Gość: zainteresowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 01:28 dobra wiadomość, szkoda tylko, że kalesony się tak męsko kojarzą. czy istnieje wersja damska? legginsy? rajstopki? jakieś modne kolory? i co to znaczy, że odprowadzają wilgoć? gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zewszad_i_znikad Re: Od podszewki 02.01.07, 20:06 Czy ktoś mógłby mi powiedzieć tak a propos, czy typowe tanie męskie kalesony są z czystej bawełny? Problem polega na tym: jestem dość "zmarzła" i zimą nie wytrzymałabym bez rajstop pod spodniami. Jednocześnie jestem alergiczką i swędzi mnie od rajstop. W zeszłym sezonie zaczęłam próbować zastępować rajstopy połączeniem męskich kalesonów i skarpetek - tylko nie wiedzieć czemu, od tych kalesonów też mnie swędzą nogi... I już nie wiem, co robić, wracać do rajstop czy szukać więcej par kalesonów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalesoniarz Od podszewki IP: *.dslaccess.co.uk 02.01.07, 22:36 kalesony są najlepszym przyjacielem człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Od podszewki 03.01.07, 15:34 ja ostatnio odkryłam kombinację następującą, legginsy takie do kolan, i potem skarpety narciarskie do kolan. a też jestem zmarźluchem i męczyłam się jeżdżąc w rajstopach i skarpetach(a to nie do końca było wygodne) Odpowiedz Link Zgłoś