Dodaj do ulubionych

Midseason :)

09.12.13, 08:48

Czyli zima-wiosna serialowa big_grin.
I ściąga od Hataków big_grin.
napisy24.pl/artykul/848/
Obserwuj wątek
    • pszczolaasia Re: Midseason :) 09.12.13, 10:16
      ne wiem czemu w pracy mi nie dziala ten link...
      ale na pewno pojde banshee
      o tych piratach
      true detectives..
      chce vikingow obejrzec tez dalej
      no wiadomo goty i hannibale to kwiecien.
      no i to....
      www.youtube.com/watch?v=CI4R2WY11yM
      mmmwink
      • aniuta75 Re: Midseason :) 09.12.13, 10:42
        O kurna Psioła!! Aleś zapodała!! Dlaczego ja nie byłam świadoma, że takie COŚ będzie?? Dzięęęks! Bierę big_grin.
        • pszczolaasia Re: Midseason :) 09.12.13, 12:08
          sama jestem zaskoczona ta zapowiedziasmile
          • piegucha Re: Midseason :) 10.12.13, 01:41

Eee, na Helix to ja juz od ponad miesiaca czekam, jak tylko zaczeli promowac. Lubie seriale kanalu syfysmile Druga nowosc tez zaczeli kilka dni temu promowac, premiera w tym samym czasie co Helix, a tytul - Bitten.
            www.youtube.com/watch?v=XCzuoo6VZeU
            • pszczolaasia Re: Midseason :) 10.12.13, 09:02
              ech...chcialabym chcialabym jakas dobra serie o wilkolakach.
              bo na razie. nie ma nic lepszego niz seria underworld, podobala mi sie wizja wilkolakow z van helsinga oraz tadam! tak! zmierzchowe wilkolaki starsznie mi sie podobaly.
              pardon. zmiennoksztaltni.
              nie moge sie siakos przekonanc do nastoletniego wilkolaka. siakos tak... mam dosc serili dla nastolatektongue_out
              • pszczolaasia Re: Midseason :) 10.12.13, 09:03
                a! juz wiem. hemlock grove... te wilki tez mi sie podobaja jak i serialwink
                • aniuta75 Re: Midseason :) 10.12.13, 09:29
                  No właśnie chciałam Hemlocka zaproponować, ale widzę, żeś obeznana w temacie big_grin.
                  • pszczolaasia Re: Midseason :) 10.12.13, 11:36
                    wisz..wampiry to z kazdej strony a wliczki to tam lewa nozka smigane w originalsach, jakis nastoletni wilkolak i troche tam w hemlock grove.
                    ja chce pelnokrwistej opiwiesci o wilkach. takiej jak w underworld np.
                    albo jakiegos pelnokrwistego serialu o czarownicach np. na pdostawie serii o czarownicach z mayfair ann rice a nie slodkopierdzacyh popierdolek z czarownic z istłidz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka