Dodaj do ulubionych

Marysia Góralczyk....

22.03.06, 09:57
jest bardzo ładną dziewczyną,wydaje się sympatyczna.Występuje w reklamie.
Czyją jest córką ,czy też ma znanych rodziców?
Obserwuj wątek
    • Gość: żaba Re: Marysia Góralczyk.... IP: 193.189.73.* 22.03.06, 11:24
      wyjątkowo głupia dziewucha!
    • mariola.plotkara Re: Marysia Góralczyk.... 22.03.06, 11:28
      ładna?buahahaha
      • Gość: koliber Re: Marysia Góralczyk.... IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.03.06, 12:12
        Ładna to jest Marysia Sadowska i ma znanych rodziców.
    • redudek Re: Marysia Góralczyk.... 22.03.06, 13:28
      Marysia Sadowska jest fatalna i spiewać nie umie,nie lubie jej.
      • galaxian1 Re: Marysia Góralczyk.... 22.03.06, 14:26
        Ani jedna ani druga Marysia nie jest ładna.
        Akurat z Sadowską chodziłem na uczelnię, więc mogłem się jej dobrze przyjrzec :)
        • Gość: koliber Re: Marysia Góralczyk.... IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.03.06, 14:36
          A czy Sadowska jest wysoka?Bo jakoś w telewizji ciężko mi ocenić.Sympatyczna
          chociaż?
          • galaxian1 Re: Marysia Góralczyk.... 22.03.06, 14:39
            Nie wysoka, ale i nie niska - 165 - 170 cm.
            Sympatyczna nie była, raczej zarozumiala :)
            Ale bylem w innej klasie, wiec nie mialem okazji zbyt wiele pogadac :)
            • Gość: bibi Marysia Góralczyk.... IP: *.uje.nat.hnet.pl 22.03.06, 16:27
              jak masz ochotę to polecam film 'bellisima',w ktorym ona wystepowala.Wylowili ja
              faceci w hipermarkecie z tlumu;)spodobal im sie duzy biust;)
              co do sympatycznosci-to na forum telewizja przewinal sie ten temat,gdyz u Kuby
              Wojewodzkiego pokazala sie w bardzo niekorzystnym swietle.Byla naburmuszona i
              zrobila afere z prezentem.Ja do czasu tego programu bylam na 'tak',teraz jestem
              zdecydowanie na 'nie'.
            • Gość: FAUN Re: Marysia Góralczyk.... IP: *.chello.pl 22.03.06, 18:47
              A Sadowska tę reżyserię to skończyła w końcu?Bo panoszy się
              jako "reżyser",oczywiście nie filmów,tylko teledysków.I niech tak zostanie,byle
              jej widac nie było,bo wyjątkowo szpetna jest.A po bankietach tez się lubi
              szlajać,wszędzie widać te białe,ohydne włosy.A "urodę" ma typowo męską-rysy
              tawrzy i ogólnie budowa kwadratowa,zero kobiecości,grubo ciosany kloc.
    • Gość: iw Re: Marysia Góralczyk.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 09:20
      A w którym miejscu ona ładna? Chyba w biuście jedynie.
      Sory, nie mam nic do niej, ale dla mnie ma twarz konia.
      Ale oto Polska właśnie, że ktoś raz powie, że ładna - bo tak wypada - i wszyscy
      potem potakują :-(.

Iw.
      • Gość: bolo Re: Marysia Góralczyk.... IP: *.euro-net.pl 23.03.06, 19:29
        Niestetyż, twarz straszna, rzeczywiście końska, dziwaczne usta i niespecjalnie
        inteligentny wyraz.
        Ale ma bardzo długie nogi.
    • michal_82 Re: Marysia Góralczyk.... 23.03.06, 20:17
      Wg mnie nie jest ładna, a juz na pewno nie jest sympatyczna. Jak ją widzę to od
      razu kojarzy mi się z wyniosłością i brakiem szacunku do drugiej osoby. Z
      takiej strony pokazała się w "Kubie Wojewódzkim". Dziś mi się przewinęła w
      jakiejś gazecie z tym swoim lekceważącym spojrzeniem.
      • alex_koz Re: Marysia Góralczyk.... 23.03.06, 20:46
        ani ladna, ani zdolna ani nic. znana bo jest znana i tyle.
        • Gość: iw Re: Marysia Góralczyk.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:13
          A właściwie co ona za jedna? Aktorka czy tylko jej się tak wydaje? Znaych
          rodziców ma czy co?

Iw
          • Gość: dona Re: Marysia Góralczyk.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:41
            wypłynęła na filmie Bellisima i opowieściach jak to duży biust przeszkodził jej
            w karierze modelki. Teraz chyba głównie balanguje, bo jej zdjęcia często
            pojawiają się w kronikach towarzyskich
    • Gość: Ewa Re: Marysia Góralczyk.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 00:12
      Jak dla mnie Marysia G. wyglada jakby miala spuchnieta twarz.
      • Gość: ??? Re: Marysia Góralczyk.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 10:36
        Ładna? Taka plebejska buźka...Jest w niej coś prymitywnego.
    • Gość: gosia a mi sie ona podoba.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 22:34
      o kurcze, czytam wasze wypowiedzi i lekko sie zdziwilam, bo mi ona sie zawsze
      podobala. ja w niej widze jakies piekno. ale to moze ja jestem jakas dziwna bo
      Ania Mucha tez mi sie podoba ;)) a ostatnio Ola Kwasniewska... :))))
    • Gość: marek Re: Marysia Góralczyk.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 12:38
      jak dla mnie ma za dużą twarz jakby zmutowaną,głos też niezbyt zachęcający
      • Gość: Malgosia Jest piekna...!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 12:44
        Marysia Goralczyk jest piekna kobieta...po prostu piekna...!!!
        • Gość: / Re: Jest piekna...!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.06, 10:57
          a SKAD WY TA GÓRLACZYK WZIELIŚCIE ? gdzie ja mozna zobaczyć ???
          a Sadowska spiewa super, tylko niestety ostatnio nic nie nagrywa :(
          • Gość: dona Re: Jest piekna...!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 12:09
            Góralczyk można ostatnio zobaczyć w reklamie /nie pamiętam czego/, tańczy na
            stole na imprezie, zjada ciastko z wisienką z komentarzem, że nie chce, żeby
            jej weszło w "boczki"
            • jolunia01 Re: Jest piekna...!!!! 27.03.06, 17:00
              Gość portalu: dona napisał(a):

> Góralczyk można ostatnio zobaczyć w reklamie /nie pamiętam czego/, tańczy na
              > stole na imprezie, zjada ciastko z wisienką z komentarzem, że nie chce, żeby
              > jej weszło w "boczki"

To głupia reklama Ery, a nie powinna mówić z pełna buzią, bo mówi "poczki".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka