an3czka2
23.08.11, 11:08
Co tu dużo pisać, chciałam mieć maluszka i będę miała:), od Lili:). Liluś jest szczenna, i bardzo się cieszymy wszyscy w domu. Ma ślicznego ,,męża"i bardzo się lubią. Długo się wahaliśmy, ale bardzo chcieliśmy drugą sunię czarno-białą. Figo jest czarno-biały i śliczny. Ma tak wspaniały charakter jak lila. To nas skusiło, jego ujmujący charakter. Liluś jest pod stałą opieką lekarza, wszystko jest dobrze na szczęście. Ma teraz ciężki okres niejedzenia, i mdłości porannych. Byłam wczoraj u lekarza , miała usg i na szczęście wszystko jest w najlepszym porządku, wykazuje 5 maluszków, choć lekarka nie jest pewna bo coś wydaje jej się że jest jeszcze jeden. Troszkę mnie to przeraziło, ale damy radę, są już chętni:). Na pewno żaden nie trafi w złe ręce, tylko po znajomych naszych. do porodu mam już umówioną lekarkę, więc będzie okey. Są to koszty duże, ale liczyliśmy się z tym i dbamy aby liluś miała wszystko co najlepsze. Myślę że wszystko będzie dobrze i szczęśliwie się doczekamy małej lili czarno-białej i zdrowych lilków:), pozdrawiam Ania z lilą.