alice0553 05.11.08, 23:00 By fortuna spadła z nieba jutro w lotka zagrać trzeba jest milionów aż 40 komu to się w głowie mieści? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Lotto. 05.11.08, 23:27 Mnie się zmieści i w portfelu nie potrzeba toreb wielu by wygraną zapakować lepiej w bankach polokować kilka złotych kart z plastiku bierzesz z sobą i po krzyku i już Moskwy,Mediolany tam Tiffany oblegany wybierz więc coś gustownego i koniecznie kosztownego dla Maciusia myszkę złotą co zachwyci swą robotą jakąś kolię od niechcenia włóż na siebie,do zobaczenia wówczas wszyscy ci powiedzą bo w kieszeni damy siedzą Odpowiedz Link
alice0553 Re: Lotto. 06.11.08, 15:16 Nawet Doda dziś zagrała i miliony rozdzielała swą rodzinę obdaruje domy,wozy zafunduje będzie w świecie się promować wszyscy muszą w niej gustować! Odpowiedz Link
azaheca Re: Lotto. 06.11.08, 15:22 Że też nie można zagrać przez net bo u mnie czasu na wyjście niet a więc wygrana nie będzie moją z pewnością kiesę zasili twoją Odpowiedz Link
alice0553 Re: Lotto. 06.11.08, 21:32 Dziś Super Express liczby typował radami wróża się posiłkował pewnie pół Polski takie skreśliło więc gdyby padły,co by to było? wiele milionów szóstek trafionych 40 baniek na nie dzielonych pewnie wypadło by po 5 złotych więc na co Azie takie kłopoty? Odpowiedz Link
azaheca Re: Lotto. 07.11.08, 00:12 Gdzie te bańki moja siostro pewnie znów zagrałaś ostro teraz tylko boli głowa i nadzieja rośnie nowa... Odpowiedz Link
alice0553 Re: wysłałam 07.11.08, 12:52 Ja od wróża lepsza byłam bo 2 liczby utrafiłam a on się skompromitował nie te liczby wytypował a szczęśliwców pięciu było fortuną się podzieliło. Odpowiedz Link
azaheca Re: wysłałam 07.11.08, 12:58 Dziś nie pójdą do roboty? z taką kasą są kłopoty jak to wszystko polokować by zechciało procentować mają teraz kłopot nowy od przybytku zawrót głowy Odpowiedz Link
madohora Re: Lotto. 07.11.08, 14:06 Do wczoraj byłam bardzo bogata Dzisiaj - Wstawaj do pracy - powiedział tata Odpowiedz Link
azaheca Re: Lotto. 08.11.08, 21:11 Chyba nie będę kapitalistką bo z pracy rąk mam przecież wszystko (kanapy nie licząc prosto z Ikei) więc na miliony nie ma nadziei... Odpowiedz Link
alice0553 Re: Lotto. 01.12.08, 20:52 Jutro znów szczęścia można spróbować i 6 szczęśliwych liczb wytypować 20 baniek się nazbierało to jest dla Azy dużo,czy mało? Odpowiedz Link
azaheca Re: Lotto. 01.12.08, 21:05 Dwóch banieczek potrzebuję resztę tobie podaruję kupię sobie małe mieszkanko na własnym stryszku,bo koleżankom sierść fruwająca nieco przeszkadza i narzeczony mnie każdy zdradza stryszek przepięknie wyremontują i kamienicę nam odmalują windy zewnętrzne są przewidziane będą mieszkania migiem sprzedane.. Odpowiedz Link
azaheca Re: Lotto. 04.12.08, 20:38 Sześć złociszy poświęciłam i fortunie zawierzyłam skoro tych baniek tak potrzebuję to je lottomat mi wylosuje bo przecież stryszek nie będzie czekał a i inwestor z pracami zwlekał aż mi manna spadnie z nieba na gwałt kasy tej potrzeba Odpowiedz Link
azaheca Re: Lotto. 09.12.08, 18:57 Kasę straciłam,znowu sześć zeta ciągle naiwna ze mnie kobieta dziś inwestycję znów poczyniłam na chybił-trafił się pokusiłam to dziewięć złotych mnie kosztowało bo jeszcze multi mi się zachciało Odpowiedz Link
alice0553 Re: Lotto. 09.12.08, 19:05 Twoje wydatki na toto lotka przy moich,to jest, wybacz,lichotka gdybym namiętnie w to nie grywała to dużo kasy bym uzbierała lecz te miliony ciągle mnie kuszą i kiedyś do mnie przyjść przecież muszą? Odpowiedz Link
azaheca Re: Lotto. 09.12.08, 23:24 Są wyniki,mam trafienie ależ cieszę się szalenie z automatu trójka cała to jest liczba doskonała po wygraną jutro ruszę przecież kasę wydać muszę Odpowiedz Link
azaheca Re: Lotto. 11.12.08, 00:09 Kasę wydałam i plus dwa złote bo na wygraną mam znów ochotę szesnaście zeta mi wypłacili me trzy numerki tak wycenili Odpowiedz Link
azaheca Re: Lotto. 07.01.09, 16:58 Pewien Polak z Ameryki ten dopiero ma wyniki! co wyśle kupon,zaraz wygrana to sprawa mocno jest podejrzana policyjne śledztwo trwa a nasz rodak ciągle gra Odpowiedz Link
alice0553 Re: Lotto. 07.01.09, 19:33 Różne systemy Krupa stosuje i niezłą kasę w tę grę pakuje poza tym szczęście mu często sprzyja jestem zmartwiona, bo mnie omija. Odpowiedz Link
azaheca Re: Lotto. 07.01.09, 19:44 Do artykułu jeszcze link wkleję a liczby spiszę,bo mam nadzieję że lotto- magia jakaś w nich tkwi i na ten stryszek otworzy drzwi.. deser.pl/deser/1,83453,6129362,Lotto__wygral_21_razy_w_ciagu_13_m_cy__Organizator.html Odpowiedz Link
alice0553 Re: Lotto. 08.01.09, 20:20 Skreślaj je, jeśli masz chęć ale liczb jest tylko pięć sugerują Express Lotka lecz wygrane tam, to płotka Odpowiedz Link
azaheca Re: Lotto. 09.01.09, 00:14 A może w multi pięć skreśleń dać no i uparcie ciągle w to grać lecz są dość nudne te liczby stałe modyfikacje poczynię małe Odpowiedz Link
alice0553 Re: Lotto. 14.01.09, 21:08 Jutro znowu kumulacja taka kasa to atrakcja więc kupony wysłać trzeba kiedy manna leci z nieba. Odpowiedz Link
azaheca Re: Lotto. 14.01.09, 21:32 A ile baniek się skumuluje? jak dużo będzie to ryzykuję aż dwa kupony zakupię drogie przy dużej stawce zaszaleć mogę Odpowiedz Link
alice0553 Re: Lotto. 14.01.09, 22:01 Ostro graj,albowiem właśnie tych milionów siedemnaście. Odpowiedz Link
azaheca Re: Lotto. 14.01.09, 22:08 Skąpstwo to cecha co się udziela lotto mi kasę tylko zabiera a trzeba liczyć złote,dolary jakoś wygranej nie daję wiary no i wróżka nie obiecała abym fortunę wielką wygrała Odpowiedz Link
alice0553 Re: Lotto. 16.01.09, 16:28 Jedna osoba pulę rozbiła i 17 baniek trafiła a ja jak zwykle z kwitkiem odchodzę więc się chwilowo z lotkiem rozwodzę i choć mój niefart mocno mnie wkurza zagram, gdy suma zbierze się duża. Odpowiedz Link
azaheca Re: Lotto. 16.01.09, 20:16 Gdy nałogowca lotto odstręcza brakiem wygranych długo zadręcza to z tą firmą coś nie tak... szmalu w kasie będzie brak a gdzie premia dla prezesa? przez Alice pusta kiesa Odpowiedz Link
alice0553 Re: Lotto. 16.01.09, 21:31 Prezes musi się postarać i wygraną dać mi zaraz bo inaczej zastrajkuję i pan prezes pożałuje premia tłusta mu przepadnie i tyłek ze stołka spadnie! Odpowiedz Link