Dodaj do ulubionych

Do GONTCHA

03.12.06, 20:35
Aniu, prosze,odezwij sie ! Czy wszystko u Ciebie OK ? Przerwij milczenie,
prosze !!!
Obserwuj wątek
    • gontcha Re: Do GONTCHA 03.12.06, 21:31
      Hej,

Moja 'osobista ebola' dała dość mocno znać od sobie i od ponad tygodnia czuję
      się bardzo nieciekawie - mam mocno wzmożone objawy choroby. Niestety z
      leczeniem jeszcze nic nie ruszyło - dalej czekam na odpowiedź firmy co do
      udostępnienia leku. Wyjaśnienie sprawy - nie wcześniej niż za tydzień, więc
      jakoś muszę to 'przepękać'.
      Dziękuję wszystkim za bardzo miłe słowa :) - odzywać sie na razie będę jednak
      nieregularnie.
      Pozdrawiam wszystkich ciepło,
      Anka
      • margola22 Re: Do GONTCHA 04.12.06, 08:33
        Witaj! Fajnie, że się odezwałaś. Szkoda, że Twoje leczenie się tak przeciąga,
        że musisz się tak męczyć. Gdybym mogła Ci w jakiś sposób pomóc... Trzymam
        kciuki i pozdrawiam bardzo bardzo cieplutko. Jeszcze troszkę i będzie dobrze,
        zobaczysz.
        margo
      • imarc Re: Do GONTCHA 04.12.06, 11:19
        Aniu,dzięki że jesteś !!! Z całego serca życzę zdrowia !
        • gontcha Re: Do GONTCHA 05.12.06, 19:50
          Dzięki Margo i Imarc..
          Jedno pytanko... imarc - to nowy nick, czy po prostu wcześniej nie pisałaś/eś
          na forum, bo szczerze przyznam, że niezbyt kojarze nicka.
          Pozdrawiam :)
          • imarc Re: Do GONTCHA 05.12.06, 22:58
            Aniu,nigdy wcześniej nie pisałem choć jestem z Wami jako milczący "forumowicz"
            od czasu powstania Onkolinku, wtedy zachorowała moja Mama której niestety
            medycyna nie mogła pomóc .gorąco pozdrawiam !Irek
            • gontcha Re: Do GONTCHA 05.12.06, 23:16
              Dzięki za odpowiedź Irku.
              Na onkolinku pisałeś, czy też byłes obserwatorem? Juz trochę czasu minęło odkąd
              onkolink sie rozpadł - a szkoda :( i przyznam, że nie pamiętam wszystkich -
              choć z kilkoma osobami jestem w stałym kontakcie. Ty pewnie pamiętasz też osoby
              z onkolinku które są tu na forum :)
              Ciepło pozdrawiam,
              Anka
              • imarc Re: Do GONTCHA 06.12.06, 08:26
                Aniu,chyba należę do tych którym raczej trudno przychodzi "zabieranie głosu":)
                Na onkolinku też się nie odzywałem.Bardzo żałuję że się rozpadł.Dobrze że
                powstało to forum,myślę że jest bardzo,bardzo potrzebne.Oczywiście że pamiętam
                wiele osób z onkolinku i cieszę się że są teraz tu obecne.Jestem z Wami
                sercem.Pozdrawiam gorąco! Irek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka