Dodaj do ulubionych

UŻYWACIE PREPARAT ANGELS EYES ?

30.01.11, 18:57
Witam,mam pytanko,czy używacie płynu angels eyes na przebarwienia?Znalazłam ten preparat na Allegro,jest wychwalony ale też nie za tani ale gdybym tylko wiedziała ,że sprawdzi się u naszych shihtzaków to go kupię.Nasza dwu letnia psinka jest ślicznie ostrzyżona,wyczesana ale pyszczek i cała broda jest brązowa i to ujmuje dużo na estetyce.Myjemy się po jedzeniu ale nic to nie pomaga.Może ktoś z Was podzieli się opinią?
Obserwuj wątek
    • an3czka2 Re: UŻYWACIE PREPARAT ANGELS EYES ? 30.01.11, 19:48
      Ja nie używałam tej firmy, ale nieraz używam ,,Hery". Dla mojej wystarcza, i nie ma przebarwień. Rzadko jej myję pyszczek po jedzeniu, bo nie ma takiej potrzeby, myślę że to też są skłonności do przebarwień u danego pieska. ,,Hery" jest dobry na prawdę. Pozdrawiam.
    • bichonka1 Re: UŻYWACIE PREPARAT ANGELS EYES ? 14.12.11, 21:32
      Używam i mogę go polecić. jest znakomity i skuteczny . Efekty widać już po tygodniu. Sama go sprzedaję. Wszyscy którzy go kupili są zadowoleni. Polecam
      • an3czka2 Re: UŻYWACIE PREPARAT ANGELS EYES ? 14.12.11, 22:55
        Można wiedzieć jaki jest koszt tego specyfiku? Pozdrawiam Ania:)
        • anita_nr1 Re: UŻYWACIE PREPARAT ANGELS EYES ? 15.12.11, 09:18
          Ja tez dołączam sie do pytania Ani za ile i gdzie można zakupić może jakiś link do aukcji allegro ?
    • mauaas Re: UŻYWACIE PREPARAT ANGELS EYES ? 10.01.12, 12:24
      To nie płyn tylko preparat , który podaje sie doustnie . Działa bardzo skutecznie, ale trzeba podawać pisekowi go przez przynajjmniej 3 miesiące. Mojemu pieskowi tylko to pomogło.
      • an3czka2 Re: UŻYWACIE PREPARAT ANGELS EYES ? 11.01.12, 23:41
        A jaki koszt jest 3 miesięcznej kuracji? Pozdrawiam Ania.
        • cccykoria Re: UŻYWACIE PREPARAT ANGELS EYES ? 13.01.12, 12:34
          nie chciałam podrzucać tego wątku ale napewno to akwizytatorki reklamują, zakłada co rusz nowy nick. Poczytałam i dość, że b. drogi to pozytywnych opini mało, jest to suplement diety a nie lek . Gdzieś czytałam, że w stanach kosztuje grosze, sprawdzę to...Odradzam
          • an3czka2 Re: UŻYWACIE PREPARAT ANGELS EYES ? 18.01.12, 09:36
            Dzięki za podpowiedź cykoria:), ja już byłam tak zdesperowana że chciałam to kupić. U lili pojawiły się takie przebarwienia pod oczkami i na pyszczku, ręce mi opadały. Myłam to świństwo Hery, Borasolem i nic. W końcu wpadłam na to że to może być po karmie royal starter, który mała jadła w ciąży i po porodzie. Ania mi to potwierdziła że tak może być i najlepiej myć to nadal tym Heri, i odczekać aż sierść odrośnie, a organizm wydali pewne składniki sam. Faktycznie to blednie już, więc może być dobrze. Poczytałam też sporo na necie i inni hodowcy też tak mają z tymi przebarwieniami po karmach zawierających za dużo miedzi i karotenu. Pozdrawiam Ania.
            • anita_nr1 Do an3czki :) 18.01.12, 13:22
              Hej !! Aniu ja też muszę zmienić mojej karmę z Royala na jakąś inną , ale nie wiem na jaką , doradź mi jakąś, powiem od razu, ze mam na myśli takie lepsze karmy :) Liczę na ciebie, bo wiem , że twoja Lila jadłą rózne karmy, więc musisz miec rozeznanie :) A ja od początku podaje mojej Royala, więc nie wiem jak te inne, czekam na info :) Napisz mi co tam u Maxia :)
              pozdrawiam
              • an3czka2 Re: Do an3czki :) 18.01.12, 17:25
                Witaj:).
                Anitko moja jadła jakiś czas Hillsa, jagnięcinę z ryżem i nieźle jej wchodziła. Radość jednak nie trwała długo, bo jak zwykle zmienił się jej gust. Teraz jest na Royalu, ale zaczyna się drapać. Ostatnio dzwoniła do mnie nowa mama mojego Łasuszka, i powiedziała mi że jej koleżanka studiująca weterynarię bardzo chwaliła Purinę Pro Plan, tą z jagnięciną. Ogólnie mówiła że robili jakieś badania na karmach i podobno miała lepsze wyniki Purina Pro Plan niż Royal. Jest wybór w smakach, czyli jest większy wybór, bo jest z jagnięciną, kurczakiem, indykiem , rybą. Royal to tylko kurczak, nic innego. Ja chyba tez zmienię karmę, ale zadzwonię dla pewnośći i zapytam Karoli jak reaguje na nową karmę Łasuszek. Napiszę Ci co powiedziała:). Pozdrawiam Ania z Maluchami:)

• anita_nr1 Re: Do an3czki :) 18.01.12, 18:38
                  Dzięki wielkie Aniu, ja tez słyszałam dużo pozytywnych opinii o tej Purinie Pro Plan, tylko mam nadzieję, że te zacieki pod oczkami jej znikną...czekam na info od ciebie :) pozdrawiam
                  • an3czka2 Re: Do Anity 20.01.12, 18:08
                    Anitka dziś kupiłam Purinę Pro Plan z indykiem dla małych ras. Dałam małej do posmakowania i najpierw powąchała, i niby zero zainteresowania. Przyleciały maluchy Maxio złapał jedną granulkę i zjadł i zaczął prosić o więcej. Liluś oczywiście od razu doceniła nowość, zjadła ładnie całą garść. Zobaczę za parę dni czy mniej się drapie. Kurcze tej z jagnięciną nie ma w sklepie. Maluchom też muszę zmienić na inną, bez kurczaka. Zobaczymy co będzie po indyku u Liluni, jak zareaguje, maluchom ta karma smakuje, ale to nie dla nich, niestety. Szkoda że Royal bazuje tylko na kurczaku. Pozdrawiam Ania.
                    • anita_nr1 Re: Do Anity 20.01.12, 20:08
                      Aniu ja też właśnie miałam ci pisać, że byłam w zoologicznym i pani mi pokazała w katalogu, że nie ma tej karmy z jagnięciną dla małych ras, jest taka ogólna PURINA PRO PLAN ADULT DIGESTION Lamb&Rice (jagnięcina i ryż)- na lepsze trawienie i jest też PRO PLAN ADULT SENSITIVE SALMON & RICE (łosoś i ryż), ale to nie jest typowo dla małych ras. A dla Maxia i Fabii to jest ta karma z łososiem i ryżem albo z kurczakiem i ryżem. To sprawdziłam : Ja chyba też kupię tę z indykiem :) Bardzo dziękuję, że pamiętałaś :) pozdrawiam!!!
                      • an3czka2 Re: Do Anity 21.01.12, 09:35
                        Anitko ja znalazłam że jest dla szczeniąt jagnięcina:) , ogólnie dla wszystkich ras.www.krakvet.pl/purina-plan-puppy-digestion-lamb-rice-p-996.html, tą chcę kupić. Ta Adult jest dla starszych. W tej podają że od 2 miesiąca można wszystkim szczeniętom podawać. Teraz podałam juz drugi ras Royala i domieszałam Purinę z indykiem(tą co liluni kupiłam), wchodzi im bardzo:). Zadzwonię tylko w poniedziałek do weta czy im nie zaszkodzi, myślę że dziś w Magnoli kupię tą z jagnięciną. Byle by się nie drapały tak. Pozdrawiam Ania:).
              • an3czka2 Re: Do an3czki :) 21.01.12, 21:38
                Anita dziś byłam w Kakadu i dowiedziałam się że jest nowa karma z Puriny z indykiem dla szczeniąt. Ponoć schodzi im bardzo. Dziś jej nie było, ale kupiłam w zamian Karmę Symply, nowa karma z w. Brytani. Skład ma super, jest z indykiem(nie uczula) + ryż. W promocji jest opcja , że gdyby maluchom nie smakowała, lub były jakieś inne problemy, to mogę zwrócić otwartą i wymienić na inną. Tak gwarantuje producent. Jest też z jagnięciną i dla ras małych również. Zobaczę, dałam maluchom i lili to jadły chętnie. Na razie po garstce małej, jutro zwiększę dawkę i zobaczę co się będzie działo. Purinę dobrze tolerują, jedzą ze smakiem, a nawet powiem że kupki mniej śmierdzą:), i to o wiele mniej:). Poobserwuje pare dni i napiszę co i jak. Pozdrawiam Ania
                • iwona.jg Re: Do an3czki :) 22.01.12, 18:08
                  Kupiłam tę purinę pro 2 tyg. temu ( wersję z jagnięciną, o indyku dla szczeniaków u mnie nie słyszeli). I powiem Wam, ze moj Figo jakoś niechętnie ja zajada ( zdarza mu sie zostawić w misce - w szoku jestem). Gdy dostaje royala zjada wszystko w 3 sekundy ;P
                  Moja weterynarz powiedziala, ze purina ma mniej dodatkow smakowych niz royal. Mozliwe, ze dlatego Młody mniej chetnie ja je
                  • an3czka2 Re: Do an3czki :) 22.01.12, 19:40
                    Tak Iwonka Royal jest naszpikowany tymi ,, dodatkami", właśnie wczoraj dziewczyny dużo mi powiedziały ciekawych rzeczy o Royalu. Dobrej opinii nie ma od kiedy zaczęli go robić w Polsce. Bardzo chwalą podobno właściciele psów Purinę Pro Plan i tą co kupiłam Symply. To nowa karma. Indyk z Puriny dla szczeniąt to też nowość, u mnie maja go od 1,5 m-ca dopiero. Ja kupiłam indyka dla małych ras dorosłych i mała je, ale maluszki chyba mają za małe ząbki, choć jej podjadają. Dokupię w czwartek , bo ma być dostawa tej wersji puppi. Na razie jedzą Symply, tego indyka dla szczeniąt. Granulat jest jednak dość spory, ale jakoś dają radę:). W każdym razie ja przestawiam Lilę i maluchy na Purinę i Symply. Dość mam Royala, i drapania się maluchów. Ania.
    • fa.nta Re: UŻYWACIE PREPARAT ANGELS EYES ? 18.01.12, 07:33
      a poza tym preparat jest z dodatkiem leku z grupy antybiotykow....wiec na dluzsza mete.....
      • maria0511 Re: UŻYWACIE PREPARAT ANGELS EYES ? 18.01.12, 11:45
        No właśnie co chemia to chemia.... więc z dwojga złego wolę przebarwienia,które też mamy na
        pyszczku i przecieramy Herą która nie wile pomaga a może pomaga bo przebarwienia się nie
        pogłębiają może to wina suchej karmy jak mówi Ania bo w każdej są jakieś dodatki.pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka