Dodaj do ulubionych

ból kolana

23.08.12, 11:11
Witam,w dniu wczorajszym doznalem jakiegos dziwnego urrazu kolana, po krótce postaram sie przedstawic cala syt jak i objawy ,które mi dokuczaja. Podczas meczu(zignorowalem bol,gralem dalej) poczulem delikatny bol z tylu kolana, na sciegnie o zew strony, nie doszlo do skrecenia , nic nie strzelilo , nie ma wysieku...kolano wyglada normalnie. Jednak jest jest objaw który mnie niepokoi ,mianowicie nie moge wyprostowc kolana. Podczas prostowania daja sie we znaki te wlasnie sciegna , które uniemożliwaja pelny wyprost. Zginam normalnie. Doszło do jakiegoś naciągniecia ? Nadwyrężenia ?
PS> dodam ,ze mam jako takie doswiadczenie z kolanami(przebyte kontuzje)
Obserwuj wątek
    • seba488 Re: ból kolana- maść BIOFREEZE 03.09.12, 21:12
      Ja stosuję na wszelkie bóle mięśni ,stawów jakieś skręcenia czy zakwasy mięśni BIOFREEZE ŻEL. Jest już dostępny w Polsce. Zobacz na stronę:
      www.bio-freeze.
      Naprawdę rewelacyjny produkt
    • agnieszka816 Re: ból kolana 03.10.12, 15:05
      hej, mi pomagały opaski magnetyczne na taki ból. Używałeś? tutaj możesz sobie zamówić całkiem tanio: www.swiatbezvat.com.
      Pozdrawiam!
    • spasionapaskuda Re: ból kolana 08.06.20, 13:54
      Może coś takiego Ci pomoże? zakupto.eu/flexus-shots-kolagen-na-stawy-w-plynie-10ml
    • dzoanna_nurt Re: ból kolana 08.07.20, 14:00
      Jeżeli kontuzje się powtarzają to warto zastanowić sie nad rehabilitacją np w sanatorium. Tam postawią Pana na nogi i dokuczliwe dolegliwości powinny minąć. Mój mąż w tamtym roku korzystał z tej oferty uzdrowisko-cieplice.pl/pakiety i po 2 tygodniach wrócił w znacznie lepszej formie.
    • dzoanna_nurt Re: ból kolana 08.07.20, 14:02
      Jeżeli kontuzje się powtarzają to warto zastanowić sie nad rehabilitacją np w sanatorium. Tam postawią Pana na nogi i dokuczliwe dolegliwości powinny minąć. Mój mąż w tamtym roku korzystał z tej oferty uzdrowisko-cieplice.pl/pakiety i po 2 tygodniach wrócił w znacznie lepszej formie.
    • rabarbar44 Re: ból kolana 13.07.20, 11:31
      Jeśli chodzi o ból tego rodzaju, to warto odwiedzić lekarza, który da skierowanie na rehabilitację. Ja osobiście z problemami tego typu uczęszczałam na rehabilitacje do ośrodka Fizjoterapia Mazur. Doświadczeni fizjoterapeuci na pewno pomogą Ci odpowiednio uporać się z bólem na dłużej niż środki przeciwbólowe.
    • joaannesca888 Re: ból kolana 31.08.20, 21:24
      Jeżeli jesteś z okolic Katowic lub ogólniez południa Polski to polecam skontaktować się z kliniką św. Łukasza w Bielsku-Białej (www.ortopedia-sportowa.pl). Ostatnio poskładali tam kolano mojej znajomej, która miała podobny uraz tylko że po meczu koszykówki. Sprawdzą dokładnie co i jak bo takie starcia są bardzo niebezpieczne, zwłaszcza jeżeli chcesz jeszcze trochę pograć w piłkę. Te objawy wskazują, że to może być coś poważniejszego. Lepiej zostaw to specjalistom.
    • julkakowalik77 Re: ból kolana 22.12.20, 16:06
      Radziłabym iść do sklepu medycznego, tam powinni mieć coś na takie kontuzje. Osobiście polecam Diagnosis.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka