malinka48 19.07.04, 18:26 Tylko ubliżanie i prowokacja do zachowań ordynarnych mnie się to już znudziło spadam ,a wy najlepiej spotkajcie się w realu i dajcie sobie po gębie co niektórzy.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
libressa Re: Do bani zrobiło się to forum:((( 19.07.04, 19:10 ...Malinko, bardzo trudno bic się samemu ze sobą ROTFL. PS. polecam za to wspaniałe miejsce w Kazimierzu n/Wisła, Pensjonat "Dwa Ksieżyce", bardzo romantyczne miejsce, dobra kuchnia:) pozdrawiam Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Do bani zrobiło się to forum:((( IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.04, 19:11 Tam podaja ksiezycowke? I to od razu dubeltowo? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Do bani zrobiło się to forum:((( 19.07.04, 19:13 ...nie tylko, nie tylko;) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Do bani zrobiło się to forum:((( IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.04, 19:22 ejze, czyzby dla zawiedzinych zyciem kobietek serwowano tam opalonych facetow w stringach? :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Do bani zrobiło się to forum:((( 19.07.04, 19:33 ...bynajmniej nie zawiedzionych i nie facetów w stringach:)))) zreszta , kto by mnie chciał:((( Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Do bani zrobiło się to forum:((( IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.04, 19:35 wiec facetow bez stringow? :)) Zreszta nie Ty a Malinka ma sie tam udac :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Do bani zrobiło się to forum:((( 19.07.04, 19:38 ...ja wlasnie wrociłam,to miejsce jest magiczne, sladami Esterki :))))) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Do bani zrobiło się to forum:((( IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.04, 19:48 Wam kobietom to juz sie w glowie poprzewracalo :) Czy nie lepeij po prostu sie umowic z kims normalny, a nie szukac wrazen gdzies na ksiezycu? Odpowiedz Link Zgłoś
egotyk Re: Do bani zrobiło się to forum:((( 20.07.04, 07:13 normalny to nie kreci:((( Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Do bani zrobiło się to forum:((( 20.07.04, 09:45 rozwiń te myśl, to moze byc nawet ciekawe. :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś