Dodaj do ulubionych

gdzie we wrzesniu warsztaty z chustowania w W-wie?

07.09.10, 11:51
Jak w tytule. Orientuje sie ktos?
W bam bam juz nie ma miejsc, a wujek google nie podaje innych namiarow.
Obserwuj wątek
    • anque Re: gdzie we wrzesniu warsztaty z chustowania w W 07.09.10, 16:19
      sama szukałam ostatnio i w klubie kangura mi powiedzieli, że w "czas dla mam" będą w przyszłym tygodniu. Zresztą z tego co widziałam u nich sa warsztaty co tydzień. Sama zamierzam się tam wybrać :)
      • pagaa anque 08.09.10, 10:15
        hej, pisałaś do mnie, ja niezbyt często wchodzę na gazetowego, wczoraj dopiero zobaczyłam maila, nawet odpisywałam, ale dzieć przyszedł i wyłączył kompa i już się nie chciał odpalić, a w pracy nie mam dostępu do prywatnego maila:/ ale odpiszę tu, to chyba nic się nie stanie;P
        na forum jest lista doradców i skąd są-watek na samej górze:) warsztaty w wwawie pewnikiem jakieś będą, ale ja jestem z Wrocka i niestety nie pomogę w tym temacie. jeśli idzie o chusty, to jest wypożyczalnia chust i nosideł, nawet chyba kilka, wpisz w google:) jakby coś, to moja chusta (nati tkana, 4,7m) leży póki co odłogiem, bo obecnie nosimy się w manduce, a nie potrafię jej sprzedać-pierwsza chusta, człowiek się przywiązuje:) więc mogę Ci podesłać, żebyś sobie potestowała jak to z chustą jest:) tylko wiesz co jakby coś, to pisz na pagaa@o2.pl, tam zaglądam codziennie;)
      • smallcloud Re: gdzie we wrzesniu warsztaty z chustowania w W 10.09.10, 16:08
        Juz sie zapisałam na 15 wrzesnia :)

Dziekuje i pozdrawiam.
        • pani_olo Re: gdzie we wrzesniu warsztaty z chustowania w W 11.09.10, 23:15
          w piątki dziewczyny w 100 pociech organizują. chyba 10.30-12 można się zapisywać na
          chusty(małpa)stopociech.pl
          • agamamaani Re: gdzie we wrzesniu warsztaty z chustowania w W 19.09.10, 11:01
            w październiku szykujemy dużo chustowych niespodzianek warsztatowych w całym mieście ;) sprawdzajcie aktualności na stronie KLubu Kangura.
    • morepig Re: gdzie we wrzesniu warsztaty z chustowania w W 20.09.10, 14:22
      a tutaj pełna lista doradcow, którzy przyjada do domu i pokaza co i jak. z trageschule i nie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka