Dodaj do ulubionych

Zdjęcia 3 letniego Falco

05.05.11, 17:22
<script type="text/javascript" src="http://fotoforum.gazeta.pl/zajawka.xjs?id=7476921849&a=grazia00c&tag=&showTitle=1&count=5&defaultStyles=1"> </script>
Witam - przedstawiam wam małą sesję zdjęciową z moim pupilkiem - jestem jego osobistym fryzjerem a robię to na desce do prasowania - ze spokojem wytrzymuje 3-godz. pieszczoty pielęgnacyjne!
Obserwuj wątek
    • an3czka2 Re: Zdjęcia 3 letniego Falco 05.05.11, 18:19
      Chyba coś źle skopiowałaś, mój komp tego nie czyta. Pozdrawiam Ania.
      • grazia00c Re: Zdjęcia 3 letniego Falco 05.05.11, 18:27
        Faktycznie jeszcze tego nie łapie , wejdź na grazia00c -wyświetli Ci się moja strona
        • an3czka2 Re: Zdjęcia 3 letniego Falco 05.05.11, 19:32
          Teraz widzę, piękny:) rudzielec słodki. Pozdrawiam Ania.
          • cccykoria Re: Grazia, ale uśmiałam się z tekstów 06.05.11, 15:45
            pod fotami, zaczepiste:) Masz talent dziewczyno, może otworzysz salonik?:)
    • an3czka2 Re: Zdjęcia 3 letniego Falco 06.05.11, 18:18
      Kurczę ale przyznaję masz zdolności i rękę do strzyżenia, nie marnuj się:) Pozdrawiam Ania:)
      • grazia00c Re: Zdjęcia 3 letniego Falco 07.05.11, 14:04
        -dzięki za uznanie! -faktycznie sporo osób ogląda się za moim milusińskim , ale wejdźcie na grazia00c i zobaczcie jaką laleczkę wyszukałam - ktoś miał fajny pomysł na dziewczynkę! - pozdrawiam Grazia
        • anita_nr1 Re: Zdjęcia 3 letniego Falco 07.05.11, 14:06
          Widziałam to zdjęcie na googlach, chciałabym taka fryzurke dla mojej Layli, ale niestety moja ma za krótkie uszka :(
          • grazia00c Re: Zdjęcia 3 letniego Falco 07.05.11, 14:24
            - jak to za krótkie uszka! -wybacz nie wiem ile twoja malutka sobie liczy miesiączków , bądź latek - nie rosną jej włoski na uszach?
            • anita_nr1 Re: Zdjęcia 3 letniego Falco 07.05.11, 21:21
              Rosnąć rosną, tylko, ze przy pierwszym strzyżeniu pani fryzjerka nam całkiem włoski na uszkach obcięła i przede wszystkim przez to była u nas pierwszy i ostatni raz, teraz zapuszczamy włoski :) Może uda nam się takie piękne zapuścić :) Layla ma 8 miesięcy :)
              • grazia00c Re: Zdjęcia 3 letniego Falco 08.05.11, 10:38
                Z pewnością! - a swoją drogą ta fryzjerka nie strzygła chyba nigdy shih-tzu , nie obcina się włosków na uszach i ogonie , a jedynie koryguje ich długość w późniejszym czasie - długie uszy i pióropusz na ogonie to właśnie widoczne cechy tej rasy. Twoja malutka ma dopiero 8 m-cy , nie pamiętam Falco w tym czasie też jeszcze nie miał długiego włosa .W każdym bądź razie wszystko przed Tobą - fryzurka jest zajefajna i gdybym miała dziewczynkę to bym ją właśnie tak strzygła - powodzenia grazia!
                • anita_nr1 Re: Zdjęcia 3 letniego Falco 08.05.11, 10:56
                  Właśnie to samo powiedziała mi obecna fryzjerka, że nigdy szczeniaczkowi się tych włosków nie obcina, no ale teraz to tylko mogę czekać aż jej podrosną :) Pozdrawiam !!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka