yvonne99 06.10.07, 16:53 No tak,ktos z pracy mnie zarazil-ostatnio wszyscy kichali-i teraz mam-leze sobie chora... Ktos tez? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginger43 Re: Ech,grype mam... 06.10.07, 16:56 Zdrówka duuuuużo życzę, ja Cię nie zarażę bardziej bo u mnie wszyscy zdrowi. Leż pod kołderką, dużo pij herbaty z sokiem malinowym i śpij jak najwięcej, sen to najlepsze lekarstwo. A "tempelutkę" masz? Odpowiedz Link
p_k_79 Re: Ech,grype mam... 06.10.07, 16:58 Grypy nie posiadam, ale zapalenie krtani owszem, soczyste dosyć - zamienimy się na chwilę, to nie będzie tak nudno)) Zdrowiej Odpowiedz Link
ginger43 Re: Ech,grype mam... 06.10.07, 17:03 To ja to zapalenie krtani wezmę, a oddam na chwilę jesienną deprechę. I tak niewiele mówię ostatnio, to głos śliczny mi nie jest potrzebny. Odpowiedz Link
p_k_79 Re: Ech,grype mam... 06.10.07, 17:14 Chyba Cię trzeba rozruszać jakoś..) Coś się wymyśli;D Odpowiedz Link
p_k_79 Re: Ech,grype mam... 06.10.07, 17:23 O Matko!! Stworzyłam potwora!!! ;D;D;D;D;D Odpowiedz Link
p_k_79 Re: Ech,grype mam... 06.10.07, 17:27 ..aż sprawdziłam, czy Cię naprawdę nie zaadoptowałam po pijaku ;P;P;P uff!!)) Odpowiedz Link
khinga Re: Ech,grype mam... 06.10.07, 17:52 wariatkaP to byśmy musiały obie być nieźle pijanePP choc nie zdarzyło mi sie cos takiego, jak "urwanie filu") Odpowiedz Link
khinga Re: Ech,grype mam... 06.10.07, 17:11 p_k_79 napisała: > Grypy nie posiadam, ale zapalenie krtani owszem, soczyste dosyć - > zamienimy się na chwilę, to nie będzie tak nudno)) > > Zdrowiej jakies ciepłe okłady by sie przydały))) DDD Odpowiedz Link
khinga Re: Ech,grype mam... 06.10.07, 17:23 Jeszcze nie piję))))))))) ale za 3 godz. i owszem)) Odpowiedz Link
khinga Re: Ech,grype mam... 06.10.07, 17:26 takie z % o podwyższonej kaloryczności))))) też do gardełka Odpowiedz Link
p_k_79 Re: Ech,grype mam... 06.10.07, 17:28 No wiesz.. możnaby na upartego zinterpretować, że dużym procentem Mężczyzny - kaloryczność się zgodzi)))) Odpowiedz Link
khinga Re: Ech,grype mam... 06.10.07, 17:12 Na szczęście zdrów jestem, ale w takim chłodzie to różnie bywa Zdrówka życzę Odpowiedz Link
yvonne99 Re: Ech,grype mam... 06.10.07, 17:20 Dziekuje Wam!!! Od razu mi lepiej! Temperatury nie mam ale wszystko mnie boli i..nastroj mi sie zrobil(od tego)nijaki dlatego siadlam do komputera. Myslalam,ze to jakas ogolnoswiatowa epidemia grypy-byloby mi razniej. A tu wszyscy zdrowi! Zartuje,ciesze sie ze macie sie dobrze! Kto by mnie wspieral!? Odpowiedz Link
khinga Re: Ech,grype mam... 06.10.07, 17:24 Przy takiej pogodzie-zmiennej cięzko utrzymać sie przy zdrowiu raz słoneczko, a za chwilę deszcz i zimno Tutaj zawsze znajdziesz pocieszenie)...i nie tylkoD Odpowiedz Link
ginger43 Re: Ech,grype mam... 06.10.07, 17:26 Myślę, że możesz uznać, że to epidemia bo znam wielu ludzi, którzy ostatnio chorują. Ja zdrowa jestem, bo już mi się limit chorowania w tym wcieleniu skończył, każdy ma swoje pięć minut, teraz Twoja kolej Odpowiedz Link
yvonne99 Re: Ech,grype mam... 06.10.07, 17:28 Dzieki! pl.youtube.com/watch?v=68cec1m2goY Odpowiedz Link
ginger43 Re: Ech,grype mam... 06.10.07, 18:02 Lubię tą piosenkę, trochę więcej optymizmu we mnie wstąpiło Odpowiedz Link
yvonne99 Re: Ech,grype mam... 07.10.07, 12:12 Dzisiaj mam troche lepszy nastroj wiec wstalam i ubralam sie. Ale zaczal mnie meczyc okropny kaszel. Ale i tak mysle ze idzie ku lepszemu! POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH! I Tobie Ginger43 zycze coraz lepszego nastroju! Odpowiedz Link
ginger43 Re: Ech,grype mam... 08.10.07, 10:47 Dziękuję i zdrowia życzę, ale nie łaź jak Ci się tylko trochę poprawiło. Wskakuj pod kołderkę migiem, trochę można się pokręcić po mieszkaniu, ale bez przesady, bo znowu padniesz chora! Mój nastrój się poprawił, wczoraj piękny dzień spędziliśmy na działce - słonko, żabki, żurawie szykujące się do odlotu, grzyby itd. itp natura jest dobra na wszystko )) Pozdrawiam Cię poniedziałkowo, pracowo i zdrowiej. Odpowiedz Link
yvonne99 Re: Ech,grype mam... 08.10.07, 22:47 Och,zazdroszcze Ci!!! A u mnie-tak jak piszesz-wstalam,troche nawet wyszlam na krotki spacer i dzisiaj znowu padlam. Glowa mi peka od kaszlu czy nie wiem juz od czego. Och jak chcialabym byc juz zdrowa! Wzielam zwolnienie z pracy na dwa dni. Pozdrawiam! Odpowiedz Link