galaxian1 29.09.09, 23:22 Gdzie ta tabelka co ja iKobieta miała wytegowac? Bo ja nie wiem co jutro jest to zaciepania i czy mi sie oplaca wstac 15 minut wczesniej, czy nie oplaca... ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luczijka Re: gdzie tabelka ? 29.09.09, 23:37 Chyba jeszcze w powijakach Musisz liczyć na siebie Propciu Odpowiedz Link
aniuta75 Re: gdzie tabelka ? 30.09.09, 08:30 Ano właśnie. Ja liczę na siebie i z opóźnieniem (ale nie jestem pewna, czy na pewno ) ściągam Dobrą żonę i Zapomnianych . Odpowiedz Link
luczijka Re: gdzie tabelka ? 30.09.09, 11:26 Dobrze ściągasz Amiuta Okazuje się, że Twoje karteczki też się sprawdzają <lol>. Odpowiedz Link
ilekobietamalat tu :> chcialam zrobic ladna... 30.09.09, 08:41 ale jakos nie mialam nastroju;D moze w przyszlym sezonie Odpowiedz Link
galaxian1 Re: tu :> chcialam zrobic ladna... 30.09.09, 17:49 ilekobietamalat napisała: > ale jakos nie mialam nastroju;D Czcionka jakas niewyrazna i niektore seriale z malej inne z wielkiej litery Ale i tak super, tylko niech teraz Matula podepnie na gore, co bym nie musial szukac w starych watkach jakis, no ! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: tu :> chcialam zrobic ladna... 30.09.09, 17:55 Zostawiłam jej info na gg . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: tu :> chcialam zrobic ladna... 30.09.09, 18:59 galaxian1 napisał: > > Czcionka jakas niewyrazna i niektore seriale z malej inne z wielkiej litery uwazaj bo cie ugryze;> Odpowiedz Link
agamasia Re: tu :> chcialam zrobic ladna... 30.09.09, 19:19 I Brothers & Sisters proszę dopisać na poniedziałek Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: tu :> chcialam zrobic ladna... 30.09.09, 19:25 a gdzie bylas jak sie pytalam co wpisywac? hm? dopisuje;> Odpowiedz Link
agamasia Re: tu :> chcialam zrobic ladna... 30.09.09, 20:12 Oj no nie wiem, pewnie w domu mnie nie było Odpowiedz Link
agamasia Re: donoszę ;) 02.10.09, 08:53 I B&S w poniedziałek, znowu ich gdzieś wywiało A The Office to chyba nikt nie ogląda, bo nikt się w odpowiednim wątku do niego nie przyznał Odpowiedz Link
lenkaaa Re: donoszę ;) 02.10.09, 10:50 agamasia napisała: > > > A The Office to chyba nikt nie ogląda, bo nikt się w odpowiednim wątku do niego nie przyznał > No ale moze ktos z podczytywaczy oglafa, to ja bym dla nich zostawila Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: donoszę ;) 02.10.09, 09:15 napisalam tylko csi bo nie wiem ktore jest w piatki Odpowiedz Link
galaxian1 Re: donoszę ;) 02.10.09, 09:40 ilekobietamalat napisała: > napisalam tylko csi bo nie wiem ktore jest w piatki Wlasnie to Odpowiedz Link
galaxian1 Re: donoszę ;) 03.10.09, 17:08 To prosze jeszcze o dopisanie Stargate Universe na sobote Dziekuje serdecznie Odpowiedz Link
ka_thy Re: donoszę ;) 03.10.09, 18:49 Może by tak dopisać jeszcze Naznaczonego? Emisja w środę, do ściągnięcia w czwartek. I jeśli można mieć uwagę (Ilekobieta, nie gryź ) - nie dałoby się kolumny 'wtorek' zrobić bez lewego marginesu? Inne dni tygodnia nie mają. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: donoszę ;) 03.10.09, 19:24 ka_thy napisała: > nie dałoby się kolumny 'wtorek' zrobić bez lewego marginesu? Inne dni tygodnia nie mają. Bo seriale wtorkowe maja krotkie tytuly Tabelki maja jednakowa szerokosc kolumn I tak byc powinno. Odpowiedz Link
ka_thy Re: donoszę ;) 03.10.09, 20:06 Nie przekonuje mnie Twoje tłumaczenie Ale spierać się nie będę. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: donoszę ;) 03.10.09, 23:05 ka_thy napisała: > Nie przekonuje mnie Twoje tłumaczenie Myslisz że nierówna, koślawa tabelka bedzie wygladac fajnie ? > Ale spierać się nie będę. Ani ja ! Odpowiedz Link
ka_thy Re: donoszę ;) 04.10.09, 11:52 galaxian1 napisał: > > Ale spierać się nie będę. > > Ani ja ! > Dziś nowy dzień, przespałam się, wytrzeźwiałam , dziś mogę się pospierać . Dlaczego uważasz, że będzie koślawa? Kolumna wtorkowa będzie mieć więcej spacji po prawej, z lewej będzie się zaczynać tak jak wszystkie inne kolumny - będzie zachowana konwencja. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: donoszę ;) 06.10.09, 09:31 > ka_thy napisała: > > > nie dałoby się kolumny 'wtorek' zrobić bez lewego marginesu? Inne dni tyg > odnia > nie mają. owszem,ale za to poniedzialkowe b&s jest na tyle szerokie, ze jak zrobie wtorek bez marginesu to bedzie wam przeszkadzac ze sie zlewa;>>> i ze w ogole koslawo wyglada;P Odpowiedz Link
galaxian1 Re: donoszę ;) 06.10.09, 09:39 ilekobietamalat napisała: > owszem,ale za to poniedzialkowe b&s jest na tyle szerokie, ze jak > zrobie wtorek bez marginesu to bedzie wam przeszkadzac ze sie > zlewa;>>> i ze w ogole koslawo wyglada;P Mnie napewno koślawość tabelki nie będzie się podobała Może stwórz specjalną wersje dla ka_thy, aby sobie wygrukowała i powiesiła na ścianie Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: donoszę ;) 06.10.09, 09:43 > Mnie napewno koślawość tabelki nie będzie się podobała > Może stwórz specjalną wersje dla ka_thy, aby sobie wygrukowała i powiesiła na > ścianie > > jak mnie lolum na etatowego graifka/projektanta/tabelkomana zatrudni to jasne;P nawet trzy wersje jej zrobie;PPP tylko komputer prosze,i samochod i fure skore i komore sluzbowa;P Odpowiedz Link
luczijka Re: donoszę ;) 06.10.09, 22:10 ilekobietamalat napisała: > owszem,ale za to poniedzialkowe b&s jest na tyle szerokie, ze jak > zrobie wtorek bez marginesu to bedzie wam przeszkadzac ze sie > zlewa;>>> i ze w ogole koslawo wyglada;P > Mam rozwiązanie problemu, przynajmniej tak mi się wydaje Poniedziałek i wtorek zostawić tak jak jest, a przy wszystkich innych dniach tygodnia zrobić taki margines jak przy wtorku i wsio Choć pewnie Glx i tak się do czegoś przyczepi Odpowiedz Link
galaxian1 Re: donoszę ;) 06.10.09, 22:57 luczijka napisała: > Choć pewnie Glx i tak się do czegoś > przyczepi No ba! A od czego jestem ? Odpowiedz Link
ka_thy Re: donoszę ;) 08.10.09, 09:03 Dziękuję Lu za mentalne wsparcie . Bowiem tabelkę na własny użytek umiem sobie zrobić sama, chciałam aby na lolumie równie ładnie wyglądała . Ale jak widzę zero zrozumienia.... Odpowiedz Link
luczijka Re: donoszę ;) 08.10.09, 12:34 To może po prostu wrzucimy na loluma tą Twoją tabelkę, o ile iKobieta się nie obrazi Odpowiedz Link