anu_anu 12.06.10, 12:29 Mozecie kogoś polecić? Muszę przerobić zawory w piwnicy... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anyx27 Re: Hydraulik we Wrocławiu 12.06.10, 23:47 Ja mam bardzo solidnego i mogę polecić z czystym sumieniem. namiary podam na priv lub podaj maila,to ja napiszę. odbierasz pocztę gazetową? Odpowiedz Link
mancipi Re: Hydraulik we Wrocławiu 13.06.10, 09:43 to jak sie okaze ze naprawdę wart polecenia nie zapomnij tego ujawnic. ja do ostatniego remontu przywozilam zza miedzy, ale trzeba znaleźć miejscowych speców, bo rodzicielka odmówiła wspomagania logistycznego przy kolejnych remontach, a to ona organizowala ekipę, nadzór i dojazd Odpowiedz Link
anu_anu Re: Hydraulik we Wrocławiu 13.06.10, 12:09 OK, u mnie sytuacja jest trudna, bo dom stary (poniemiecki) i przez wiele lat pewnych rzeczy nie robiliśmy (sąsiad nie zgadzał się). Jak się ktoś w takich warunkach sprawdza, to wszędzie można polecić Odpowiedz Link
mancipi Re: Hydraulik we Wrocławiu 13.06.10, 12:15 moja kamienica nie jest lepsza, tyle że poniemieckie ma tylko ściany zewnętrzne, cała reszta w latach 50-co gwarantuje precyzję i niezawodna jakość Odpowiedz Link
anu_anu Re: Hydraulik we Wrocławiu 13.06.10, 14:20 No fakt, jest tylu możliwości, że naprawdę trudno zdecydować się, kiedy to robiono coś najgorzej... Odpowiedz Link