marta_nie_martka 12.03.07, 17:08 Rozpiera mnie i muszę sie pochwalić :) instrukcja noszenia MT oppamama.fm.interia.pl/jmt.html instrukcja szycia poucha oppamama.fm.interia.pl/upouch.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
visenna2 Re: Nowości na oppamama 12.03.07, 17:32 Śliczności:) Gratulacje! Pięknie się Oppamama rozwija:) Trzymam kciuki za ciąg dalszy. Odpowiedz Link
mayetschka Re: Nowości na oppamama 12.03.07, 17:44 super super... na pewno skorzystam, bo nie ma to jak po polsku instrukcja napisana (większy zapał do pracy dla leniuchów)... i czekam na... więcej :) Odpowiedz Link
nalie Re: Nowości na oppamama 12.03.07, 18:09 wow! gratulacje - super!!! a już tym: " uśmiech powinien być zdawkowy, nie serdeczny." rozbawiłaś mnie do łez :))) Odpowiedz Link
ekomama Re: Nowości na oppamama 12.03.07, 18:14 Świetnie! ja pewnie skorzystam z instrukcji na poucha! Odpowiedz Link
dioneja Re: Nowości na oppamama 12.03.07, 21:37 Marta, jaka ładna strona! i ten mei tai taki kuszący ;)))! Gratulacje! Odpowiedz Link
wroba Re: Nowości na oppamama 12.03.07, 22:25 Marta Ty to jednak zdolniacha jesteś. I tą piękną stronę też sama samiusieńka zrobiłaś? Ja w tych tematach jestem zupełnie lewa, a strona by mi się przydała, oj przydała ;) Na szczęście mam kolęgę, który coś na ten temat wie, więc może wkrótce i ja się pochwalę stroną z moimi dziełami, ale nie ma to nic wspólnego z szyciem ;) Pozdrowionka Odpowiedz Link
kajkasz1 Re: Nowości na oppamama 12.03.07, 23:51 No pod wrażeniem wielkim jestem! I jaki śliczny MT! Oj, chyba się skuszę na następnego! Odpowiedz Link
michalkowa1 Re: Nowości na oppamama 13.03.07, 09:52 Ale Ty jesteś super, Marta. Stronka i nowości rewelacja !! "Uśmiech zdawkowy" to tez mój faworyt. Odpowiedz Link
cebolla Re: Nowości na oppamama 13.03.07, 10:58 Świetna stronka i super chuściaki! Marzę o MT... Jak zaoszczędzę to chyba zlecę Ci uszycie bom noga w tych sprawach...:) Odpowiedz Link
teane Re: Nowości na oppamama 13.03.07, 20:51 cudo wprost ta stronka!!! tylko kurna się wkurzam, bo jak wchodze na twojego linka, to pięknie się otfiera, a jak wejde "głównym wejściem", to za holere nie moge tego odkopać! nie moge się też dokopać do instrukcji jak uszyć chusty. ciągle mi bład wyskakuje i ze nie ma takiej stronki. jak nie ma, jak jest kurna! wkurz, wkurz, wkurz! czy tylko mnie tak net nie lubi? Odpowiedz Link
marta_nie_martka Re: Nowości na oppamama 13.03.07, 21:53 Mi wszystko działa. Do instrukcji noszenia wchodzisz przez "jak nosić" a do instrukcji szycia przez "uszyj". Nie wszystkie linki jeszcze działają. Dziękuję za wszystke miłe słowa. Samo robienie tej strony daje mi duzą satysfakcję, ale jeszcze fajniej jeśli innym też się podoba :) Odpowiedz Link
teane Re: Nowości na oppamama 15.03.07, 09:08 to ja mam chyba cos z netem, bo mi cały czas błąd pokazuje :( Odpowiedz Link
marta_nie_martka Re: Nowości na oppamama 15.03.07, 09:22 a jaką masz przeglądarkę? Jeśli nie możesz wejść bezpośrednio ze strony, to powiedz mi którą zakładkę chcesz zobaczyć, to wyśle ci mailem bezpośrednie linki. Odpowiedz Link