tropem_misia1 02.01.09, 08:40 [img]https://www.emotka.pl/emotikony/zima/24.gif[img] zima zła, nasypało!!! i jest biało! Kraków biały i to cały!!! hu , ha zima zła Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 ojej 02.01.09, 08:49 Idzie mróz! No i już. W głowie sie nie mieści!! Minus trzydzieści! W niektórych kotlinach! To jest zimy wina. A w przyszłym tygodniu przy gruncie przechodniu minus dwadziescia w nocy trzeba spać a nie kroczyć!!! Odpowiedz Link
tropem_misia1 a gdy 02.01.09, 10:50 będziesz głupi że tak powiem stupid to Cię spotka takie cóś kiedy chwyci mocny mróz. Odpowiedz Link
azaheca Re: a gdy 02.01.09, 14:01 I w Warszawie teraz biało mnóstwo śniegu napadało wielkie płatki lecą z nieba tego było nam potrzeba wszystkie śmieci zasłonięte co zostały nie sprzątnięte MPO ciągle świętuje sytuację śnieg ratuje Odpowiedz Link
tropem_misia1 wreszcie mrozy! 02.01.09, 17:59 ja sie cieszę tylko jedno ciemna smugą kładzie sie na moje czoło i zostanie pewnie długo. Bowiem mało kto pamięta, o naszych braciach małych. Psach i kotach i ptaszętach! Co???Gdy przyjdzie mróz zuchwały? Odpowiedz Link
alice0553 Re: wreszcie mrozy! 02.01.09, 21:42 Skoro z Ciebie mrozów fanka psom i kotom szyj ubranka a ptaszętom syp w karmniki nie dokuczy im głód dziki. Odpowiedz Link
azaheca Re: wreszcie mrozy! 02.01.09, 21:54 U mnie owoce ciągle na róży ma witaminy,więc ptaszkom służy i iglaki poskubują małe szyszki wynajdują a przy śmietniku chlebek kruszony tu królują zawsze wrony ja dla kotów serce mam zawsze coś pysznego dam Odpowiedz Link
azaheca Re: wreszcie mrozy! 04.01.09, 00:35 U nas wciąż mroźno,straszna zadyma Ruda już nieco na to się zżyma płatki jak z bajki?no czemu nie wtedy na spacer wychodzić chce ale gdy wieje i dmucha w uszy wówczas odmawia strasznych katuszy to moja wina,po oczach widzę swej roli boga czasem się wstydzę Odpowiedz Link
alice0553 Re: wreszcie mrozy! 05.01.09, 19:41 Ja dziś łóżko przestawiłam od okna je oddaliłam bo mi zawiewało chłodem widać to było powodem że kot miejsce spania zmienił inny ciepły kąt docenił teraz znów się wyleguje moje łoże okupuje. Odpowiedz Link
azaheca Re: wreszcie mrozy! 05.01.09, 20:47 Spacerek Rudej trwa trzy minuty chyba zakupić muszę jej buty ubranko chętnie zielone wkłada na łapkach chodzić jednak nierada dwa kroki zrobi,zaraz się kuli patrzy kiedy ją pani wreszcie przytuli Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: wreszcie mrozy! 06.01.09, 11:17 ja karmie ptaszki jak nawiedzona, że srają niżej sie nie sromam. Odpowiedz Link
azaheca Re: wreszcie mrozy! 06.01.09, 23:56 U mnie ptaszki klozet mają gdzie popadnie,wszędzie srają u sąsiada co ze Śląska tam wyżerka jest niewąska bo karmniczek śliczny zrobił nawet strzechą przyozdobił hojnie sypie to i owo a więc ptaszki srają zdrowo z drugiego piętra prosto na głowę ale kto zacznie wredną rozmowę aby karmniczek był bardziej w głąb... na balustradzie jest straszny ziąb za to kupry wystawione wydalają przetworzone te ziarenka ,te przysmaki u mnie widok byle jaki.. Odpowiedz Link