Dodaj do ulubionych

widziałyscie taką chuste?...didymos Holunder Waves

21.04.08, 00:09
chce kupić moją pierwszą chustę i zamarzyę fiolet..długo szukałam i
oto jest :
bp1.blogger.com/_11wJkp9XnuQ/RhzDHgKBXHI/AAAAAAAAAAc/JURtfE6RjPo/s1600-h/100_0387.JPG

didymos Holunder Waves...tylko teraz dopiero powstaje problem- gdzie
nabyc takie cudo...Spotkałyście się kiedys z nim? wrzuciłam w
wyszukiwarke i ni ma :( Wwsrod Waszych chust tez nie zauwazyłam,
zeby ktoras miała..Co teraz? buuu
Obserwuj wątek
    • kachna2001 Re: widziałyscie taką chuste?...didymos Holunder 21.04.08, 07:23
      Tu masz fale w fiolecie
      www.gugu-gaga.pl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=17&Itemid=1
      to te? :)
      • bialawrozka Re: widziałyscie taką chuste?...didymos Holunder 21.04.08, 08:58
        Rozmiar 5 i 6 jest do wzięcia od ręki:)
        • milorzab Re: widziałyscie taką chuste?...didymos Holunder 22.04.08, 00:34
          Widzę ją codziennie :)
          • no_glory Re: widziałyscie taką chuste?...didymos Holunder 22.04.08, 02:06
            zazdroszcze :-) i jak sie spisuje? zastanawiam sie czy nie bedzie za
            gruba na lato..

heh, 5 i 6 od reki? a ja szukam rozmiaru 7..:)
            • bialawrozka Re: widziałyscie taką chuste?...didymos Holunder 22.04.08, 08:17
              Fale cieniutkie, na pewno nie będzie za gruba na lato. Spróbuj szukać wpisując
              angielską nazwę - waves elder. Może na ebay ją upolujesz.
              • milorzab Re: widziałyscie taką chuste?...didymos Holunder 23.04.08, 22:58
                Ja mam kółkowy fiolet, ale też fale sekwojowe długie. Chusta jest cienka,
                stosunkowo, miękka, przewiewna, lekka, jest w niej coś takiego, że dobrze leży
                na ciele. Poza tym ten materiał jest piękny, tak różnorodnie tkany, różny jest w
                dotyku. Ostatnio testowałam kilka chust i hmmm, no nie było porównania do fal.
                Nie jestem specjalistą, ale mam wrażenie, że trzeba ją porządnie dociągać. No i
                jeszcze ten kolor - jest trochę smutny. Ja lubię fiolet już od lat, ale moja
                siostra zapytała, dlaczego kupiłam sobie taką smutną chustę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka