16.11.09, 20:24
Kto był? Kto się wybiera? A kto chce po prostu oglądnąć suspicious?
Obserwuj wątek
    • lenkaaa Re: 2012 16.11.09, 20:43
      rany, ja nawet nie wiem co to...
      • milka323 Re: 2012 16.11.09, 20:44
        kolejny film z cyklu 'co się z nami stanie, gdy Ziemia pierdyknie w
        2012 r.' big_grin.
      • aniuta75 Re: 2012 16.11.09, 20:47
        www.youtube.com/watch?v=Hz86TsGx3fc
        • rodzynia Re: 2012 17.11.09, 00:40
          Idę do kina w czwartek, ale dla towarzystwa, nastawiam się na film tak ło wink
    • pszczolaasia Re: 2012 17.11.09, 09:11
      na opinapewno chce ogladnac. a poszlabym do kina. na razie szukam opiekunki bo
      poszlabym do kina na ksiezyc w nowiususpicious
      i generalnie z filmow ktor moge polecic to district9. wstrzachnal mnie. tym
      bardziej ze dokladnie wiem ze ludzie mgoliby to wiso zrobic. niestety.
      • pszczolaasia :-> 17.11.09, 09:15
        jeli ktos nie skumal ,a wcale sie nie zdziwie jesli sie ktos taki znajdzie, to
        tlumacze momenty krytyczne...
        no na pewno chce obejrzec. poszlabym do kina. na razie szukam opiekunki bo chce
        isc do kina na ksiezyc w nowiu. i generalnie polecam film district 9.
        wstrzachnął mnie. tym bardziej ze ludzie mogliby to wszystko zrobic i duzo
        wiecej niestety.
        • aniuta75 Re: :-> 17.11.09, 09:45
          Ja tam tłumacza nie potrzebuję hehehe. Wsio zrozumiałam za pierwszym razem big_grin.
          • pszczolaasia Re: :-> 17.11.09, 09:51
            abo jak tak szybko pisze jak i mowie. a najgorzej ze szybciej jeszcze mysle i
            nie nadazam z pisaniem i mowieniem. keipska wymowka na nechlusjtwo pisane co
            nie? ale to szczerozlota prawdasmile naprawdesmile
    • galaxian1 Re: 2012 17.11.09, 18:28
      Ja bylem i to w dniu premiery smile
      Nic sie nie chwalilem, bom ja przecie skrómny taki big_grin
      • aniuta75 Re: 2012 17.11.09, 18:56
        Ty się weź nie wygupiaj chłopie tongue_out.
        A nie chwaliłeś się bo co? Krew Cię zalała, że tyle szmalu i kicha? Czy
        zaniemówiłeś z wrażenia? big_grin
        • galaxian1 Re: 2012 17.11.09, 19:05
          aniuta75 napisała:

> Ty się weź nie wygupiaj chłopie tongue_out.

A czemu nie ?

> A nie chwaliłeś się bo co? Krew Cię zalała, że tyle szmalu i kicha? Czy
          zaniemówiłeś z wrażenia? big_grin

Kupa szmalu, 10 zł za bilet big_grin
          W srody sa promocje 50% dla abonettow sieci orange tongue_out

Rozumiem, ze wiecie, ze to film tworcy Godzilli, Dnia Niepodleglosci i Pojutrze
          (wczoraj bylo w TV!)? Wiec jak wiecie, to nic was nie zdziwi - typowa
          rozpierducha w stylu Emmericha! Czyli sens i fabuła na 2 planie, licza sie
          glownie efekty! I oczywiscie glownemu bohaterowi wszystko sie udaje w ostatniej
          sekundzie. Jesli przyjmiecie ze tak musi byc - to powiem jedno, ze film wymiata!
          Efekty sa powalajace, ze kopada opada i pozostaje na podlodze przez caly film.
          Efektow jest bardzo duzo i sa rozmaite - chyba wszystkie mozliwe katastrofy,
          trzesiemia, powodzie, wulkany, tsunami, pozary, pekanie plyt tektonicznych.

Natomiast jesli ktos bedzie szukal w tym filmie sensu i zwracal uwage na logike
          - to od razu moze sobie darowac. Bo uzna ze to film dla debili. jedyne co mi sie
          nie podobalo to koncowka, ktora jest za dluga i przekombinowana - męczy.

Czyli isc do kina, wylaczyc myslenie, otworzyc i wywalic kopare do ziemi! I
          oczywiscie tylko w kinie, bo w kompie czy na tv to wogole nie ma sensu tego ogladac.
          • rodzynia Re: 2012 20.11.09, 00:58
            W sumie nie było tak źle wink

Film typowo do kina, bo gdzie indziej nie zrobią takiego wrażenia obrazy
            zniszczenia. Świetne efekty specjalne to podstawowa zaleta filmu, było też
            trochę humoru. Natomiast fabuła typowo hollywoodzka, schematyczna. Jednak
            całkiem fajnie się to wszystko ogląda, mimo głupot wink Świetnie wykreowane
            postacie przez Woody Harrelsona i Zlatko Burica.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka