Dodaj do ulubionych

Jak jest w "Bryce"?

IP: *.chello.pl 13.10.02, 15:39
Jeśli ktoś odwiedził ten lokal niech mi powie jak tam jest. Czy mogę tam
pójść posiedzieć z dziewczyną? Czy jest miło? Słyszałem, że tam różne
chłystki chodzą i że nie jest zbyt bezpiecznie. A chciałbym na jakiś wieczór
pójść tam z dziewczyną. Warto? Czego można się tam napić(za ile?) i co można
zjeść? Czy jest tam dużo ludzi? Czy są jakieś stoliki? Czy jest coś oprócz
bilarda? Itp. Itd.

Z góry dzięki za odpowiedzi!
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: gtx Re: Jak jest w 'Bryce'? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 22:00
      Najlepiej sprawdzić samemu - stolików nie wynajmuje sie przecież na doby i w
      każdej chwili można wyjść, jeżeli lokal będzie nieodpowiedni. Można wtedy
      przejść do lokalu 'Mistral' - czy ktoś wie jak jest w 'Mistalu'? ;)
      • Gość: Hirek Re: Jak jest w 'Bryce'? IP: *.chello.pl 14.10.02, 00:12
        Nie śmiej się.
        Nie mieszkam dokładnie w Markach i nie jestem pewien, czy "Bryka" to
        odpowiednie miejsce na wieczór z dziewczyną. Dlatego rposzę o opinię ludzi,
        którzy tam byli i wiedzą.
        Swoją drogą: co to jest "Mistral" i gdzie to jest?
        Pozdrawiam.
        • Gość: Raffix Re: Jak jest w 'Bryce'? IP: 3.5.* / 212.244.167.* 14.10.02, 06:14
          Gość portalu: Hirek napisał:
          > Nie śmiej się.
          > Nie mieszkam dokładnie w Markach i nie jestem pewien, czy "Bryka" to
          > odpowiednie miejsce na wieczór z dziewczyną. Dlatego rposzę o opinię ludzi,
          > którzy tam byli i wiedzą.
          > Swoją drogą: co to jest "Mistral" i gdzie to jest?

Mistral jest motelem i restauracją po przeciwnej (w stosunku do "Bryki) stronie
          Piłsudskiego, w okolicy ul. Słonecznej. Osobiście nigdy tam nie byłem.

p.s. Też jestem ciekaw opinii o "Bryce"
    • Gość: sarmatia Re: Jak jest w 'Bryce'? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.10.02, 00:45
      Polecam parasolki u Pawlaka na 11- Listopada.
      Co prawda już nie pod gołym niebem ale nadal całkiem przyjemnie.
    • raffix Przeglad mareckich knajp 14.10.02, 19:34
      Jakis czas temu przymierzalismy sie (z rodzinka i sasiadami) do
      zrobienia "Przegladu mareckich knajp", by dowiedziec sie, czy mozna zjesc tu
      cos fajnego, czy naprawde przychodza niebezpieczne typy itp. Mozna by to takze
      polaczyc z przygotowaniem relacji z kazdej knajpki na strone "marki.net.pl".
      Sprawa jednak jakos rozeszla sie po kosciach, glownie z braku czasu. Chcialbym
      jednak wrocic do tego pomyslu. Moze ktos z forumowiczow bylby zainteresowany
      uczestnictwem w tego typu "Przegladzie"?
      • gaja01 Re: Przeglad mareckich knajp 14.10.02, 22:20
        Ja bym się bardzo chętnie wybrała. Moge zrobić zwiad gdzie dają coś wege do
        zjedzenia. W ostateczności wezmę kanapki i termos :)
        • Gość: Raffix Re: Przeglad mareckich knajp IP: *.braun.de 15.10.02, 09:39
          gaja01 napisała:
          > Ja bym się bardzo chętnie wybrała. Moge zrobić zwiad gdzie dają coś wege do
          > zjedzenia. W ostateczności wezmę kanapki i termos :)
          Super. Miejmy nadzieje, ze kanapki i termos nie beda potrzebne. Trzeba by
          ustalic termin i cel pierwszego wypadu. Ja musze niestety najpierw podleczyc
          przeziebienie, bo tak to kichalbym do talerzy :-))
          Czy ktos jeszcze bylby zainteresowany "rajdem po mareckich knajpach"?
        • bluberry Re: Przeglad mareckich knajp 08.10.03, 20:38
          Chętnie przyłączyłabym się do 'przeglądu', chociaż na forum bywam b.żadko...
          Z przyjaciółmi bywam w knajpkach warszawskich (ostatnio Hammurabi, bo po
          drodze - polecam) i nie znam naszych miejscowych. Jestem ciekawa czy można tam
          sympatycznie (i spokojnie tj. bezpiecznie) spędzić czas.
    • Gość: Rafał R. Re: Jak jest w "Bryce"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 22:16
      Już wiadomo, że w "Bryce" jest ok :-))
      • Gość: Szopen Re: Jak jest w "Bryce"? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 00:16
        A wiec taka bryka jest spoko ale czasem przychodzo dresiarze i sie zaczyna
        kicha. Mialem tam 18 :D i juz sie wbijali na mojo. Jestem dosc popularno osobo
        na blokach i ogulnie kazdy chyba mnie zna. Kojarzy wam sie xywka Szopen :)

A co do mistralu choc mieszkam obok. To nawet neiwiedzialem ze jest tam
        restauracja. Ale to jest wg mnie jedno wielkie gowno. Robio wesela jakies
        imprezy ale 18 np nie robio. Bo wtedy sie dresiarze wbijajo i so zawsz eburdy :(

Taki lokal dla ludzi powyzej 30 lat
        • Gość: przelocień Re: Jak jest w 'Bryce'? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 08:02
          Gość portalu: Szopen napisał(a):

> To nawet neiwiedzialem ze jest tam restauracja. Ale to jest wg mnie jedno
          > wielkie gowno.

A ja nawet nie wiedziałem że jakiś Szopen istnieje. Ale.........

Pozdrawiam
          • Gość: massix Re: Jak jest w 'Bryce'? IP: 193.59.174.* 08.10.03, 10:18
            a Przelocień to skąd? (tak tylko pytam z ciekawości).
            • Gość: przelocień Re: Jak jest w 'Bryce'? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.03, 16:50
              Gość portalu: massix napisał(a):

> a Przelocień to skąd? (tak tylko pytam z ciekawości).
              Z Kiercelaka
              Pozdrowienia w przelocie
        • Gość: msp1 Re: Jak jest w "Bryce"? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.03, 08:27
          Oj, Szopen, Szopen chodź pilnie do szkoły.
          • Gość: Szopen Re: Jak jest w "Bryce"? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 11:54
            chodze chodze wiecej w topicu spotkanie w bryce :D
        • jobea Re: Jak jest w "Bryce"? 10.10.03, 14:26
          Jedno wielkie - wg Szopena - gówno dla ludzi po 30?

Toć to chyba dla mnie (hi, hi)

• Gość: Szopen Re: Jak jest w "Bryce"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 18:01
            Nie rozumiem :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka