ka_thy 04.01.10, 14:16 Film pod tytułem "Dear Frankie". Trafiłam na niego przez zupełny przypadek i obejrzałam z wielką przyjemnością Jedną z głównych ról gra Emily Mortimer wspominana ostatnio na forum. O Gerardzie Butlerze nie wspomnę Jakby co to służę linkiem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamasia Re: Ja też polecę ;) 05.01.10, 22:39 Ładny film i wzruszający, a Gerard po prostu śliczny Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ja też polecę ;) 05.01.10, 23:42 Ehhhh... No i nie mam już tuszu na rzęsach . Odpowiedz Link
magdawaw1 Ja też polecę 2 filmy ;) 06.01.10, 10:20 jeden to Adam z Hugh Dancy - lubię pana po Klubie miłosników Jane Austine. Jest to niby komedia ale tak araczej czasami wzruszajaca.... a drugi Where the wild things are/gdzie mieszkają dzikie stwory...niby film dla dzieci, al etaki mało dzieciowy...no i piekna muzyka w tle.. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ja też polecę 2 filmy ;) 06.01.10, 10:47 Się zaczynam niewyrabiać normalnie . Odpowiedz Link
luczijka Re: Ja też polecę 2 filmy ;) 06.01.10, 14:11 magdawaw1 napisała: > a drugi Where the wild things are/gdzie mieszkają dzikie > stwory...niby film dla dzieci, al etaki mało dzieciowy... No to mam już ochotę od dawna, bo to film Spika Jonza, a ja go bardzo lubię jako reżysera Nad Twoją drugą propozycją też się zastanowię Odpowiedz Link
agamasia Re: Ja też polecę 2 filmy ;) 06.01.10, 18:02 Adama widziałam, ale jakoś nie mogłam się wczuć w ten klimat i jakoś mi nie przypadł do gustu. A to drugie, to mnie zaciekawiło Odpowiedz Link
szmegesz Re: Ja też polecę 2 filmy ;) 11.01.10, 08:59 Adama obejrzałam, ale jakoś nie za bardzo mi się podobał, zwłaszcza losy bohaterów po rozstaniu i ich ponowne spotkanie, a zw lszcza adopcja dziecka z Bangladeszu ( chyba grał go dzieciak ze Slumdoga). A za to bardzo mi się podobał film z Georgem Clooneyem W CHMURACH.Świetna rola i temat niebanalny, o facecie, który zawodowo zwalnia ludzi i życie też go zwolniło. Polecam! Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: Ja też polecę 2 filmy ;) 11.01.10, 10:55 jakiegos innego chyba Adama oglądałaś. nie było tam adopcji....a w Chmurach mam na kompie to muszę obejrzec.. Odpowiedz Link
szmegesz Re: Ja też polecę 2 filmy ;) 11.01.10, 11:32 No rzeczywiście pomyliło mi się.Napisałam o filmie z Zeta- Jons- Nowszy Model i ten mi się nie spodobał, z tych względów, o których pisałam wcześniej. A Adama też oglądałam, to o tym autystycznym facecie i to już było lepsze, ale mimo wszystko chyba zbyt optymistyczne, ale chyba musiało takie być. Odpowiedz Link
agamasia Re: Ja też polecę 2 filmy ;) 11.01.10, 16:32 Aż zwątpiłam jakiego to Adama ja oglądałam W chmurach czeka na seans, pewnie dzisiaj się doczeka Odpowiedz Link
szmegesz Woody Allen 18.01.10, 09:35 i jego świetna komedia Jakby nie było.Dawno się tak nie ubawiłam.Inteligentna i zabawna komedia Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: Woody Allen 18.01.10, 12:15 Mne jakos szczegolnie ten film nie zachwyciła, alekilka tekstów było nieżłych - np. ten o wiagrze jak on amiała randkę z tym fotografem Odpowiedz Link