al.1 01.06.08, 18:27 Ada i Tomek mnie w3,14erdalają Gdy po Gazecie za mną ganiają Niech sobie dalej w UK pracują I już mi dupy więcej nie trują Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Upierdliwa reklama 01.06.08, 21:28 PIramidalna liczba PI tu niewiele mówi mi sypnij może szczegółami czemu nie chcesz tej reklamy? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Wyglada na to , 01.06.08, 22:07 że pan Al świeci kulturą -więc go chwal! Nie chciał on użyć brzydkiego słowa stąd liczby 3,14 funkcja nowa)))))))) Odpowiedz Link
azaheca Re: Wyglada na to , 01.06.08, 22:45 Ja już to wcześniej zauważyłam za 3,14 go pochwaliłam co to za Ada i jaki Tomek czy oni w Anglii mają domek? lecz za coś Ala się uczepili bardzo wyraźnie go tym wkurzyli. Odpowiedz Link
al.1 Już poszła 02.06.08, 10:38 To była prześladowcza reklama Co śledziła me ruchy od rana Ale już poszła sobie w cholerę Nie macie żałowac czego wiele Odpowiedz Link
madohora Re: Upierdliwa reklama 04.06.08, 09:59 Mnie tak toto lotek wpieniał Ciągle latał mi po stronie I krzyżyka tego nie miał Aby mogło być wyłączone Odpowiedz Link
azaheca Re: Upierdliwa reklama 04.06.08, 22:30 Z tego latania nic nie wynika ja też nie mogłam znaleźć krzyżyka zresztą nadal u mnie lata za naiwność mą zapłata.. Odpowiedz Link
azaheca Re: Upierdliwa reklama 06.06.08, 22:22 Unijne skrzynki od dzisiaj mamy dali nalepki:nie chcę reklamy! a więc w te pędy swą nakleiłam od stosów śmieci się uwolniłam Odpowiedz Link
alice0553 Re: Upierdliwa reklama 06.06.08, 23:45 Ponoć niewielkie w skrzynkach przegródki zmieści się tylko liścik malutki listonosz zegnie kopertę dużą? znów lokatorów skrzynkami wkurzą. Odpowiedz Link
azaheca Re: Upierdliwa reklama 07.06.08, 00:05 Ależ nieprawda,fałszywe wieści encyklopedię pewnie pomieści tamte skrzyneczki zbyt wąskie były duże koperty się nie mieściły otworki tylko zbyt małe mają z zewnątrz nie widać co tam skrywają listy miłosne,albo wezwania skrzynka skutecznie widok zasłania! Odpowiedz Link