Dodaj do ulubionych

trzy shih tzu

04.02.13, 09:58
Cześć, mam trzeciego shih tzu...
Na szczęście tylko na 10 dni:) Moi rodzice wyjechali i Besito jest u mnie, a na dodatek jestem sama bo Bartek w delegacji. Ale wesoło mamy:) Wczoraj wzięłam jednorazowo trzy na spacer, ale to się nie sprawdziło a wyglądało na pewno komicznie :)
Obserwuj wątek
    • maria0511 Re: trzy shih tzu 04.02.13, 12:12
      Ada Ty naprawdę jesteś "WIELKA" z ogromnym sercem, ja wiem co to cztery pieski w domu i dwa koty ale ja mam na przeciwko posesji las więc banda szubko przebiegnie jezdnie spokojną
      ale jak podaje się jedzonko im co to za widok.
      Teraz na co dzień mam tylko moją Boni i koty mojego i córki, czasami wnuczka zostawia swoją
      maltańczyka jak się zrobi ciepło to znów będzie pełen dom.Nie wiem jak to jest oni tzn. córka z rodziną mają swoje mieszkanie a my swoje na jednej posesji ale jak przyjdzie pora karmienia to ta banda melduje się w mojej kuchni ich kot ma w d.... zegarek bo się zawsze zgłasza o 15tej w czasie jak oni są w pracy to się opiekujemy ich zwierzakami. Pozdrawiam Maria
    • an3czka2 Re: trzy shih tzu 05.02.13, 09:40
      No super Ada, wyobrażam sobie jak to ciebie maluchy wyprowadzają:), musiało być nieźle:).
      Pozdrawiamy Ania.
      • cccykoria Re: trzy shih tzu 08.02.13, 22:39
        to masz naprawdę wesoło:) wielki podziw dla Ciebie, pozdrawiam
        • marian_malek Re: trzy shih tzu 09.02.13, 03:47
          ja mysle ze jak ty masz trzy to jest za duzo, mam tylko nadzieje , ze jak na spacer z nimi idziesz nie sprzatasz za nimi tylko w krzaczki je puszczasz....
          • adzikkkkk Re: trzy shih tzu 09.02.13, 11:44
            Ja też uważam, że trzy to za dużo, jeden jest u mnie chwilowo, bo to pies moich rodziców, który jest zresztą bardzo absorbujący. Na spacery chodzę dwa razy (Misia z Tosią i Besito osobno) bo sama z trzema byłam dwa razy i jest ciężko. Jeszcze tydzień i znów będę miała tylko moje dwie dziewczyny. A co do sprzątania, to owszem, sprzątam ZAWSZE co zwykle jest bardzo dziwne dla innych posiadaczy psy na osiedlu na którym mieszkam.
            • an3czka2 Re: trzy shih tzu 09.02.13, 12:06
              O Aduś to masz przechlapane:), mnie starczyło chodzić osobno z każdą jak miały cieczkę. Miałam dość po tygodniu. Co do sprzątania to u mnie na osiedlu już na prawdę dużo ludzi usuwa pamiątki po pupilach, ale są też zatwardzialcy że nie ruszą, a mało tego to pyszczą. Pozdrawiamy Ania z małpkami:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka