ze tak latwiej tez jest dostac sie do dobrego szpitala. Prosze o rade. Jesli zle zabieram sie do calej sprawy to i o naprowadzenie na prawidlowy tok myslenia. pozdrawiam Ewa T. Odpowiedz Link
mania60 Re: nowotwor nerki Warszawa 15.09.06, 20:19 Droga Ewo. Niestety w mojej skrzynce nie mam od ciebie wiadomości. Prawdą jest , że od kilku dni nie zaglądałam na forum.Odezwalabym się odrazu.Kontakt z doktór zostawiłam na liście dobrych onkologów , bo ddopiero teraz przeczytałam twój post. Niestety muszę powiedzieć , że doktór pracuje na oddziale kobiecym . Pomimo to życzę Wam powodzenia. Odpowiedz Link