jowitaiczterykoty 14.12.07, 20:02 www.dadum.pl/go/_info/?id=1101 fajna nie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donkaczka Re: chyba muszę napisać do Mikołaja 14.12.07, 20:39 super, faktycznie :) ale bombowy sklep samochody na pedaly ekstra, chyba mlodej na urodziny kupie buuu od 3 lat, a ja sie nie zmieszcze ;) a to pech ide myszkowac :) Odpowiedz Link
mamuk1 Re: chyba muszę napisać do Mikołaja 14.12.07, 22:30 Fajne:) My mamy pieska do ubierania, chustę można mu dorobić i dobrać jakieś "dziecko" z innych pluszaków;) Zabawki fajne, szkoda tylko, że dzieci i tak większość olewają i bawią się niezgodnie z oczekiwaniami. Mój sześciolatek na przykład woli pluszowe zwierzaki od autek. Odpowiedz Link
mysia125 chustka ;) 14.12.07, 23:02 Jakis jest trend z "chustka" - zauwazylam, ze ludzie absolutnie nie bedacy w temacie maja dosc duze problemy z nazwaniem tego,w czym nosimy Felixa. I zawsze konczy sie to "no, taka CHUSTKA" :) fajny sklep, ide pomyszkowac :) tylko ten fotel "dla dzieci , ktore jeszcze nie siedza"... -- Kasia z Chustomanii Odpowiedz Link
marta76 Re: chustka ;) 14.12.07, 23:07 dzieki za link.Już podałam dalej na wrzesniówkach. Odpowiedz Link
ewold Re: chyba muszę napisać do Mikołaja 15.12.07, 10:26 fajna :D moj dziec ma pozytywki z tej firmy - pisze pozytywki bo pierwsza kupiona zacinala sie notorycznie , wiec przysli nam druga gratis ;) druga tez sie zacinala ale juz mniej ;) po pol roku zaczely obie dialac bez zarzutu :D ale muzyczka za to cudna i niepowtarzalna :) poza tym mamy stamtad miekkie kregle - super kolorki i w ogole ale nie bardzo chca stac w pionie :PP Ale ogolnie i mnie bardzo podobaja sie zabawki tej firmy :) Odpowiedz Link
gingerr Re: chyba muszę napisać do Mikołaja 15.12.07, 11:59 My też mamy karuzelkę (pozytywke?). Lubię szatę graficzną zabawek tej firmy i mam nadzieję, że karuzelka, którą Klusek bardzo lubił, nie będzie ostatnią zabawką tej firmy. Polecam Odpowiedz Link