dziewczyna1983 12.01.14, 23:08 Witam, Dziewczyny orientujecie się gdzie można kupić poidełko podobne do tego załączone w filmie? www.youtube.com/watch?v=_i2gX00W2Aw Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiak37 Re: poidełko na wodę. 13.01.14, 09:34 w kazdym sklepie zoologicznym.Pytaj o poidlo dla krolikow. Moja sunka pije wode z kociej fontanny:D Odpowiedz Link
egeltje Re: poidełko na wodę. 13.01.14, 13:28 Haha,a ja wlasnie tak sobie kombinowalam,zeby naszemu brodaczowi poidelko na krolika zainstalowac,bo on co troche do miski z woda,a ja tylko latam za nim i wycieram facjate :). Obejrzalam sobie ten filmik i widze,ze ten system dziala b.dobrze :)) Odpowiedz Link
dziewczyna1983 Re: poidełko na wodę. 13.01.14, 17:06 Pytałam u mnie w zoologicznym ale niemaja :-( ale znalazłam coś takiego na allegro i myślę ,że kupię. link: allegro.pl/miska-poidelko-misa-dla-psa-lub-kota-dozownik-i3879812188.html Właśnie na tą mordke wciąż mokrą chcę kupić, a poza tym jak sunia pije, to wodę wylewa z miski. Odpowiedz Link
kasiak37 Re: poidełko na wodę. 13.01.14, 17:19 tylko ze z tego kroliczego poidla woda leci bardzo wolno.Na koncu jest tam metalowa kuleczka,ktora dziala jak wentyl.Gdy zwierze dotyka jezykiem wtedy woda wycieka po kropelce. Jak na moj rozum,to troche za malo. Moje koty z zalecenia weta musza miec poidlo(podatne nerki wu jednej). No i pies tez pije z niego.Dodatkowy plus- woda jest caly czas filtrowana,uszy i broda pozostaja poza miska bo poidlo jest dosc wysokie. Mamy to: www.fressnapf.de/shop/trinkbrunnen-catit-freshclear Odpowiedz Link
malgokasp59 Re: poidełko na wodę. 13.01.14, 17:20 Moja sunia piła z poidła dla królika przymocowanego do stojaka metalowego , ale któregoś razu poidło sie przewróciło i skończyło sie picie z poidła . Pies nie podchodzi do niego. Odpowiedz Link