jureek 09.08.08, 19:26 Tu można go zobaczyć: prawica.net/node/13109 Wygląda na to, że jeszcze bardziej świruje niż wtedy, gdy pisał na WP. Pozdrawiam wszystkich Jura Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_kami Re: krótko 10.08.08, 23:02 the_dzidka napisała: > Kurwa, ja pierdolę... No cóż, generalnie to... mocne :-/ Dzi, ciekawe jest, że Artur użył _dokładnie_ tych samych słów co Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: krótko 10.08.08, 23:05 > Dzi, ciekawe jest, że Artur użył _dokładnie_ tych samych słów co Ty... Chyba normalne w wypadku normalnych ludzi :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: krótko 11.08.08, 08:41 Taak? A ja sobie wyobrażałem co by było gdybym wdział białe prześcieradło i zrobił im "huuuu-huuuu".:-) Klimat filmu mroczny jak całe to towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: krótko 11.08.08, 09:24 raduch napisał: > Taak? A ja sobie wyobrażałem co by było gdybym wdział białe > prześcieradło i zrobił im "huuuu-huuuu".:-) > Klimat filmu mroczny jak całe to towarzystwo. Otóż to. Brakowało mi w tle gotyckiego rocka. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: krótko 11.08.08, 10:07 > Taak? A ja sobie wyobrażałem co by było gdybym wdział białe > prześcieradło i zrobił im "huuuu-huuuu".:-) Byłby to najkrótszy i najlepszy komentarz :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aidka Re: krótko 14.08.08, 23:06 o matko... i jeszcze te łopaty... co taki Sendecki ma w głowie ? robale mu się zalęgły ? Odpowiedz Link Zgłoś