anula304 04.05.07, 18:24 czy ktoś zna dr.Andrzeja Szawłowskiego-gdzie przyjmuje i ogólnie jakim jest lekarzem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b_a_l_b_i_n_k_a Re: dr.A.Szawłowski 04.05.07, 18:29 Na liście dobrych onkologów są pozytywne opinie na jego temat. Odpowiedz Link
madrek76 Re: dr.A.Szawłowski 04.05.07, 19:00 Witaj, Byłam u prof. Szawłowskiego w miniony czwartek na konsultacjach w sprawie taty (rak żoładka nieoperacyjny) przyjmuje w Polskiej Fundacji Europejskiej Szkoły Onkologii W-wa u. Nowogrodzka 62a (budynek z tyłu wieżowca PLUSA) we wtorki i czwartki. Tel. do rejestracji 022-331 41 40. Sam prof. spóznił sie 1,5h...nie powiedział nawet przepraszam,co jednak ludzi czekajacych troche złosciło,bo 90% to ludzie z róznych stron Polski. Jesli chodzi o konsultacje owszem wysłucha doradzi,jesli chodzi o chirurgiczna operacje jest w stanie w Warszawie przyjac na oddział, ale dla tych dla których konieczna jest najpierw chemia odsyła do osrodków w regionie, gdyz jak powiedział chemioterpaia obowiazuje rejonizacja,stad odesłał nas do jego zaprzyjaźnionej ordynator chemii z Wrocławia.A po cyklu chemii zaproponował,ze poprawi sprawy chirurgiczne, tata ma stomie typu Petzera, a jak mówi to nie jest rozwiazanie dobre, i że są dzis duzo lepsze rozwiązania w kwestii stomi, wiec na czas chemii stwierdził ze to "wentyl bezpieczeństwa" ale po chemii zapraszał na wizyte i ze pomysli jak tacie to poprawic. Wrazenie odniosłam z wizyty dosc dobre,ale niektzy narzekali,ze powierzchownie podchodził do sprawy... Odpowiedz Link
krepona Re: dr.A.Szawłowski 05.05.07, 14:02 byłam dwa razy w pfesso za jednym razem spoźnił się 1,5 godziny za drugim dwie godziny, a moja mama też czekała z drenem w brzuchu - nawet nie przeprosił. ale ogólne wrażenie mam o nim dobre, powierzchowny wydaje sie być, bo pewnie zna na pamiec te choroby, rozwoje i stadia i wie co zaproponowac od razu niemalze. jest w radzie onkologów europejskich czy światowych - nie wiem jak to się nazywa, ale jak widzi szanse, to proponuje lek z innego kraju lub leczenie np. w każdym razie lepiej pewnie trafić do niego niż do kogos mniej "oblatanego". Odpowiedz Link