12.09.12, 21:28
witam wszystkich milosnikow i posiadaczy tej wspanialej rasy:) dawno mnie nie bylo na forum.moj chlopczyk ma juz 2 latka i jest czyms najlepszym co moglo mi sie przydazyc w zyciu.staram sie jak moge zeby byl zdrowy i zadbany( fryzjer co 2 miesiace :) jesli ktos szuka pieska do zabawy i przytulania to ta rasa jest najlepsza!!! a teraz przejde do sedna sprawy.otoz moj chlopczyk ma 2 latka i jest strasznie nadpobudliwy seksualnie.nie mial okazji mies suczki ale robi to z czym sie da :( mysle o kastracji ale boje sie.prosze o rady i opinie wlascicieli chlopczykow.troche czytalam o tym i weterynarz tez powiedzial ze to bedzie lepsze rrozwiazanie.ja tak bardzo nie chce skrzywdzic mojego psiaka(on jest dla mnie wszystkim) co radzicie ?bede wdzieczna za rady pozdrawiam wszystkich
Obserwuj wątek
    • an3czka2 Re: kastracja 15.09.12, 13:11
      Witaj.
      Wiesz to zależy od psa, ja miałam 14 lat psa i nie kastrowałam go, choć przyznam pierwsze dwa lata to był mały horror z cieczkami:). Potem jakoś się wyciszył na szczęście, więc kastracja odpadła. Mamy jednak pieska po sąsiedzku i ten też ma 2 latka i znajoma ma horror prawdziwy. Piesek nie potrafi inaczej się bawić, tylko od razu usiłuje z moimi dziewczynami kopulować. Ciężko go opanować, jest przyznam okropny, ale nie myśle że z twoim jest aż tak źle:). Jeżeli liczysz że popęd się zmieni diametralnie, to raczej nie możliwe. Popęd często zostaje, tyle że sunia nie będzie pokryta. Pozdrawiam Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka