yvi1 18.09.11, 11:08 Mezowi sie podobalo,mi tak sobie .Wiem,jak sie ma przed oczami Buffy,to potem taka powazna i troche? sztuczna Sarah Michelle jakos nie podchodzi.Zobaczymy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulka25 Re: Ringer 18.09.11, 23:07 W końcu obejrzałam. Musze powiedzieć, że mi się podobało . Mnie osobiście SMG nie zgrzyta ale ja nie oglądałam Buffy. W każdym razie serial wpisuje do tabelki i będę oglądać dalej bo jestem ciekawa w jakim kierunku to pójdzie. Odpowiedz Link
ona_007 Re: Ringer 19.09.11, 15:30 Ale ta scena na mtorówce to totalna porażka - mówię o tym stabilnym podchodzeniu po kieliszki w czasie szybkiego płynięcia... no niedoróbka taka ze aż mi zgrzytało. Jeśli chodzi o resztę czyli o historię zapowiada się ciekawie . Oczywiscie można dalej skopać scenariusz a można wyprowadzić na przyzwoitej jakosci serial . Poczekam na drugi i trzeci odcinek a potem się wypowiem Odpowiedz Link
paulka25 Re: Ringer 19.09.11, 16:31 Scena na motorówce to faktycznie porażka. Aja w ogóle mam wrażenie, że te sceny gdzie SGM jest "podwójna" są jakoś słabo zrealizowane. Może cięli koszty Odpowiedz Link
thorgalla Re: Ringer 05.10.11, 17:12 Po pierwszym odcinku nawet może być,zobaczymy jak dalej. SPojlerki? Ciekawe jak ona z tej ciąży/nieciąży wybrnie? Urządziła ja nieźle siostrzyczka,burdelu narobiła i zwiała. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Ringer 27.10.11, 16:18 obejrzalam wczoraj z nudow 3 odcinki i ujdzie w tloku, bede dalej ogladac, choc przyznam szczerze, ze w najbardziej dramatycznych momentach jak dotad wybuchalam smiechem Jakos nie moge wziac tego serialu na powaznie, ale fajny w sumie jest, bo akcja caly czas idzie do przodu, nudow nie ma.... A ta glowna aktorka ma cos takiego z twarza, ze mi sie nieodparcie kojarzy z typem Kaczego Dzioba, zwlaszca jak mowi albo sie usmiecha.... Odpowiedz Link
piotrek17171 Re: Ringer 05.10.11, 19:22 Jak przetrwać nudne wieczory? Mamy sprawdzony sposób - dobry serial. Na naszej stronie każdy znajdzie coś dla siebie. Seriale polskie jak i zagraniczne nieemitowane w polskiej tv. Zapraszamy! Seriale i filmy online za darmo free bez limitów, szybkie serwery, codzienne aktualizacje. zlodziej-czasu.pl/ Odpowiedz Link
stillgrey Re: Ringer 03.11.11, 20:41 Kurcze, mialam ochote na cos nowego i przypomnial mi sie tytul z tabelki - ringer. Wlaczam, a tam kurcze z ekranu buffy wyskakuje;p do tego z wąsami (tylko ja je widze?) Sprobuje do konca obejrzec, ale jakos cienko widze ten serial SMG strasznie mi tu zgrzyta Odpowiedz Link
stillgrey Re: Ringer 03.11.11, 20:51 nie no, tego sie nie da ogladac dotrwalam do sceny z motorowka i wymiekam, a szkoda, bo ten czarnoskory aktor jest calkiem, calkiem pomysl na serial tez ciekawy, ale wykonanie i SMG go niestety jak dla mnie skreslaja. Odpowiedz Link