milorzab 24.11.07, 17:38 No właśnie, jaka? Na stronie głównej/wejściowej, chodzi mi o chustę pomarańczowo-fioletową z czerwonym, bo właśnie taki zestaw mi się marzy! Dzięki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donkaczka Re: Jaka to chusta na chustomanii? 24.11.07, 17:42 amazonas lollipop :) mam nawet w komisie, zajrzyj do przypietego watka dzisiaj podziwialam strone mysi i kopara mi opadla jak na glownej zobaczylam amazonasa :) Odpowiedz Link
milorzab Re: Jaka to chusta na chustomanii? 25.11.07, 10:00 Dzięki. Jest naprawdę śliczna, chociaż opinie o niej różne. Dlatego się zastanowię. A może macie pomysł na coś innego podobnego? Ja myślę jeszcze o annie storchenwiege (co za nazwa ;)). Odpowiedz Link
olioliwa Fruit Coctaill BB 25.11.07, 19:14 chusta firmy Babylonia - kolor fruit coctail www.babylonia.be/new/product.php?main_id=29&sub_id=35&lang=NL >>Ola od Girasola<< Odpowiedz Link
donkaczka Re: Jaka to chusta na chustomanii? 25.11.07, 23:36 lollipopa juz nie mam :) ale nowe lilibulle ma piekne paski, jakis kolor na"m", luknij na allegro i www.ekodzieciak.pl Odpowiedz Link
milorzab Re: Jaka to chusta na chustomanii? 26.11.07, 14:07 Widziałam lilibulle manon - ładny. Fruit coctail - cudny, wiem o czym marzę:). Mam zamęt w głowie biednej, w dodatku przeziębionej. Dzięki za podpowiedzi. Odpowiedz Link