didis 09.12.07, 21:38 Mysia podała link z konkursem:)I zakochałam się w tej chuście - oczywiście wizualnie. Czy któraś widziała, dotykała? Pozdrawiam www.alongfortheride.biz/PhotoGallery.asp?ProductCode=ZWRS%2DBP&PhotoNumber=5 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kachna2001 Re: no to się zakochałam, czy któraś ją widziała 09.12.07, 22:31 troche walczylam z soba, zeby nie wchodzic na ta strone:)) nie potrezbuje wiecej zakochan :)) faktycznie jest piekna:) ale rozsadek zwycieza:) Odpowiedz Link
lola_22 hmm .. 09.12.07, 22:50 wiem ze zakochanie to stan intensywny i niecierpliwy ale jesli wytrzymasz to pod koniec stycznia znajdziesz ja u mnie ;-D biedna guru bedzie miala wysyp nowosci do ogarniecia :-D Odpowiedz Link
donkaczka Re: no to się zakochałam, czy któraś ją widziała 09.12.07, 23:22 oh, zoloweary juz tu byly obsliniane wzrokiem piekne piekne mnie sakura bloom oczarowalo i mt kleinsmekker, tylko te ceny bleee Odpowiedz Link
didis wytrzymam :) 09.12.07, 23:53 Myślę, że realne szanse na prezent będę miała dopiero na urodziny w kwietniu:) Ale już zamawiam:) Odpowiedz Link
lola_22 didis... 10.12.07, 12:59 do kwietnia na pewno ! a gwoli ciekawości: ty jestes kwietniowy Baran jak ja czy też Byk ? Odpowiedz Link
didis Re: didis... 10.12.07, 16:26 baran z 6:) Czy będziesz wysyłała jedną do testowania? Jak tak pierwsza w kolejce:) Odpowiedz Link
lola_22 Re: didis... 10.12.07, 23:08 a ja będę świętować dzień wcześniej ! pomyślę nad puszczeniem w swiat - jak tylko przyjdzie pierwsza dostawa to dam znac. Odpowiedz Link
didis lola_22 11.12.07, 22:28 a będziesz miała tą: www.alongfortheride.biz/ZoloWear-ring-sling-Bliss-Blue-Paisley-p/zwrs-bb.htm Bo chyba kręci mnie jeszcze bardziej:) Odpowiedz Link
lucy_cu Re: no to się zakochałam, czy któraś ją widziała 11.12.07, 22:49 Sio z tymi linkami, sio- porządnych ludzi denerwują! ;-DDDD Gdzie Adminka? Bana dla tych Pań proszę!!!! ;-PPPP Piękne materiały, piękne chusty. Eeee, ja się tak nie bawię- już myślałam, że dzięki Donkaczce osiągnę stan zaspokojenia...A Wy z tymi chustami teraz...Odetnę sobie internet chyba. ;-PPP Odpowiedz Link