mysia125 14.03.07, 23:24 Od 15 marca do 5 kwietnia. Jak siec bedzie, to i w sieci bede. A jak nie, to cierpliwosci :) -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta_nie_martka Re: Chustomania ma przerwe urlopowa 14.03.07, 23:26 Bawcie się dobrze, wypocznijcie i wracajcie do nas :))) Odpowiedz Link
mysia125 Re: Chustomania ma przerwe urlopowa 14.03.07, 23:28 dzieki :) przywieziemy mase zdjec i...moze nowe chusty ;) bawcie sie dobrze w sobote! -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
ithilhin Re: Chustomania ma przerwe urlopowa 15.03.07, 17:00 tesknic bedziemy :-) odpoczywiajcie szczesliwie! Odpowiedz Link
nalie Re: Chustomania ma przerwe urlopowa 15.03.07, 01:44 szerokiego, kolorowego i egzotycznego wam życzę! Odpowiedz Link
michalkowa1 Re: Chustomania ma przerwe urlopowa 15.03.07, 11:02 Przyjemnego urlopu i wracajcie szybko. Ale Wam zazdroszczę tego wypoczynku !!! U mnie na uczelni aż wrze od pracy, a ja już padam na nos .... Odpowiedz Link
agamamaani Re: Chustomania ma przerwe urlopowa 15.03.07, 13:37 odpoczywajcie .. też bym chciała :D Odpowiedz Link
mysia125 dolecieliM szczesliwie :) 17.03.07, 12:43 Od razu mowie, ze mam CUDOWNE dziecko, ktore bez zadnego focha przelecialo kawal swiata: do Dubaju 6,5 h, pozniej 12,5 h z Dubaju do Dzakarty z postojami na Sri Lance i w Singapurze. Przerwy na lotnisku na wybieganie sie, spal od Sri Lanki do Singapuru. Oczywiscie nosili go na rekach doslownie, ale z premedytacja wybralismy Emirates Airlines, bo znajomi lataja dwa razy do roku do Australii i maja przetrenowanych Emiratczykow. Nie dosc, ze super duzo miejsca na nogi,genialne jedzenie w ilosciach gigantycznych, to do tego przy kazdym siedzeniu tv - 500 filmow, radio, tv i telefon satelitarny. Mialam zapakowany plecack Mlodemu wypelniony gadzetami typu naklejki i zeszyt, znikopis i ciastolina - wszystko pakowane oddzielnie jak prezenty ;) bylo zajecie, a gdy sie znudzilo, to zawsze pozostawal Pingu w tv ;) Na do widzenia zrobil pa-pa paniom stewardesom, panu pilotowi, boeingowi i Pingu ;) Zmiana czasowa przeszla bezbolesnie, bo jestesmy 6 h do przodu, wiec odespalismy po uszki. Wilgotnosc dzika, ale to juz zdazylam przetrenowac w Japonii, natomiast roslinnosc nawet w samej Dzakarcie powala! Felix caly czas "co-to?" i "och!" Ludzi mnostwo, kontrasty okropne, mam nadzieje, ze jakos przywykne. Bylismy wlasnie na zakupach, bo letnich ciuchow nie mielismy. Jutro wstawimy zdjecia, szok na kadym kroku! Dzakarta ma 14 mln ludzi, czujecie? a nie ma autobusow czy tramwajow! -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
ithilhin Re: dolecieliM szczesliwie :) 17.03.07, 13:24 ach ach ale Wam fajnie :-) mi sie najbardziej podobaly smsy z kolejnych etapow :-) Odpowiedz Link