cccykoria Re: karma 20.08.11, 12:00 fredi jadł ją z przerwami, ale coś jest takiego w tej karmie, że miał luzne kupcie" nawet po weterynarynej. najpopularniejsza karma i b. dobra i nieco tańsza od tej dla shih tzu, więc kup na próbę może akurat będzie chciała jeść. Odpowiedz Link
mrukmrukmruk Re: karma 23.08.11, 11:17 Piesek moich rodziców nie chciał tykać tej karmy, jadł tylko Nutra Nuggets i Taste of the Wild - swoją drogą dość unikalne karmy, bo ja je spotkałem jedynie w sklepie internetowym e-karma.pl, w stacjonarnych ich nie spotkałem, choć oczywiście wszystkich nie odwiedziłem. Każdy pies ma swój gust :) Odpowiedz Link
megg_mb Re: karma 23.08.11, 22:31 Dziewczyny..mam pytanie...bo...bo..nasz Maylo tak naprawdę je ze SMAKIEM tylko surowe mięsko z kurczaka..hm..właściwie każde drobiowe ale surowe. Jak często mogę mu je podawać bo zdania są różne. Wet.mówi, że nie ma warunkowań czasowych ale w necie czytałam, że raz w tygodniu. Jak jest w rzeczywistości? Pozdrawiam. Marta Odpowiedz Link
cccykoria Re: karma 26.08.11, 14:55 ja lecę dalej na acanie, próbowałam z RC dla dorosłych znów kupcie rzadkie a dawalam b. mało po kilka krokiecików do acany. Z całą pewnością mogę stwierdzić, że po RC miał ładniejszą sierść (błyszczącą) teraz matowa, może przyczyną jest że fredi jest już dorosły chłopak ma 13 m-cy:-) a tak w ogóle babka z zoologicznego zrobiła mi wywód na temat karmienia i oceniła mnie, że jestem przewrażliwiona itp Pies to tylko pies stwierdziła ona ma naście lat psy i jedzą to co im poda. zostawilam to bez komentarza i ten sklep szerokim łukiem omijam.. Odpowiedz Link
dzikarzeka Re: karma 26.08.11, 15:50 Ja podawałam włoskiego TRAINERA, Karmelowi przestał smakować po 3 miesiącach. Fakt, ta karma jest dość twarda. Przerabiałam Royala dla shih, smakował psince. Teraz zmieniłam na Hill'sa i wszystko jest ok, i apetyt i kupka:) Odpowiedz Link
niemy_kat Re: karma - dla Shit Tzu 29.08.11, 22:14 polecam inną karmę www.lauhau.pl/produktopis/1/3/272/ nie kupowałabym RC bo to sama chemia :-( pozdrawiam Odpowiedz Link
an3czka2 Re: karma 30.08.11, 09:17 Ogólnie Royal ma dobrą opinię, to dobre karmy. Ja ze swoją to mam od dwóch lat, ale nie zmieniam karm co rusz. Podaję po prostu puszki(Cesar i Animonda) i suchą(Royal), nie jest dobrze tak zmieniać. Czasem moja też robi sobie głodówkę sama i nie je, to normalne. Można urozmaicać, ale bez przesady. Pozdrawiam Ania. Odpowiedz Link