Dodaj do ulubionych

Nieszkodliwe

04.02.07, 19:36

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3895579.html
Obserwuj wątek
    • falafala Re: Nieszkodliwe 04.02.07, 20:51
      Wysoki Sad zapewne uwaza, ze kobieta powinna mu ta "laske zrobic", a nie
      marudzic. Takie sprawy to tylko "ucza", ze w tym pieknym kraju trzeba milczec i
      juz, bo zawsze potepienie spoleczne dotyka molestowana kobiete, a nie takiego fi.ta.
      Np. w Stanach to niedosc, ze facet stracilby prace to jeszcze Policja bulilaby
      grube pieniazki na odszkodowanie, przynajmniej tyle, bo nie wiem jak to wyglada
      od strony spoleczenstwa.
    • czekolada_orzechowa Re: Nieszkodliwe 04.02.07, 22:16
      Niewiarygodne.I jeśli ktoś mnie jeszcze raz zapyta, dlaczego jestem feministką,
      skoro i tak kobiety w naszym kraju mają prawo wyborcze (autentyk) to odgryzę mu
      głowę, bo przy takiej mentalności i świadomości w narodzie po prostu szkoda
      czasu na wyjaśnianie.
      • jottka Re: Nieszkodliwe 04.02.07, 22:33
        niezależnie od tego, że mam nadzieję, że w drugiej instancji posypią się pióra,
        to zwróćcie uwagę, gdzie urzęduje sąd, dla którego przemoc seksualna względem
        kobiet to nieszkodliwa rozrywka. lesko, czyli podkarpacie, czyli najbardziej
        katolicki i prawicowy region kraju naszego (wedle kościelnych statystyk
        frekwencyjnych i sondażowych wyborczych) - czyli moralność faryzejska, trzymając
        się leksyki chrześcijańskiej.

w języku codziennym nie będę komentować, bo dostatecznie grubego słowa nie
        znajduję, szlag by
    • beata2802 Re: Nieszkodliwe 05.02.07, 08:30
      Matko i córko! "Słyszeli, jak proponował jej, żeby 'zrobiła mu laskę'. On sam
      tłumaczył, że chodziło mu o zwykłą laskę do podpierania się."

słabo mi się zrobiło.

podziwiam tę kobietę. ma przed sobą ścianę z betonu, ale nie daje za wygraną.
      ile takich historii trwa aktulnie i nic o nich nie wiemy, bo kobieta boi sie
      stracic prace?
      bezrobocie jest sprzymierzeńcem takich fiutów.

p.s. ten jej szef to za co awansował w czasie, kiedy byl oskarzony o
      molestowanie? pewnie w nagrodę za dobre zarządzanie personelem?
      • kocia_noga Re: Nieszkodliwe 05.02.07, 10:18
        właśnie,już o tym pisałam na FF.Awansowali kutasa w samym Rzeszowie - to już
        nie Lesko,tylko stolica województwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka