Dodaj do ulubionych

karma w puszce Cesar

04.08.11, 09:39
muszę podzielić się " spostrzeżeniami" ta karma jest zupełnie inna niż animonda.Są kawałki mięska warzywka i sosik, nie w formie paszteciku.

fredi był na suchej(acana) i jadł tylko póżnym wieczorem tzn łykał.Wczoraj obdzwoniłam wszystkie sklepy i w jednym był cesar, ale z kurczakiem, ryzyk kupiłam i pięknie je bez podgrzewania, nie samą z dosmaczaniem, dzisiaj też zjadł.Zobaczę jak długo, ale polecam, dzięki aneczko:) pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • olla09 Re: karma w puszce Cesar 04.08.11, 10:13
      Ja na początku kupowałam wszystkie najrozmaitsze smaki paszteciku Animoda dla dorosłych psów. Potem Figusiowi zaczął się on nudzić i nie chciał go jeść. Teraz kupuję tylko Cesar'a i cały czas je ze smakiem. Ja również polecam ponieważ ma kilka rodzajów smaku , w najróżniejszych sosach , a także ryż ;) Pozdrawiam z Figo ; D
    • an3czka2 Re: karma w puszce Cesar 04.08.11, 11:27
      Pisałam że jest super. Moja małpeczka też ładnie ją zjada. Pozdrawiam Ania.
      • annrez Re: karma w puszce Cesar 04.08.11, 19:02
        a moja psia zgaga nie chce jesc puszkowych , chyba za bardzo go przyzwyczailam ze mu gotuje
        • an3czka2 Re: karma w puszce Cesar 04.08.11, 21:10
          Może za ryzykuj i kup cesara tego z kurczakiem groszkiem i marchewką, jest chyba najsmaczniejszy z nich. Moja małpka się zajada. W ogóle ma ostatnio apetyt spory, nie wiem czy to cesary, ale wcina za dwoje :). Pozdrawiam Ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka