Dodaj do ulubionych

TANI VEEKEND W ZAKOPANYM????

07.01.11, 21:07
Mam pytanie czy któraś z WDPD ma sprawdzone i w miarę tanie miejsce (na nocleg lub też i dobrą kuchnię na miejscu)w Zakopanym??Bo chcielibyśmy wybrać się w Lutym paczką,a jedziemy tam pierwszy raz więc nie wiemy co i jak,choć ofert jest w Necie mnóstwo,to jednak nie wiadomo co wybrać sad Bo przecież najlepsze są te sprawdzone!Najlepiej gdyby to było na samym GIEWONCIE,ale km.,czy dwa nie sprawi kłopotu,bo i tak jedziemy autem.
I fajnie bybyło gdybyście Nam poleciły miejsca do zwiedzenia?Bo My jednak co do Zakopanego to jesteśmy CICHO-CIEMNI smilehehe
Obserwuj wątek
    • budzik11 Re: TANI VEEKEND W ZAKOPANYM???? 08.01.11, 10:21
      w ZakopanEm - to nie jest ZakpanY tylko ZakopanE!

My byliśmy tu: www.bacowkazakopane.pl/ (w Nowej Bacówce) - stosunkowo niedrogo, ale albo nie ma tam kuchni, albo nie pamiętam - my nie korystaliśmy w każdym razie.
    • jestemeco Re: TANI VEEKEND W ZAKOPANYM???? 09.01.11, 10:10
      monpol1 napisała:

Bo przecież najlepsze są te
      > sprawdzone!Najlepiej gdyby to było na samym GIEWONCIE,ale km.,czy dwa nie spra
      > wi kłopotu,bo i tak jedziemy autem.

pomysł super.

pokaż zdjęcia z tej jazdy autem na Giewont!!!!
      • hela6 Re: TANI VEEKEND W ZAKOPANYM???? 09.01.11, 10:16
        Sie nie śmiej, super pomysł biorąc pod uwagę że na Giewoncie człeka szlag jasny trafić może regularnie to samochód bardzo przydatny, wręcz wskazany.
      • monpol1 Re: TANI VEEKEND W ZAKOPANYM???? 10.01.11, 12:46
        Dziękuję za Drwiny smile i wyczerpującą,bardzo przydatną rozmowę....... "jestemeco"!!
        • hela6 Re: TANI VEEKEND W ZAKOPANYM???? 10.01.11, 14:11
          Monopol1, nie denerwuj się bo po co?

Napisz może ile to jest "w miarę tanio" bo mamy tu różne wyobrażenie o tej wielkości.
          Osobiście nigdy nie nocowałam w Zakopanem bo to nie na moją kieszeń. Zdarzało mi się natomiast nocować w pokojach gościnnych na peryferiach, nie było drogo ale za to brudno prawie zawsze więc potraw oferowanych przez domowe kuchnie gaździn nie wzięłabym do ust.
          Jeśli skorzystacie z pokoi gościnnych to upewnijcie się wprzódy czy budynek jest cały czas eksploatowany czy może ogrzewanie ruszy w dniu Waszego przyjazdu dopiero big_grin Chłód ciągnący od posłania może okazać się atrakcją nie do przejścia.

Co zwiedzać? Przejść się ul. Kościeliską, zajrzeć na cmentarz /serio/ i można wracać do domu.
          • dzioucha_z_lasu Re: TANI VEEKEND W ZAKOPANYM???? 10.01.11, 22:42
            hela6 napisała:
            > Co zwiedzać? Przejść się ul. Kościeliską, zajrzeć na cmentarz /serio/ i można w
            > racać do domu.

??
            A Muzeum Hasiora? Muzeum i teatr Witkacego? Muzeum Tatrzańskie? Zagroda Sołtysów? Dworek Szymanowskiego? Harenda? Galeria Kulczyckich? A jaskinie? Kościół na Krupówkach? Wieś Podczerwienne? No i koniecznie herbata po zbójnicku w Redykołce albo Zbójnickiej Chacie... Jest masa miejsc poza Krupówkami, które warto w Zakopanem i okolicy zobaczyć...
        • jestemeco Re: TANI VEEKEND W ZAKOPANYM???? 10.01.11, 14:15
          monpol1 napisała:

> Dziękuję za Drwiny smile i wyczerpującą,bardzo przydatną rozmowę....... "jestemeco
          > "!!

prosie....

jakie pytanie taka odpowiedź.
          • monpol1 Re: TANI VEEKEND W ZAKOPANYM???? 21.01.11, 09:12
            Dziękuję za wszystkie informacje i sugestie,mam nadzieję,że z nich skorzystam smile

Zastanawiam się tylko,czy Pani "jesemeco" jest zawsze taka wszechwiedząca?!! wink
    • lola_kr Re: TANI VEEKEND W ZAKOPANYM???? 09.01.11, 13:00
      tani weekend prędzej w Murzasichlu, Białce Tatrzańskiej, Krościenku nad Dunajcem, Szczawnicy
      • hela6 Re: TANI VEEKEND W ZAKOPANYM???? 09.01.11, 15:08
        W Białce teraz najpopularniejsza stacja narciarska więc może raczej nie będzie tanio póki śnieg i chyba ferie zaraz.
        W Krościenku pewnie będzie taniej ale to nie Zakopane nie Giewont.

Co do taniości to przy zapytaniu warto podawać warunki minimum i oczekiwana cenę.
    • misself Proszę o NAZWY, nie linki. 17.01.11, 15:00
      Posty z linkami, zwłaszcza zdublowane i "mistrzów jednego posta", będą usuwane.
      • budzik11 Re: Proszę o NAZWY, nie linki. 21.01.11, 13:29
        Miss, z ciekawości - dlaczego utrudniać ludziom życie (chodzi mi o niepodawanie linków)? Skoro i tak można podać nazwę a potem ktoś ma szukać i zakładamy, że znajdzie, bo w końcu chcemy, żeby znalazł, skoro polecamy, to czemu nie podać po prostu linka??
    • ivoncja Re: TANI VEEKEND W ZAKOPANYM???? 19.01.11, 21:50
      Na Giewoncie raczej odradzam- nie dość, że nie ma tam ani hoteli, ani prywatnych kwater, to jeszcze może wiać... Ale na upartego można i pod gołym niebem, albo w samochodzie, o ile dasz radę wjechać... big_grin
      ---------------------------
      Bardzo łatwo podbić moje serce- wystarczy być kotem. smile
      ---------------------------
      ivoncja.blox.pl/html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka