pszczolaasia 15.03.13, 08:50 www.youtube.com/watch?v=36S1cgEW9bk&feature=player_embedded ksiazke uwielbiam, film z hopkinsem uwielbiam.. madsena uwielbiam to bedzie przerazajace! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yvi1 Re: nie moge sie doczekac normalnie... 15.03.13, 09:09 moj maz tez ja sobie odpuszczam,nie moje klimaty... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: nie moge sie doczekac normalnie... 15.03.13, 17:00 Jesli bedzie jak Milczenie albo Czerwony Smok to super, ale jesli bedzie jak Hannibal, to masakra Odpowiedz Link
eo_wina Re: nie moge sie doczekac normalnie... 15.03.13, 18:06 Ech...ja moglabym Majeklu Madsenu stopki całowac Odpowiedz Link
thorgalla Re: nie moge sie doczekac normalnie... 16.03.13, 09:12 Pamiętam Madsa z czasów mojego przybycia do Danii,już wtedy zwróciłam uwagę na jego boskie kości policzkowe. Właśnie w kinach leci jego najnowszy film "Polowanie" (Jagten) obejrzało go prawie 700tys Duńczyków,co w 5 milionowym kraju jest dużym osiągnięciem. Acha,jego imię wymawia się Mess (gdyby ktoś pytał). Odpowiedz Link
aniuta75 Re: nie moge sie doczekac normalnie... 16.03.13, 09:29 Jeju a mnie się ten facet kompletnie nie podoba. Wygląda jak sztuczny z tymi kośćmi policzkowymi i z tymi ustami. Prawie jak ten o antyshow.pl/wp-content/uploads/2012/12/ken.jpg Odpowiedz Link
eo_wina Re: nie moge sie doczekac normalnie... 16.03.13, 14:03 A idźta! Ja myslalam, ze to jeden z moich ulubiencow, a to jakis szczaw Mads Mikkelsen. Mnie tez sie nie podobuje. Nic a nic. Odpowiedz Link
eo_wina P.S. 16.03.13, 14:04 Cofam "szczawia" - troszku starszawy jest jednak. Ale i tak mi sie nie podoba. I te ....brrrr....usta Odpowiedz Link
aniuta75 Re: P.S. 16.03.13, 14:29 > Ale i tak mi sie nie podoba. I te ....brrrr....usta Prawda??? Prosto jak spod skalpela . No wypisz wymaluj ten gościu co linke zapodałam . Odpowiedz Link
eo_wina Re: P.S. 16.03.13, 16:56 A ino, Aniutka! Ten z Twojej linki - to jakowyś koszar z ulicy wiadomej jest! Odpowiedz Link
eo_wina No musiałam... :-) 16.03.13, 17:02 Takie usta - to są usta I prawdziwy Madsen (tera trochu skapcaniał, ale i tak lubię ) Odpowiedz Link
sil.wen Re: nie moge sie doczekac normalnie... 17.03.13, 22:11 Mmmm, zapowiada się smakowicie... Tylko ten Hannibal taki obleśny, a powinien mieć w sobie dziki magnetyzm Ale special agent wydaje się milusi Ja się też nie mogę doczekać tego: [url=http://www.youtube.com/watch?v=n1zVl6p3yFs]Tekst linka[/url] ale to od 12 kwietnia dopiero. -------------------------------- "Every night is time for drink" Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: nie moge sie doczekac normalnie... 18.03.13, 11:29 nic a nic sie ne znacie... on jest cudnobrzydkomagicznie pociagajacy...a ten jego glos!!!!!!!!! Odpowiedz Link
galaxian1 ocena 20.03.13, 15:48 8ka od Hataka za pilota. hatak.pl/aktualnosci/seriale/30238/Pierwsze_pelnokrwiste_danie_Widzielismy_Hannibala/ Odpowiedz Link