mizka23 18.10.07, 13:20 czy dajecie swoim dzieciom słodycze? np jak nic nie chcą innego zjeść? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morelka_28 Re: słodycze 18.10.07, 13:50 Nie nie daję, tym bardziej kiedy nic nie chce innego. Szybko się nauczy, ze jak nic nie zje to dostanie w koncu słodkie. Odpowiedz Link
denevue Re: słodycze 18.10.07, 16:05 nie - ja nawet soków nie daję, bo słodycze podobno jeszcze zmniejszaja łaknienie. poza tym uważam, ze jak najdłuzej sie uda trzeba ciecko trzymac z dala od słodyczy - i tak kiedys pozna ich smak Odpowiedz Link
deela Re: słodycze 19.10.07, 18:38 ewentualnie po jedzeniu i w zasadzie to herbatniki tylko nich sie uczy gryzc i zuc Odpowiedz Link
mizka23 Re: słodycze 20.10.07, 15:01 macie racje. ale ja niestety czasem popełniam ten błąd i daje małemu słodycza, najczęściej czekoladke, jak nic innego nie chce zjeść. ale przynajmniej coś ma w brzuszku:( Odpowiedz Link
orsacchiotto Re: słodycze 20.10.07, 16:31 mizka23 napisała: > macie racje. ale ja niestety czasem popełniam ten błąd i daje małemu > słodycza, najczęściej czekoladke, jak nic innego nie chce zjeść. ale > przynajmniej coś ma w brzuszku:( niestety to samo ja... Odpowiedz Link
bonnie75 Re: słodycze 21.10.07, 17:33 Ja tez czasem grzesze, niestety :-((((((( Kawaleczek gorzkiej czekolady, czasem, ale bardzo rzadko cos Kindera, czasem paczek lub drozdzowka :-(((( Bije sie w piersi. Zrezygnowalismy natomiast z wszelkich kupowanych sokow i pijemy herbate albo wode. Odpowiedz Link