17.04.12, 10:02
Dziewczyny ratunku, Lila strasznie traci sierść, jestem przerażona. Na skórze zero zmian a linieje jak normalny pies. Przy czesaniu cała garść sierści, nigdy tak nie było. Dzięki bogu ma gęstą, ale jak tak dalej pójdzie to łysa zostanie, miała któraś z was taki numer z psiną?. Nie wiem, może to zmiany hormonalne po porodzie, sama nie wiem. Jak coś to pójdę do weta, ale może wy pomożecie. Dostaje już omega, może pomoże. Pozdrawiam Ania.
Obserwuj wątek
    • maby-baby Re: linienie 17.04.12, 11:20
      Hej!
      Moja Tosia też tak miała jakieś dwa miesiące temu. Sporo sierści wyszło, ale bez tragedii. Ogoliłam ją wiosennie, czyli bardzo krótko. Problem minął. Myślę,że to jak u kobiety - jakiś czas po porodzie, włosy mają prawo wypaść ze względu na zmiany w organizmie.
      Pozdrawiamy!
      • an3czka2 Re: linienie 17.04.12, 13:38
        Justynka to mnie uspokoiłaś, bo już wpadałam w panikę że coś nie tak. Dostaje omega więc powinno pomóc. Założyłam też obu świeże obroże przeciw kleszczom i może to sie dołożyło też. Ochronna jednak jest ważniejsza niż trochę sierści. Swoją drogą to chyba hormony u niej. Pozdrowienia dla rodzinki całej i dziewczyn Ania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka