boccadirosa 17.04.07, 20:43 o modlitwę, o wspierające myśli, pozytywną energię... Jutro z mamą zaczynamy chemię... ... ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b_a_l_b_i_n_k_a Re: Proszę Was... 17.04.07, 20:51 To ja już wysyłam ciepłe myśli do Was... i ściskam mocno :-) Odpowiedz Link
er_ra Re: Proszę Was... 17.04.07, 20:59 Ja modlę się do św. Rity - patronki spraw trudnych i beznadziejnych: mtrojnar.rzeszow.opoka.org.pl/swieci/rita/ www.kryzys.org/viewtopic.php?t=1218&sid=bb6846b6ed12a08e34fe44aa0993543a Odpowiedz Link
gontcha Re: Proszę Was... 17.04.07, 21:13 Boca, Mnóstwo pozytywnej energii i dobrych fluidów dla Ciebie i Mamy. Trzymam kciuki mocno za Was i powodzenia, Anka Odpowiedz Link
boca78 Re: Proszę Was... 18.04.07, 10:49 Trzymam kciuki i nie puszczam, musi byc dobrze. Ja mojej mamie mowiłam przy kazdej chemii, aby z kazda kropla wyobrazala sobie jak owa ciecz niszczy i rozbija raczysko, bądźcie silne, pozdrawiam cieplutko:-) Odpowiedz Link
mania60 Re: Proszę Was... 18.04.07, 20:02 Zbieram całą pozytywną energię i wszystkie dobre myśli i wysyłam Wam. Trzymajcie się dzielnie , myślcie tylko pozytywnie.I pamietajcie - chemia to lek , który pomoże zwalczyć to cholerstwo. Myślami jestem przy was. mania Odpowiedz Link
boccadirosa Re: Proszę Was... 18.04.07, 20:26 Dziekuję Wam. Zawsze można na Was liczyć. Czułam dzisiaj te wszystkie fluidy, które sprawiły, że dokonałam tego, co wszyscy wokół mnie określają jako "niemożliwe". "Kartki" by nie starczyło, żeby to wszystko opisać... ech... W każdym razie załatwiłam chemię, na którą czekałyśmy 3 miesiące. Odpowiedzi z NFZ-u nie było... do dzisiaj. Chemia jutro. Trzymajcie kciuki jeszcze raz, proszę Was. A pewnego dnia opiszę Wam to wszystko, bo warto wiedzieć o pewnych rzeczach... Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję... :-) Odpowiedz Link
madrek76 Re: Proszę Was... 22.04.07, 21:59 To co to za chemia na któa tak długo czekaliście?? Zycze powodzenia!!! Pozdrawiam serdecznie :-)))) Odpowiedz Link
ewa96403 Re: Proszę Was... 19.04.07, 22:05 dasz radę razem z MAMĄ,MUSI SIĘ WAM UDAĆ,KOMUŚ MUSI trzymaj się Odpowiedz Link
loja1111 Re: Proszę Was... 23.04.07, 07:24 Całym sercem jestem z Wami.Życzę wytrwałości no i powodzenia. Odpowiedz Link
boccadirosa Re: Proszę Was... 23.04.07, 15:56 Dziękuję Wam bardzo za dobre słowa. Mama czuje się dobrze po pierwszej dawce, następna w piątek, jak napisałam w wątku o decetakselu. Będzie o wiele silniejsza... Pozdrawiam serdecznie :-) Odpowiedz Link
mania60 Re: Proszę Was... 23.04.07, 17:15 Super wiadomości. Wierzę ,że dalsze leczenie będzie przebiegało spokojnie i mamusia zniesie je dobrze. Trzymam nadal bardzo , bardzo mocno za was kciuki. mania Odpowiedz Link