Gość: Rayoff IP: *.warszawa.tpnet.pl 18.09.02, 15:39 za (ł)uszkiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rayoff Re: Podrap mnie IP: *.warszawa.tpnet.pl 18.09.02, 15:49 Szaakra - nie musisz, ale chcesz :) Czort - ale nie powiesz na policji, że to ode mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayof Re: Podrap mnie IP: *.warszawa.tpnet.pl 18.09.02, 16:00 mhm... jasne... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Podrap mnie 18.09.02, 15:42 a solniczka gdzie???? zamieniam na tluczek do miesa!!!! lozka siem zachciewa rayoff???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Podrap mnie IP: *.warszawa.tpnet.pl 18.09.02, 15:58 Zgubiłem się przy pięciu tysiącach. Za szybko jak dla mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Podrap mnie IP: *.warszawa.tpnet.pl 18.09.02, 15:59 łóżka z wyposażeniem od razu :) solniczka leży gdzieś pod stołem, jak wygrzebię przyniosę :) a tłuczka to bym Ci się przynieść bał. W końcu Czort z Ciebie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Podrap mnie 18.09.02, 16:03 ty, ty tu nie kombinuj - solniczek mam juz kilka! a tluczka ani jednego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Podrap mnie IP: *.warszawa.tpnet.pl 18.09.02, 16:05 Ta, to gdzie mam kombinowac? W domu nie kombinuj, w pracy nie kombinuj, z dziewczynami nie kombinuj. Do cholery zero przestrzeni dla artystycznego sie spelniania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Podrap mnie iwusia, widzialam:) 18.09.02, 16:07 dobra rada, ze mnom nie kombinuj!!!! z resztom mozesz:))) to do ciem reju jezd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Podrap mie IP: *.warszawa.tpnet.pl 18.09.02, 16:09 No ta, reszta tez tak mowi... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Podrap mnie 18.09.02, 16:01 uwazaj, nie kracz!!!! niedlugo to Ty bedzie ziemie drapal pazurami!;) nagrabiles sobie okropnie, mozesz juz zaczac grzebac sobie dolek!$%#@!!! no chyba zeby...... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Podrap mnie IP: *.warszawa.tpnet.pl 18.09.02, 16:04 Ta, to mi chyba bedziesz musiala pazurow pozyczyc :) Poza tym jak juz nagrabilem to po co mam jeszcze kopac? Nielogiczne ciut, nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Podrap mnie 18.09.02, 16:07 dolek trzeba poszerzyc bo Ci sie nos nie zmiesci! urosl troche od ostatniego razu jak klamales, nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Podrap mnie IP: *.warszawa.tpnet.pl 18.09.02, 16:11 Nic sie nie martw, jak bede lecial na pysk to sie wbije, gleba od deszczu nasiakla :) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Podrap mnie 18.09.02, 16:14 no, czyli przyznajesz sie do winy!;) to teraz beda tortury przed smiercia, szykuj sie! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Podrap mnie IP: *.warszawa.tpnet.pl 18.09.02, 16:16 Do niczego sie nie przyznaje :) A z tymi torturami to komu? Jak chcesz chetnie sie przylacze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Podrap mnie IP: 195.205.73.* 19.09.02, 12:50 Reeej, cierpisz na niedopieszczenie drapię wirtualnie, pozdrowienia! Gość portalu: Rayoff napisał(a): > za (ł)uszkiem... Odpowiedz Link Zgłoś