kajkasz1 08.02.07, 00:43 Nati właśnie wprowadziła na swojej stronie wesołe kolorki. www.sling.com.pl/?mod=wzory.php Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
visenna2 Re: Nati - nowe wesołe kolorki 08.02.07, 08:12 Śliczne są:) Nareszcie, już się nie mogłam doczekać, kiedy będą jakieś nowe kolory... Jakościowo i cenowo Nati jest znakomita, teraz mam nadzieję będą się rozwijać kolorystycznie:) Oby tak dalej:) Odpowiedz Link
magme Re: Nati - nowe wesołe kolorki 08.02.07, 10:05 noo.. bardzo ładne.. teraz będzie za mną chodziła colorado - ta czerwono pomarańczowa- mąż jak się dowie to padnie- ostatnio wyszukiwałam mei tai na ebayu i trułam mu głowę mei tai , a no i na serio przymierzam się do chusty.pl moro- że niby dla niego (wiązanej nie chce nosić- bo niby babska i ogon się wlecze)...hehehe... Odpowiedz Link
dioneja Re: Nati - nowe wesołe kolorki 08.02.07, 11:26 piękne! już mi wpadł w oko SUNSET ;). Odpowiedz Link
kajkasz1 Re: Nati - nowe wesołe kolorki 08.02.07, 13:15 Dijonela, ja się podpisuję pod Sunset obiema łapkami. Szkoda tylko, że nie mają zdjęć z dzieciaczkami w chustach. Odpowiedz Link
visenna2 Re: Nati - nowe wesołe kolorki 08.02.07, 14:34 Zdjęcia będą wkrótce, tak mi napisała pani z Nati:) Odpowiedz Link
felonia Re: Nati - nowe wesołe kolorki 08.02.07, 12:38 no ja się zastrzelę!!!!!! takie fajne kolorki jak ja już mam szaro bure fale dunaju !!!!! grrrrrr Odpowiedz Link
ithilhin Re: Nati - nowe wesołe kolorki 08.02.07, 13:38 Felonia jakie szaro bure? na zdjeciu sa niebieskie... Odpowiedz Link
visenna2 Felonia, no co Ty... 08.02.07, 14:35 Felonia, ale fale dunaju są cuuudne:) Ja też mam i uwielbiam:) I wcale nie są szarobure tylko niebieskie:) Taki miły chłodny kolorek. Odpowiedz Link
marta_nie_martka Re: Nati - nowe wesołe kolorki 08.02.07, 15:51 Przydało by się jeszcze coś zielonego z żółtym, uwielbiam takie połączenie. Ale te co już są, też mi się bardzo podobają. Odpowiedz Link
visenna2 kolory Nati - prośba do wszystkich 08.02.07, 16:10 No właśnie, napiszcie - jakie by się Wam podobały kolory chust na lato? Jakie zestawienia? Z tego co wiem, Nati chce wprowadzić kolejne nowe kolory, tylko jeszcze nie wiadomo jakie:) Może rzucimy jakieś propozycje? Popieram Marty zielony z żółtym:) Mnie by się podobał piaskowy beż z czerwienią, brązem, zielenią khaki. Albo błękit z pomarańczowym. Odpowiedz Link
kajkasz1 Re: Nati - nowe wesołe kolorki 08.02.07, 16:05 Marta ma rację, u innych producentów faktycznie bardziej kolorowo, ale poczekajmy. Mam nadzieję, że to dopiero rozgrzewka. Tak mi się marzą kolorowe chusty w stylu Ella Roo, czy naweyt Didymosa. Ale trzeba przyznać, że i Mei Taje i chusty w Stanach mają "zabajerzone" wzorki i kolorki. A tak w ogóle to ja mam wrażenie, że Szanowne Koleżanki od kompów nie odchodzą i cały czas "śledzą" wątki. Mam takie poważne podejrzenie, jako, że ja tak czynię (chyba za dużo oglądam Pana Wołodyjowskiego). To cześć i czołem wesołe i wiosennie nastawione (choć plucha i śnieg z oknem) CHUSTO-MANIACZKI. Z radosnym pozdrowieniem, "Bujajcie się" Odpowiedz Link
agamamaani szit 08.02.07, 16:12 a ja właśnie kupiłam.. nowej nie kupię bo mnie mąż zastrzeli.. ale mi się też fale dunaju podobają - do dzinsów świetnie pasują :) colorado jest the best.. a z propozycji - zielony, żółty i czerwony :) albo niebiesko -żółty :) Odpowiedz Link
felonia Re: Nati - nowe wesołe kolorki 08.02.07, 16:52 nie mówię że fale dunaju są brzydkie (faktycznie do dżinsów idealne) ale wolę jasne kolory chusty proponuję nowe kolory na lato: - tęcza o różnych odcieniach wrzosu - róż+jasny wrzos+ ciemny wrzos+ fiolet - pastelowy jasny zielony z kremowym - błękitny z jasnym zielonym - jasny zielony z żółtym - jasny zielony z ciemnym zielonym - jednokolorowe - bordowy, turkusowy, seledynowy, różowy - jak wzorki to ogromne kwiaty o dwa tony jaśniejsze niż tło popieram wszelkie czerwienie już występujące :J ale wymagająca jestem Odpowiedz Link
visenna2 Re: Nati - nowe wesołe kolorki 08.02.07, 17:15 OOOO jasny zielony z ciemnym:) Popieram, że też na to sama nie wpadłam:) Odpowiedz Link
guruburu Re: Nati - nowe wesołe kolorki 08.02.07, 18:06 Jak by wypuścili coś w tonacji zielonej (żywej) to bym zaczęła wspierać rodzimą produkcję ;) Odpowiedz Link
nalie Re: Nati - nowe wesołe kolorki 08.02.07, 22:20 śliczne! strasznie podoba mi sie SAWANNA i COLORADO... a co do ew. nowości ostatnio przeglądałam stronę DIDYMOSA i baaaardzo podoba mi sie SVEN ze 'starej' kolekcji :) Odpowiedz Link