redudek 22.03.06, 09:57 jest bardzo ładną dziewczyną,wydaje się sympatyczna.Występuje w reklamie. Czyją jest córką ,czy też ma znanych rodziców? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żaba Re: Marysia Góralczyk.... IP: 193.189.73.* 22.03.06, 11:24 wyjątkowo głupia dziewucha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Marysia Góralczyk.... IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.03.06, 12:12 Ładna to jest Marysia Sadowska i ma znanych rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
redudek Re: Marysia Góralczyk.... 22.03.06, 13:28 Marysia Sadowska jest fatalna i spiewać nie umie,nie lubie jej. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: Marysia Góralczyk.... 22.03.06, 14:26 Ani jedna ani druga Marysia nie jest ładna. Akurat z Sadowską chodziłem na uczelnię, więc mogłem się jej dobrze przyjrzec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Marysia Góralczyk.... IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.03.06, 14:36 A czy Sadowska jest wysoka?Bo jakoś w telewizji ciężko mi ocenić.Sympatyczna chociaż? Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: Marysia Góralczyk.... 22.03.06, 14:39 Nie wysoka, ale i nie niska - 165 - 170 cm. Sympatyczna nie była, raczej zarozumiala :) Ale bylem w innej klasie, wiec nie mialem okazji zbyt wiele pogadac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Marysia Góralczyk.... IP: *.uje.nat.hnet.pl 22.03.06, 16:27 jak masz ochotę to polecam film 'bellisima',w ktorym ona wystepowala.Wylowili ja faceci w hipermarkecie z tlumu;)spodobal im sie duzy biust;) co do sympatycznosci-to na forum telewizja przewinal sie ten temat,gdyz u Kuby Wojewodzkiego pokazala sie w bardzo niekorzystnym swietle.Byla naburmuszona i zrobila afere z prezentem.Ja do czasu tego programu bylam na 'tak',teraz jestem zdecydowanie na 'nie'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAUN Re: Marysia Góralczyk.... IP: *.chello.pl 22.03.06, 18:47 A Sadowska tę reżyserię to skończyła w końcu?Bo panoszy się jako "reżyser",oczywiście nie filmów,tylko teledysków.I niech tak zostanie,byle jej widac nie było,bo wyjątkowo szpetna jest.A po bankietach tez się lubi szlajać,wszędzie widać te białe,ohydne włosy.A "urodę" ma typowo męską-rysy tawrzy i ogólnie budowa kwadratowa,zero kobiecości,grubo ciosany kloc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw Re: Marysia Góralczyk.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 09:20 A w którym miejscu ona ładna? Chyba w biuście jedynie. Sory, nie mam nic do niej, ale dla mnie ma twarz konia. Ale oto Polska właśnie, że ktoś raz powie, że ładna - bo tak wypada - i wszyscy potem potakują :-(. Iw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Marysia Góralczyk.... IP: *.euro-net.pl 23.03.06, 19:29 Niestetyż, twarz straszna, rzeczywiście końska, dziwaczne usta i niespecjalnie inteligentny wyraz. Ale ma bardzo długie nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Marysia Góralczyk.... 23.03.06, 20:17 Wg mnie nie jest ładna, a juz na pewno nie jest sympatyczna. Jak ją widzę to od razu kojarzy mi się z wyniosłością i brakiem szacunku do drugiej osoby. Z takiej strony pokazała się w "Kubie Wojewódzkim". Dziś mi się przewinęła w jakiejś gazecie z tym swoim lekceważącym spojrzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Marysia Góralczyk.... 23.03.06, 20:46 ani ladna, ani zdolna ani nic. znana bo jest znana i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw Re: Marysia Góralczyk.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:13 A właściwie co ona za jedna? Aktorka czy tylko jej się tak wydaje? Znaych rodziców ma czy co? Iw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: Marysia Góralczyk.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:41 wypłynęła na filmie Bellisima i opowieściach jak to duży biust przeszkodził jej w karierze modelki. Teraz chyba głównie balanguje, bo jej zdjęcia często pojawiają się w kronikach towarzyskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Marysia Góralczyk.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 00:12 Jak dla mnie Marysia G. wyglada jakby miala spuchnieta twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Marysia Góralczyk.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 10:36 Ładna? Taka plebejska buźka...Jest w niej coś prymitywnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia a mi sie ona podoba.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 22:34 o kurcze, czytam wasze wypowiedzi i lekko sie zdziwilam, bo mi ona sie zawsze podobala. ja w niej widze jakies piekno. ale to moze ja jestem jakas dziwna bo Ania Mucha tez mi sie podoba ;)) a ostatnio Ola Kwasniewska... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Marysia Góralczyk.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 12:38 jak dla mnie ma za dużą twarz jakby zmutowaną,głos też niezbyt zachęcający Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgosia Jest piekna...!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 12:44 Marysia Goralczyk jest piekna kobieta...po prostu piekna...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: Jest piekna...!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.06, 10:57 a SKAD WY TA GÓRLACZYK WZIELIŚCIE ? gdzie ja mozna zobaczyć ??? a Sadowska spiewa super, tylko niestety ostatnio nic nie nagrywa :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: Jest piekna...!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 12:09 Góralczyk można ostatnio zobaczyć w reklamie /nie pamiętam czego/, tańczy na stole na imprezie, zjada ciastko z wisienką z komentarzem, że nie chce, żeby jej weszło w "boczki" Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia01 Re: Jest piekna...!!!! 27.03.06, 17:00 Gość portalu: dona napisał(a): > Góralczyk można ostatnio zobaczyć w reklamie /nie pamiętam czego/, tańczy na > stole na imprezie, zjada ciastko z wisienką z komentarzem, że nie chce, żeby > jej weszło w "boczki" To głupia reklama Ery, a nie powinna mówić z pełna buzią, bo mówi "poczki". Odpowiedz Link Zgłoś