dona46 18.07.07, 10:36 Mam pytanie do użytkowniczek chust żółtych (całych, bądź w paski) czy latem nie macie problemu z muszkami i innymi podobnymi latającymi robaczkami??????? Do bluzek białych i żółtych wprost lgną, z chustą jest chyba podobnie??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamamaani Re: Użytkowniczki chust żółtych 18.07.07, 10:38 jest podobnie.. lgną niestety :( na szczęscie muszek mało teraz jest.. ale chusty piękne słoneczne :) Odpowiedz Link
green69 Re: Użytkowniczki chust żółtych 18.07.07, 10:52 Podczas dwóch dni pogody jakie udało mi się złapać na plaży podczas wakacji, muszki lgnęły do wszystkiego, turkusowy parawan wyglądał jak w czarne kropki, więc chyba nie ma to większego znaczenia, a chusta twarzowa bardzo! Odpowiedz Link
kachna2001 Re: Użytkowniczki chust żółtych 18.07.07, 11:34 a ja mimo iz szwendam sie po parkach i lasach nie zaliczylam jeszcze spotkania z muszkami :) Odpowiedz Link
dona46 Re: Użytkowniczki chust żółtych 18.07.07, 12:25 A może jest jakaś różnica pomiędzy miastem, a wsią czy terenami zielonymi? Hmm.. nie chciałabym być cała w robaczkach, choć żółte chusty są bardzo urokliwe :) Odpowiedz Link
agamamaani Re: Użytkowniczki chust żółtych 18.07.07, 12:34 ee cała w robaczkach na pewno nie bęziesz.. Odpowiedz Link
abepe Re: Użytkowniczki chust żółtych 18.07.07, 16:07 agamamaani napisała: > ee cała w robaczkach na pewno nie bęziesz.. Zwłaszcza, że muchy to owady, nie robaczki:)) Może Offem spsikać?? Odpowiedz Link
ithilhin Re: Użytkowniczki chust żółtych 18.07.07, 16:57 offem chyba nie, dzieci maja tendencje do przezuwania chust.... Odpowiedz Link
abepe Re: Użytkowniczki chust żółtych 18.07.07, 22:51 ithilhin napisała: > offem chyba nie, dzieci maja tendencje do przezuwania chust.... Offem tylko chusty na dzieciach powyżej 3 lat:)) Odpowiedz Link
kiwi_77 Re: Użytkowniczki chust żółtych 18.07.07, 19:04 ja mam kolor rio - niby żółty niby nie ;) i muszki nie lgną a przynajmniej nie jakoś bardziej niż do innych kolorów Odpowiedz Link
elafela Re: Użytkowniczki chust żółtych 18.07.07, 21:37 to mnie pocieszyłaś bo jutro mam już mieć moje rio. Mąż ciągle się ze mnie śmieję, że kupiłam najdroższy w świecie lep na muchy hi hi hi Odpowiedz Link
kruszynka301 Re: Użytkowniczki chust żółtych 19.07.07, 08:45 też mam Rio, chodzę w nim po lesie, obok stawu - i jeszcze nie ujrzałam na nim muchy;))) Odpowiedz Link
abepe Re: Użytkowniczki chust żółtych 19.07.07, 10:22 Właśnie przeczytałam w Dziecku, że owady nie lubią zapachu niektórych ziółek, zalecają też skropienie ubranek esencją waniliową. Chodziło głównie o krwiopijców ale może i odstraszy muszki? Inna rada to unikanie żółtego:) Odpowiedz Link
dona46 Re: Użytkowniczki chust żółtych 20.07.07, 15:07 Hmmm... unikania żółtego - tego chyba nie chciałam usłyszeć :( no właśnie Rio jest cudne, ja raczej Odpowiedz Link
dona46 Re: Użytkowniczki chust żółtych 20.07.07, 15:10 za szybko mi kliknęło ;) Hmmm... unikania żółtego - tego chyba nie chciałam usłyszeć :( no właśnie Rio jest cudne, ja raczej nie poruszam się w pełnym mieście, gdzie muszko-robaczki raczej nie mają racji bytu ;))) więc hmm, wybrać Nati Sanset lub Savanne bądź śliczne Rio. Hmmm... Odpowiedz Link
ka_katka Re: Użytkowniczki chust żółtych 23.07.07, 00:37 podtrzymuję opinię poprzedniczek - do naszego Rio też nie lgną ani w lesie ani w mieście, może pasków nie lubią... Odpowiedz Link
dona46 Re: Użytkowniczki chust żółtych 23.07.07, 14:43 dzięki za wszystkie odpowiedzi :) Odpowiedz Link