asiamamusia 20.04.07, 16:21 ... naprawdę lubię to forum. No musiałam to napisać po prostu. Uzależniona jestem już zupełnie. Pozdrawiam wszystkich niniejszym. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszkahj Re: doczepiam się 20.04.07, 16:48 Ja niedawno odkryłam i też już się uzależniłam... Odpowiedz Link
kamyszkasia Re: Chciałam powiedzieć, że.... 20.04.07, 17:40 Może do jakiejś komisji ds.uzależnień trzeba by to forum zgłosić i chusty wogóle :)))) Odpowiedz Link
elafela Re: Chciałam powiedzieć, że.... 20.04.07, 17:58 Ja walcząc z nałogiem komputerowym ograniczyłam się do tego forum, wrześniowego i smyków, a i tak schodzi mi ze 2 godziny dzienie buuuuuu Odpowiedz Link
kajkasz1 Re: Chciałam powiedzieć, że.... 20.04.07, 21:03 To ja się podczepię do grona ACH - anonimowych chustocholiczek. Cześć Elafela - pozdrawiamy Miłoszka ze smyków! Odpowiedz Link
mysia125 przez Was trace jezyk w gebie ;) 20.04.07, 21:51 I przy kasie zamiast Tragetasche (torby zakupowej) prosze o Tragetuch ;) (chuste) doszlo do tego, ze musze powtarzac: Tragetasche, Tragetasche... a i tak skonczy sie na chuscie ;) -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
guruburu Re: przez Was trace jezyk w gebie ;) 20.04.07, 22:01 No i dobrze, bo to mało ekologicznie z tymi Tragetaschen ;)- lepiej nosić z domu albo w dodatkową chustę motać (jak np. w ameryce łacińskiej - jak się patrzy na zdjęcia to czasem nie ma pewności czy to dziecko spi w chuście na plecach czy zakupy :P). Odpowiedz Link
mysia125 Re: przez Was trace jezyk w gebie ;) 20.04.07, 22:08 kochana, ja TYLKO szmacianek uzywam:) i jak juz mam ich za malo ze soba, to wtedy kupuje ;) co do zakupow na grzbiecie - mam takie pare ujec z Indo. Ithilhin sie zachwyca chusta pani sprzedajacej wode ;) -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
asiamamusia Re: Chciałam powiedzieć, że.... 19.06.07, 08:46 Bardzo bym chciała znów móc tak napisać, ale nie zanosi się... Dziewczyny, skończmy tę dyskusję. Przecież to tylko internet, który szczęśliwie umożliwia nam wymianę myśli itp. Tak fajnie było, no... Odpowiedz Link
anyaa2 Re: Chciałam powiedzieć, że.... 19.06.07, 12:03 Ja także lubię to forum i pozdrawiam gorąco.Dzięki wam odkryłam nowy,lepszy świat... Odpowiedz Link
lola_22 oj nie załamuj sie 19.06.07, 12:19 ja mam nadzieje, ze poburzy sie troche a potem znow rozjasni i bedzie rownie fajnie jak bylo wtedy gdy to pisalas(scie) Odpowiedz Link
andziulindzia Re: Chciałam powiedzieć, że.... 19.06.07, 13:21 Ja mimo całej afery nadal lubię to forum. Mam nadzieję, że juz sobie adwersarze odpuszczą słowne przepychanki i wróci spokój. Głowa do góry! Odpowiedz Link
nelles Re: Chciałam powiedzieć, że.... 19.06.07, 13:30 Ja też jestem juz od tego forum bardzo uzależniona (chcoć jeszcez nie zdążyłam sie Wam oficjalnie przedstawić:))). Z braku czasu porzuciłam kopmuter ale na chustowe formu muszę przynajmniej raz dziennie zajrzeć. Pozdrawiam Odpowiedz Link