mika802 01.02.07, 20:58 tak się zastanawiam jak to bedzie latem w chuscie wiazanej, nie bedzie za gor±cu dziecku i mnie? w koncu to 5 metrow materiału? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamalina Re: chusta latem 01.02.07, 21:11 dla mnie to akurat niemozliwe ze wzgledu na obawe przed urazem glowy ;-) ale w instrukcji do Hoppa elastycznego pani Anette pozuje półnago lub prawie półnago, pokazując, jak wcześniaka na gołej klacie nosić może to jest metoda? tego lata bywało gorąco, że i bez chusty się człowiek pocił główna różnica to uzyskane mokre wzorki... Odpowiedz Link
abiela Re: chusta latem 01.02.07, 21:13 Mnie wygodniej latem niż zimą nosić. Zima praktcyznie nie noszę. Latem minimum ubioru dla mnie, córka tylko body i czapka. Odpowiedz Link
ekomama Re: chusta latem 01.02.07, 22:38 My zacześliśmy nosić latem. Było pod 40 stopni... O, i dwa linki do zdjęć. fotoforum.gazeta.pl/3,0,478081,2,2.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,478086,2,1.html Też wolę latem, jak się mnie zakłada na siebie... Odpowiedz Link
kajkasz1 Re: chusta latem 02.02.07, 00:23 Ale fajniaste zdjątka. Nie dość, że mężczyzna z chustą to i dzidzia słodko śpi. A patent z parasolem pierwsza klasa! A takie pytanko mam - na czym się ten parasol trzymał, hi, hi ... Odpowiedz Link
ekomama Re: chusta latem 02.02.07, 16:03 Tata nosił (i dziecko i parasol) Fantazjowaliśmy o podtrzymance do parasola, ale nIe jesteśmy majsterkowiczami... A tato uwielbia nosić. Odpowiedz Link