mariken 18.04.07, 16:42 nie, jeszcze nie doszły :-/// ale gadałam z szefem hb i powiedział mi, że wysłał torby w zeszłym tygodniu i potrwa to 7-10 dni roboczych. tak więc dajemy im czas do końca tygodnia, powinny dojść :) j. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
visenna2 ;) 18.04.07, 16:46 Jak zobaczyłam Twój post to od razu pomyślałam "o, są..." :PPP poczekamy, ćwiczmy się w cnocie cierpliwości:PPP Odpowiedz Link
marta_nie_martka Re: hammock bag :)) 18.04.07, 17:03 jw. ale co robić :) czekamy. Mariken, jesteś kochana, że nas nie przeklinasz za to zamieszanie :) Odpowiedz Link
ithilhin Re: hammock bag :)) 18.04.07, 17:27 jak dojda to koniecznie zrob zdjecie wszystkich naraz :-) Odpowiedz Link
grimma Re: hammock bag :)) 18.04.07, 18:58 hehe widze ze nie tylko ja jestem niecierpliwa.. a ja kupilam ostatnie Twoje dziecko chyba i tam byla czerwona torba:) mam wstretny zamiar nabrac moja siostre (ktora zamowila sobie brazowa) ze moja wlasnie tak wyglada a jej nie doszla:)) ale mam nadzieje ze rychlo zobacze je obie mariken jestes boska ze wystrzymujesz moja niecierpliwosc (o torbie napisalam juz nawet w watku o euro w pl;) Odpowiedz Link
mariken Re: hammock bag :)) 18.04.07, 19:01 o kurcze :) grimma, wez ta gazete ze soba na pola, ok?? m. Odpowiedz Link