voldemortsgirl 15.10.07, 19:29 Kasia cos dzisiaj na warsztatach wspomniala o czwartku. A ja sie nie dopytalam, czy to ten czwartek i w jakiej telewizji :)Ktos cos wie? A moze sie Marcin sam sie pochwali? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opium74 Re: Marcin@chustomania.pl w telewizji? 15.10.07, 19:43 Kasia mówiła o "pytanie na śniadanie" w TVP2 Odpowiedz Link
agamamaani Re: kiedy 15.10.07, 20:53 starogardzka_mama napisała: > będzie można zobaczyć na youtubie? ;) o to i ja prosze :p Odpowiedz Link
chustomania_marcin Re: Marcin@chustomania.pl w telewizji? 15.10.07, 23:24 Tak... kasia@chustomania + felix@chustomania + marcin@chustomania beda w TVP2 18.10 okolo godz. 09:40. Powiemy napewno o was czyli o forum, bedziemy mieli chusty juz ponad 20 producentow darzacych nas zaufaniem :))) no i pokazemy wiazania ktore wlasnie ustalamy. Pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link
guruburu Re: Marcin@chustomania.pl w telewizji? 15.10.07, 23:29 Będzie nam bardzo miło usłyszeć o sobie w telewizji publicznej :P Proszę, proszę, nagrajcie i zjutubujcie, kto może. Wbrew pozorom dodatek do FAQ pdt 'chusty w mediach' powstaje (za radą bodajże starogardzkiej_mamy) - guru czuwa ;). Odpowiedz Link
akole Re: Marcin@chustomania.pl w telewizji? 17.10.07, 20:24 Czy ktoś nagra? Byloby super. Odpowiedz Link
agamamaani nagrajcie koniecznie!! 17.10.07, 20:47 prosze proszę proszę.. inaczej na omówienie przez teściowa bedę skazana bo małzonek w przedszkolu jutro występuje w roli tatusia piekącego ciasto :) Odpowiedz Link
ithilhin Re:postaram się nagrać o ile nie zaśpię ;)n/t 17.10.07, 21:15 Buba - liczymy na Ciebie :-) nie zaspij prosze! bo ja w pracy :-( Odpowiedz Link
kahaja Re:postaram się nagrać o ile nie zaśpię ;)n/t 17.10.07, 23:14 nagrajcie, plizzzzzzz bo ja nie mam polskiej tv!!!!!!! Odpowiedz Link
agamamaani kurde nie działa mi on line oglądanie w pracy 18.10.07, 09:32 akurat mam luźno i se mogłabym obejrzeć :/ a tu ikonka obejrzyj na żywo nie działa :/ Odpowiedz Link
gdulaw oglądanie w internecie 18.10.07, 09:06 Nie jestem do końca pewna, ale wydaje mi się że ten program można oglądać w internecie na itvp.pl. A zatem ok. 9.40 mała przerwa w pracy :-)? Odpowiedz Link
magme Re: oglądanie w internecie 18.10.07, 09:23 w zwiastunie nie było :( ale czekam i oglądam ( Dowborowa z tą drugą do rozpaczy mnie doprowadzają , są zenujące... ), czy jeśli w zwiastunie nie było to nie będzie? Odpowiedz Link
pollys mam jednak nadzieję, ze będzie:) czekam :) 18.10.07, 09:35 ale fakt, w zapowiedzi nie było:( Odpowiedz Link
gdulaw Re: Marcin@chustomania.pl w telewizji? 18.10.07, 09:38 Już jest emisja w itvp.pl. Zatem do oglądania :-) Odpowiedz Link
adrasteaa Re: noo czekam, czekam 18.10.07, 09:50 ale długo każa nam oglądac te dyrdymały. Dawać to na co czekamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kamyszkasia Re: noo czekam, czekam 18.10.07, 09:51 panie masakryczne są... ciekawe co z ta Chustomania... Odpowiedz Link
kamyszkasia Re: kasia, o rany :DDDDD nt 18.10.07, 09:53 ale co? bo ja nei kumata jestem :P do pracy się szykuję powoli, jednym okiem w tV, jednym na forum i nie wiem czemu o rany :P Odpowiedz Link
kamyszkasia Re: no wiesz :) 18.10.07, 09:58 aaa no fakt :) nie zauważyłam bo chronię kosz na śmieci przed Zośką :P :P :P Odpowiedz Link
mal_art Re: noo czekam, czekam 18.10.07, 09:52 No też czekam, na razie coś o kuchni dla dzieci i wywiad z panią Kłosińską z Rady Języka Polskiego, no miło mi ją nawet zobaczyć! O właśnie zapowiedzieli, że będzie o chustach! Odpowiedz Link
tatanka-2002 Re: ha- będzie :) 18.10.07, 09:55 Jejku, ale oczekiwnie. już micha mi się cieszy :) Odpowiedz Link
mal_art Re: ha- będzie :) 18.10.07, 10:00 Nie kupię chyba niczego, co polecają teraz w tych durnych reklamach, jak dla mnie za długo każą czekać! Antyreklama! Odpowiedz Link
nelles ale mi się udało - teraz dopiero włączyłam 18.10.07, 10:01 ale mi się udało - zapomniałam sobie i teraz dopiero włączyłam. Już myślałam że po wszystkim:)))) Odpowiedz Link
milosznik Re: ale mi się udało - teraz dopiero włączyłam 18.10.07, 10:03 A mi sie nie udalo :( zapowiedz widzialam tylko....mam nadzieje ze ktos nagral.... Odpowiedz Link
marta76 Re: ale mi się udało - teraz dopiero włączyłam 18.10.07, 10:04 hehehe czekamy cała rodziną.Mąz ma akurat wolne i przykazane,że ma ze mną oglądać ludzi u których kupiliśmy pierwszą nasza chuste i idziemy na warsztaty:)Karnie jest obok mnie. Odpowiedz Link
tatanka-2002 Re: ale mi się udało - teraz dopiero włączyłam 18.10.07, 10:04 Ile kazą nam czekać na Kasinego Przystojniaka??? Odpowiedz Link
agamamaani Re: aaale przeciagaja!!! ja chce juz :)))) 18.10.07, 10:09 kurde jeszcze nie bo mam na telefonie klienta :/ do tego komp mi szwankuje idę koleżanke wygonić sprzed komputera :) Odpowiedz Link
agamamaani Re: to juz :D 18.10.07, 10:12 odkładam telefony :D niech sie dzieje co chce .. dopóki naczeny nie pojdejdzie ogladam TV :D Odpowiedz Link
tatanka-2002 Re: to juz :D 18.10.07, 10:14 Ale fajnie i jak ich tam dużo!!!! No i nasza Kasia!!!!! Odpowiedz Link
mariken no ekstra jest!!!! 18.10.07, 10:18 sporo ich tam jest :D fajnie i nawet długo ;)) ale o forum, hmmm, ciiiisza ;) Odpowiedz Link
magme Re: no ekstra jest!!!! 18.10.07, 10:22 Programowo chyba informacji o forum zabrakło ale pamiętajcie że to program na żywo jest i nie zawsze się pamięta o wszystkim.. Mnie się podobało bardzo, Felix z ciastem super, troszkę mało Marcina, ale no właśnie to było ..ile... kilka minut. Bardzo fajnie wypadły Mamy towarzyszące z dzieciaczkami. NOO, to ja jestem abrdzo zadowolona, chusty rulez!!!! Odpowiedz Link
mal_art Re: no ekstra jest!!!! 18.10.07, 10:22 Eeeeeee i tak za krótko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prosimy jeszcze!!!!!!! Z panem ekspertem od danych osobowych rozmawiały chyba dłużej, no a reklamy były jeszcze dłuższe. Ale program piękny, dzieciaki śliczne (chusty też ;-)), Kasia pokazująca wiązanie - bardzo przekonująca, nawet ja powinnam takie proste zrobić na podstawie tego, co zobaczyłam. A ta chusta granatowa to didek lisa???????? Odpowiedz Link
agamamaani Re: to juz :D 18.10.07, 10:21 super super super :) wielkie brawa :D Haniu 3 misie byłyście boskie Felix cudny :) Kasia super :D Odpowiedz Link
lurien Re: to juz :D 18.10.07, 10:24 fajnie wypadło, choć chętnie bym i godzinny program o chustowaniu obejżała:) 3misie z Boryskiem pieknie się prezentowali :) Odpowiedz Link
tatanka-2002 Czuję niedosyt!!!! 18.10.07, 10:22 Chyba zadzwonie do Kasi eksperta, bo jakoś mi mało :P Fajnie, że chusty podbijają Polskę!!!! Odpowiedz Link
olivia38 Re: Marcin@chustomania.pl w telewizji? 18.10.07, 10:26 Wszystko super, tylko nic o forum, buuuuuuuuu Moze ktos sie do Kasi dodzwoni i powie zeby jeszcze podali nasz adres!!! a swoja droga nielatwy jest do zapamietania Odpowiedz Link
feega3 Re: Marcin@chustomania.pl w telewizji? 18.10.07, 10:34 bardzo łatwy : www.nosimy.prv.pl ;) jak ktoś bedzie chciał kupic chuste albo sie o niej wiecej dowiedziec to i tak wejdzie na net i predzej czy pozniej na forum sam trafi :D Odpowiedz Link
kad78 Re: Marcin@chustomania.pl w telewizji? 18.10.07, 10:43 Ale krótko!!! Jak zwykle - jak jest coś ciekawego i fajnego, to traktują to bardzo skrótowo i pobieżnie. Ale trzeba oddać, że to już drugi raz. Może jeśli zasypiemy TVP mailami, że chcemy więcej i dłużej, to uda się i trzeci... Miło było wszystkich zachustowanych zobaczyć. Fajnie wypadli. A dla mojego męża na grudzień juz zarezerwowałam miejsce u mamy w centrum : ) Odpowiedz Link
ithilhin Re: Marcin@chustomania.pl w telewizji? 18.10.07, 12:17 Kasia podawala adres forum jak odpowiadala na pytania przez telefon :-) przekazuje pozdrowienia od Kasi! Odpowiedz Link
agamamaani Re: Marcin@chustomania.pl w telewizji? 18.10.07, 12:21 no i super ;) BRAWO raz jeszcze :D Odpowiedz Link
aaapsik2 Re: Marcin@chustomania.pl w telewizji? 18.10.07, 12:25 heheh czatowaliśmy całą rodziną na ten program chłop mi nad ranem z morza wrócił-3,5 miecha go nie było w domu,a ja mu kawę w łapkę tv włączyłam i kazałam patrzeć kiedy będzie ;))) bardzo mi się podobało dzieciaczki w chustach-taki idylliczny obrazek,tak spokojnie,no mnie by zachęciło-zwłaszcza to maleństwo zasypiające Kasia tak fajnie rzeczowo prezentowała chusty i wiązanie nic dodać(no może namiar na forum :] ) nic ująć może jak dalej będzie takie zainteresowanie tematem to zaproszą chustomaniaczki na jakiś dłuższy program.... Odpowiedz Link
trzy_misie Re: Marcin@chustomania.pl w telewizji? 18.10.07, 12:34 My juz z Borysem w domu, dziekujemy za mile słowa :) Krotki program, a dla mnie to trwało wiecznosc, Borys płakał dzis tylko raz - akurat na antenie he he :) ale za chwile na szczescie ładnie zasnął i obudził się dopiero w domu.. A już myslałam ze antyreklama będzie na całego :))))) O forum chyba Kasia nie mogła powiedzieć, bo to Agora... :( Odpowiedz Link
hki1 Re: Marcin@chustomania.pl w telewizji? 18.10.07, 12:53 a tv rezimowa ;) zdazylam biegiem na spotkanie do fabryki. Jeszcze w budynku tv zlapala nas pani z redakcji Pytania na sniadanie ze slowami, ze chusty wypadly doskonale. Mówila, ze w redakcji zwykle nie ogladaje tego co leci, ale chusty i dzieciaki tak przykuly ich uwage, ze na pewno nie bedzie to ostatni odcinek :)) za rok bedzie wiecej chust niz wozkow na ulicach. zobaczycie! Odpowiedz Link
agamamaani Re: Marcin@chustomania.pl w telewizji? 18.10.07, 13:00 hki1 napisała: > za rok bedzie wiecej chust niz wozkow na ulicach. zobaczycie! obyś miała rację :D Odpowiedz Link
feega3 Program zadziałał ;) 18.10.07, 13:49 Wlasnie wróciłam ze sklepu. Oczywiscie byłam w chuście.Pani na mięsnym: Przepraszam że tak pytam ale Pani sama tak sie obwiazuje czy ktos w tym pomaga? Bo to takie swietne jest i sie zastanawiam jak to sie robi. Na to Pani w bereciku moherowym, która stała nieopodal nagle się ożywiła i z wielkim entuzjazmem przybliżyła się do miesnego stoiska i: A ja to dzis widziałam! W telewizji o tym było! Taki program był !! No to chwile z kobitami pogadałam, a jak odeszłam to słyszałam ze dyskusja była w toku: "a no pewno że swietne- i rece ma wolne i siatkę moze bez problemu nieść i dziecku wygodnie..." Tak więc na pewno za rok chust bedzie wiecej niz wózków :D Odpowiedz Link
milosznik Re: Program zadziałał ;) 18.10.07, 14:52 Obys miala Racje !!!! i zeby nikt na chuste worek nie mowil !!! Odpowiedz Link
iwett27 Re: Program zadziałał ;) 19.10.07, 14:38 A moze któs nagrał przypadkiem i moze wkleic linka na forum???:):) Bede wdzieczna!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
trzy_misie Re: Program zadziałał ;) 19.10.07, 14:50 www.youtube.com/watch?v=904_UsmRcMo Odpowiedz Link
mysia125 Fajnie bylo :) 18.10.07, 18:24 Dzien wczesniej zzerala mnie trema, ale gdy juz zobaczylam, ze to studio jest malutkie i wbrew przewidywaniom nie wala swiatla po oczach, to poczulam sie jak na warszatach. Tylko widownia byla nieco wieksza. I chuste kazali mi zawiazac bardzo luzno - bo mikrofon nie mogl byc przesloniety. O zmiane nazwiska juz sie czepiac nie bede ;) Faktycznie, nie moglismy wspomniec o forum. Ale od czego jest telefon ekspercki ;) ktory sie zreszta urywal - skonczylo sie tak, ze odpowiadalismy na dwie linie i kazdego pytajacego kierowalismy na forum. Mielismy ze soba mase chust, nie wiem, czy to bylo widac. Oczywista co moza pokazac w 10 minut...ale szlaki zostaly przetarte, a to najwazniejsze. Marcin mial sie pojawic juz jakis czas temu, ale nie mogl sie wyrwac z pracy. A gdy juz przylecial, to..zona go zagadala, hehehehehehe :) Pan Felix nie zawiodl, zwierze medialne. Najpierw sie ze wszystkimi przywital, pozniej sie krecil przy kuchni (ale pachniaaalo..), a w koncu zmusil ciocie Dowbor do ukrojenia ciasta. No i posial gdzies figurke Indianki, na szczescie mam w Ddorfie druga zapasowa. Na do widzenia wyslal calusy, a na widok logo TVP przed wejsciem wykrzyknal z przejeciem "Emma milosc" ;) no i to nie Felix wlozyl Tima do skrzyni z nagrodami- to ktorys z realizatorow chcial zrobic kawal Fajkowskiej. Bylo bardzo fajnie, choc tapety domyc nie moge ;) Dziekuje bardzo Hani i Ani - swietnie, ze przyszlyscie :) Balam sie, ze Boryskowi bedzie za goraco, ale wtulil sie i zasnal dzielny. A Hania zawiazala tak fachowy plecaczek, ze mucha nie siada! -- Kasia z Chustomanii Odpowiedz Link
beannshi Re: Fajnie bylo :) 18.10.07, 18:35 Ale fajnie zobaczyc w tv znajome twarze :)I znajome chusty :) Feliks faktycznie swietnie prezentuje sie w kadrze. Ten jego telewizyjnu usmiech. Wyglada tylko na to ze tatusia trema zjadla :) Moj maz az sie do pracy spoznil czekaja zeby zobaczyc tego pierwszego chusto-tate a on cos taki cichy byl :) No to wyglada na to ze niedlugo nasze forum przezyje takie oblezenie ze Aga i Guru nie dadza rady. Jesli jest taki odzew to moze jest zapotrzebowanie na jakis dlugometrazowy reportaz? Macie juz tam wtyki w tej telewizji, moze trzeba to wykorzystac. Jak tv publiczna tego nie lyknie to moze TVN Style? Oni lubia takie zaradna mamy. I tatusiow ;) Pozdrawiamy Anka&Hanka ps. A tam w tle widzialam moja wymarzona Lime.Eh, pieknie sie prezentuje... Odpowiedz Link
beannshi Re: Fajnie bylo :) 18.10.07, 18:42 Wiecie co, nie wiem czy to tyle osob tu dzis wlazlo czy co ale caly czas mi forum wywala. Mam komunikat o nieodpowiadajacym serwerze. No nie, ja sie tak nie bawie. Zaraz nam zabiora forum te tlumy... ;( Odpowiedz Link
guruburu Re: Fajnie bylo :) 18.10.07, 21:28 Program bardzo udany! Nawet Emmie się podobał ;) Tylko rzeczywiście szkoda, ze Marcina tak mało było :P Ale biorąc pod uwagę ilość czasu, który był na chusty przeznaczony to wyszło fanie. Odpowiedz Link
antusiowa_mama Re: Fajnie bylo :) 19.10.07, 10:15 >O zmiane nazwiska juz sie czepiac nie bede ;) a co? jakoś inaczej cie nazwali? bo ja troche się spóźniłam i nie słyszałam :) a w ogóle to wszytsko wypadło super tylko mało mało mało!!! :) Wy jako chustowa rodzinka wyglądacie super z Panem Felixem na czele :) Tylko jakoś mi się zdaje, że przydałoby mu się rodzeństwo :P Pozdrawiam! Odpowiedz Link
mysia125 Re: Fajnie bylo :) 19.10.07, 10:40 taa...figuruje jako Kasia Zakrzewska ;) tak samo zreszta stoi na stronie TVP. I trzy_misie maja teraz nieco poprawione nazwisko - grunt, ze w przepustkowni ja puscili. A nasze geny jeszcze zdazymy powielic ;) na razie mamy Tima -zdecydowanie ekonomiczniejszy, a na dodatek nie protestuje, nawet gdy go do walizki pakuja. -- Kasia z Chustomanii Odpowiedz Link
trzy_misie Re: Fajnie bylo :) 19.10.07, 12:04 No prosze, choc zdziwiona nie jestem, moje nazwisko ma juz tyle wariacji, ze az sie dziwie jak ktos je poprawnie napisze :))) A Pani od przepustek dociekliwa nie byla, podalam nazwisko, wpusciła bez problemu :) Moze akurat usłyszała to co miała napisane na kartce :) A pod jakim nazwiskiem tam figuruje? Tak z ciekawosci :)) Jest cos w ogole na stronach tvp o tym programie? :) Odpowiedz Link
hanti nazwiska ;) 19.10.07, 12:19 TVP cały czas ma problemy z nazwiskami, moje chłopy były Leśniewskie. Ale wszyszło fajnie i cieszę sie że o chustach coraz głośniej :))) Odpowiedz Link
matylda07 Widziałam widziałam:) Super 18.10.07, 21:33 I mam ochotę nabyć taka porządną chustę lub uszyć z odpowiedniej tkaniny. Jagódkę noszę w zwykłej samoróbce, ale ona coraz cięższa i niewygodnie. Ale brawo, śliczne maluchy:) Do twarzy im w tych chustach:) Pozdrawiam Was mimo, że rzadko tu zaglądam Odpowiedz Link
malflu a ja mam pytanie z serii dociekliwych :-) 18.10.07, 21:59 Czy ta urocza kółkowa, którą Kasia miał w rękach to przypadkiem nie wyszła spod igły oppamamy? Odpowiedz Link
ithilhin Re: a ja mam pytanie z serii dociekliwych :-) 18.10.07, 22:14 wyszla jak najbardziej :-) Kasiu, moze maly konkurs pt.: jakie chusty wystapily w TVP2 :-P Odpowiedz Link
mysia125 Re: a ja mam pytanie z serii dociekliwych :-) 19.10.07, 10:43 Tak, to byly brazowe listki Oppamamy. Zabralismy ze soba produkty 7 producentow dostepnych w Pl. -- Kasia z Chustomanii Odpowiedz Link
kahaja obejrzalam i ja........ 18.10.07, 22:51 i moja mama w Polsce.... mama stwierdzila ze baaaaardzo sie jej podoba to chustowe towarzystwo i to takie super dla Zojeczki!!!!!! Mi sie tez bardzo podobalo tylko - krociutenko.......... olbrzymi niedosyt.....ale ciesze sie ze zobaczylam Kasie i Marcina no i oczywiscie Feliksa - stempelek mamusi...... no i fajnie bylo zobaczyc 3misie z Boryskiem!!!!!!!!! ech........ Odpowiedz Link
chustomania_marcin Re: obejrzalam i ja........ 18.10.07, 23:37 czas na antenie mialbyc 7-8 minut. Pod koniec pan nerwowo wymachiwal palcmai odliczajac jednostki czasu. Po programie powiedzial mi pan od glosu "wiem Pan co soooorry ale mikrofon jakis taki cichy byl u Pana, a Q§$&%§ mowilem zeby nie grzebali". Faktycznie wazniejsze bylo to zeby Kasia pokazala "motanie" a poniewaz jak malzonka sie skupi to bez oddychania mowic potrafi wiec pasowala idelanie. Z Kasia Stoparczyk umowilem sie zeby tylko powiedziala o warsztatach dla tatusiow i dziadkow i spox reszta to naprawde improwizacja na maxa. Jak wracalismy przypominalem sobie wasze posty nt. "2 godz warsztatow to za malo... dajcie wiecej"! A to bylo AZ 7 minut. :)) Marcin Odpowiedz Link
milosznik Re: Marcin@chustomania.pl w telewizji? 19.10.07, 17:18 Z tego co mi wiadomo to niedawno pierwszym chustotata byl maz Hanti ??? No i ten niby pierwszy specjalista chustowy mogl sie zamotac :) Odpowiedz Link