ilekobietamalat 14.07.10, 09:05 to dzis to dzis to dzis;D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolaasia Re: white collar s2:D 14.07.10, 11:53 no ale dbraa. nie znudzilo to was? ja polozylam na to kreche po 4 tym odcinku. ja wiem wiem.nie znam sie. ale dla mnie to nuda... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: white collar s2:D 14.07.10, 12:37 final byl niezly;D i nawet jak by pokazywali picie herbaty przez caly odcinek to i tak bym ogladala;D mam slabosc do glownego bohatera;D Odpowiedz Link
galaxian1 Re: white collar s2:D 24.07.10, 22:52 ilekobietamalat napisała: > bym ogladala;D mam slabosc do glownego bohatera;D kobitka, a do ktorego glownego bohatera Ty nie masz slabosci ? I Aniuta tyz!!! Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: white collar s2:D 25.07.10, 12:34 galaxian1 napisał: > ilekobietamalat napisała: > > > bym ogladala;D mam slabosc do glownego bohatera;D > > kobitka, a do ktorego glownego bohatera Ty nie masz slabosci ? > I Aniuta tyz!!! yyyy. do zadnego bohatera glee nie mam slabosci;D (no dobra moze do tego z irokezem,ale zadny z niego glowny) i do billa z tb tez nie mam i do zadnego z persons unknown (no joe moze jest uroczy ale nie az tak;P) iiii, i do kogos tez napewno jeszcze nie mam slabosci ale ten z white collar, z tymi jego oczkami i usmieszkiem to pododuje u mnie och, nie bede mowic;D Odpowiedz Link
ka_thy Re: white collar s2:D 25.07.10, 18:33 > ale ten z white collar, z tymi jego oczkami i usmieszkiem to pododuje > u mnie och, nie bede mowic;D A wiesz, że aktor gra w przeciwnej drużynie? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: white collar s2:D 25.07.10, 21:47 serio? boszzzz, zawsze tak jest:/// co nie zmienia faktu... ;D Odpowiedz Link
ka_thy Re: white collar s2:D 14.07.10, 13:14 pszczolaasia napisała: > no ale dbraa. nie znudzilo to was? ja polozylam na to kreche po 4 tym odcinku. > ja wiem wiem.nie znam sie. ale dla mnie to nuda... Pszczoła, zgadzam się w całej rozciągłości. Obejrzałam cały sezon całkiem niedawno - nie wiem po co. A zakończenie to już całkowicie mnie rozczarowało. A co do głównych bohaterów to pociągający jest jedynie agent Burke Jak dla mnie to jednak za mało Odpowiedz Link
lenkaaa Re: white collar s2:D 14.07.10, 19:03 no troche cienki jest ten WC, ale mam slabosc do glownego aktora i ogladam, choc odcinki sa na poziomie nastolatkowym. Lepszy rydz niz nic, teraz taka posuch serialowa, ze nie mozna zbyt wybrzydzac bo sie okaze, ze nic nie ma... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: white collar s2:D 14.07.10, 23:02 >choc odcinki sa na poziomie nastolatkowym nie przesadzaj, gdyby tak faktycznie bylo to okazalo by sie ze wiekszosc seriali ktore ogladamy jest na poziomie przedszkolnym,a to juz by byl wstyd;D moze sa troche przewidywalne no ale co teraz nie jest.. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: white collar s2:D 15.07.10, 00:26 no, jak bym sie tak dobrze zastanowila, to chyba na palcach jednej reki bym mogla policzyc seriale, ktore obecnie ogladam, bedace na poziomie w mojej ocenie - cala reszta mojego repertuaru to normalnie wstyd sie przyznawac, hi, hi... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: white collar s2:D 15.07.10, 09:03 dla mnie ócz błekit głownego aktora to troche za malo...lubie zeby bylo cos jeszcze. wezmy np. taki supenatural. tam był przepastny ócz szafir i do wyboru braz plynacy czkoladowy...do tego boskie cialka! i akcja nawet byla! i mozna sie bylo wystarchac i wnerwic i wsyztsko. wezmy taki fringe. tu jest starsznie maly wybor. boskich ócz. piter jest taki se. choc nie powiem w pewien sposob urzekajacy. no ale agent broyls! temrinator! czlowiek opoka! on razem z karaluchami! przezyje wybuch nuklearny. papcie bisopa se podarujemy. kochalam go w lotr byl genialny! o true blod wiecie nie bede sie wypowiadac bo wiecie co myse o wikingach a tak btw to ogladalam film exit. ten film www.filmweb.pl/film/Wyj%C5%9Bcie-2006-288607 tak tak. dobrze widzicie tego Pana z tylu...wiecie ze on ejst mlodszy ode mnie? moj Boziu... jakei to rozculajace... no nie skonczylam ogladac bo pobieglismy do sypialnbi bo w nas rzondza pod wplywem filmu ogarnela a ptoem to ise nam nie chcialo odpalac kompa. ale film sie zapowiada porzadnie. nie jest to byle jaki kryminal. no i alexander! i w sumei etn glowny aktor ktory zawsz ebyl zly. az ciezko sie na niego patrzy w roli tego dobrego Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: white collar s2:D 15.07.10, 10:36 mi z panów z filmu Wyjście bardziej pasi pan Mikka... A co WC...no wiadomo fabułka czasami cienkawa, ale przynajmniej jest też zabawnie...najbardziej zabawnie we wczorajszym odcinku było jak były ujęcia z żoną Pitera - widać, ze nakładka..Gdzieś czytałam, że niedawno pani rodziła więc może na porodówce kręcili tę rozmowę, a później zrobili nakładkę ludzi;-p Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: white collar s2:D 15.07.10, 11:21 > były ujęcia z żoną Pitera - widać, ze nakładka no wlasnie tez mis ie to w oczy rzucilo;D Odpowiedz Link
luczijka Re: white collar s2:D 15.07.10, 19:03 ka_thy napisała: > pszczolaasia napisała: > > > no ale dbraa. nie znudzilo to was? ja polozylam na to kreche po 4 tym odc > inku. > > ja wiem wiem.nie znam sie. ale dla mnie to nuda... > > Pszczoła, zgadzam się w całej rozciągłości. Obejrzałam cały sezon całkiem ni > edawno - nie wiem po co. A zakończenie to już całkowicie mnie rozczarowało. Zgadzam się z Wami W zamierzchłych czasach obejrzałam jeden odcinek, wynudziłam się i podziękowałam za następne ;P Błękitne oczy mnie nie zwiodły Odpowiedz Link
aniuta75 Re: white collar s2:D 20.07.10, 23:06 E tam, kij z błękitem oczu . Uwielbiam Moza . Odpowiedz Link
lenkaaa a coz to za porzadki ?!?! 07.09.10, 12:15 w/g epguide jutro jest 02x09 a nastepny odcinek dopiero 11 stycznia ! Zglupieli czy jak ??? Jak ja nie lubie jak mi tna sezony na kawalki, piec odcinkow przed koncem ! Skandal ! Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: a coz to za porzadki ?!?! 07.09.10, 12:47 jestem fanka serialu na fb,i jak byk pisza ze dzis czyli jutro final sezonu. a w styczniu to pewnie 3 sezon bedzie Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: a coz to za porzadki ?!?! 07.09.10, 12:57 niestety nie 3 sezon tylko faktycznie tak długa przerwa....gdzieś widziałam albo czytałam, że tak d...nie utną i trzeba będzie czekać aż do następnego roku...;-( Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: a coz to za porzadki ?!?! 07.09.10, 13:02 to czego durne ludzie pisza, z to final wkurzaja mnie te amerykanskie zwyczaje serialowe w takim klanie to wiadomo, przerwa na wakacje i koniec;P Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: white collar s2:D 08.09.10, 12:50 final nie final, cos sie dzialo.. ;D zakonczenie, coz, jesli mozziego zabija na amen,to serial straci conajmniej polowe swojego uroku Odpowiedz Link
aniuta75 Re: white collar s2:D 08.09.10, 12:53 O ranyyyy i po co ja tu wlazłam??? Gupia babska ciekawość ehhh . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: white collar s2:D 08.09.10, 13:10 osz kurde, sorry powinnam byla jakis odstep zrobic,czy zaznaczyc ze toto nieprzytomna jakas jestem Odpowiedz Link
lenkaaa Re: white collar s2:D 08.09.10, 13:49 ja tez tu wlazlam, ale mnie nie przeszkadza, ja tam WC ogladam na luziku, spojlery mi nie przeszkadzaja, bo nie przezywam az tak akcji, hi hi Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: white collar s2:D 09.09.10, 10:42 fajny odcinek...też mam nadzieję, że to ściema z tym zabójstwem Mozzego... Odpowiedz Link