Dodaj do ulubionych

Prezenty dla psiaków

17.12.10, 17:56
Co kupujecie swoim psiakom na święta? Ja kupiłam mu cieplutkie ubranko, w którym już chodzi i kupię mu ciasteczka, które uwielbia. A wy?
Obserwuj wątek
    • asiaadw Re: Prezenty dla psiaków 17.12.10, 18:15
      Hej, też myślalam nad takim postem do Was:-)
      U nas zawsze był prezent pod choinką dla psa, taki smakowy, aby sobie paczkę sam wywąchał. Teraz na Wigilię będzie dla Nika smakołyk -mała kość do miętolenia i dla labka mojej mamy duuuża kość do miętolenia, zobaczymy jak się chłopaki podzielą prezentami i czy będą sobie zabierać;-) Pozdrawia i jakbym nie zaglądała ******WESOŁYCH ZDROWYCH ŚWIĄT******
      Asia z Julką i Nikiem
      • an3czka2 Re: Prezenty dla psiaków 17.12.10, 18:27
        Ja zawsze psiakom kupuję kostkę, ale chyba największą frajdą ,,rozpakowanie". Rozrywanie papieru to zabawa na całego :). Pozdrawiam.
        • annrez Re: Prezenty dla psiaków 18.12.10, 08:19
          u mnie w sklepie zoo kupilam takie rozne smakolyli zapakowane w smieszna skarpete mikolajowa, niech psiunek tez ma frajde!
          • qqqq33 Re: Prezenty dla psiaków 19.12.10, 18:52
            My też zakupiliśmy prezenciki- piszczącą zabawkę, kostkę, bucik ze skórki do pałaszowania i kawałek sznurka. Nasz Bobi uwielbia bawić się sznureczkiem. Jestem ciekawa jak zareaguje, gdy to zobaczy, to nasze pierwsze wspólne święta. Inka
            • pimpus76 Re: Prezenty dla psiaków 19.12.10, 22:19
              powiem wam tak:moj pimpus ma juz chyba wszystko;)nie mam pojecia co moglabym jeszcze kupic.zabawek mnostwo .ubranka na kazda pore roku(szlafrok itp)ale nie wyobrazam sobie zeby pod choinka nie bylo dla niego jakiejs drobnostki.dam mu poprostu jakies smakolyki:)to rowniez nasze pierwsze swieta:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka