aniuta75 09.12.13, 08:48 Czyli zima-wiosna serialowa . I ściąga od Hataków . napisy24.pl/artykul/848/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolaasia Re: Midseason :) 09.12.13, 10:16 ne wiem czemu w pracy mi nie dziala ten link... ale na pewno pojde banshee o tych piratach true detectives.. chce vikingow obejrzec tez dalej no wiadomo goty i hannibale to kwiecien. no i to.... www.youtube.com/watch?v=CI4R2WY11yM mmm Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Midseason :) 09.12.13, 10:42 O kurna Psioła!! Aleś zapodała!! Dlaczego ja nie byłam świadoma, że takie COŚ będzie?? Dzięęęks! Bierę . Odpowiedz Link
piegucha Re: Midseason :) 10.12.13, 01:41 Eee, na Helix to ja juz od ponad miesiaca czekam, jak tylko zaczeli promowac. Lubie seriale kanalu syfy Druga nowosc tez zaczeli kilka dni temu promowac, premiera w tym samym czasie co Helix, a tytul - Bitten. www.youtube.com/watch?v=XCzuoo6VZeU Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Midseason :) 10.12.13, 09:02 ech...chcialabym chcialabym jakas dobra serie o wilkolakach. bo na razie. nie ma nic lepszego niz seria underworld, podobala mi sie wizja wilkolakow z van helsinga oraz tadam! tak! zmierzchowe wilkolaki starsznie mi sie podobaly. pardon. zmiennoksztaltni. nie moge sie siakos przekonanc do nastoletniego wilkolaka. siakos tak... mam dosc serili dla nastolatek Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Midseason :) 10.12.13, 09:03 a! juz wiem. hemlock grove... te wilki tez mi sie podobaja jak i serial Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Midseason :) 10.12.13, 09:29 No właśnie chciałam Hemlocka zaproponować, ale widzę, żeś obeznana w temacie . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Midseason :) 10.12.13, 11:36 wisz..wampiry to z kazdej strony a wliczki to tam lewa nozka smigane w originalsach, jakis nastoletni wilkolak i troche tam w hemlock grove. ja chce pelnokrwistej opiwiesci o wilkach. takiej jak w underworld np. albo jakiegos pelnokrwistego serialu o czarownicach np. na pdostawie serii o czarownicach z mayfair ann rice a nie slodkopierdzacyh popierdolek z czarownic z istłidz. Odpowiedz Link