aniuta75 04.11.07, 22:59 W końcu <lol>. Było buzi i był sex <lol>. No i piękna pupcia Conrada na koniec i te jego ruchy hmmmmmmmmmmmmmmm. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luczijka Re: Nancy & Conrad - Weeds 04.11.07, 23:04 No też na to czekałam od pierwszego odcinka DD Ale ostatnio już zwątpiłam, a tu taka niespodzianka <hihihi>. Aż mi się gorąco zrobiło jak to zobaczyłam i robiłam kilka razy replay PP ;DDD Chyba Proper miał rację mówiąc, że moje hormony szaleją ;PPP Ps. Dupcia Koniego rzeczywiście słodka <mmmmmmmmmmmmmmm> Odpowiedz Link
agamasia Re: Nancy & Conrad - Weeds 05.11.07, 00:42 W pamięć zapadła mi szczególnie dolna część pleców Conrada, tego nie da się opisać, to trzeba zobaczyć Dech zapiera DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
mendosita Re: Nancy & Conrad - Weeds 05.11.07, 06:22 Hihihi Jak to fajnie wejść na fajny wątek z rana Odpowiedz Link
luczijka Re: Nancy & Conrad - Weeds 05.11.07, 16:19 mendosita napisała: > Hihihi > > Jak to fajnie wejść na fajny wątek z rana Najlepszy wątek lolumowy od jakiegoś czasu <hihihi>. Odpowiedz Link
szmegesz Re: Nancy & Conrad - Weeds 12.11.07, 10:40 Dopiero wczoraj obejrzałam ten odcinek. REWELACJA (czytaj: tyłeczek).Conrad jest niesamowicie pociągajacy. Generalnie sceny i język w tym serialu nie należą do grzecznych, ale to jest tak podane,że nie razi. Nancy ma figurę szesnastki i te nogi! Odpowiedz Link